miercuri, 23 mai 2012

Lamuriri la ordinea zilei

Pentru a lamuri aceasta situatie , mult comentata (vad ca nu se opresc comentariile si discutiile despre emisiunea de la Capatos): eu unul , habar nu am avut de "scenariul emisiunii" !
Am fost sunat de catre cei care lucreaza la "Un Show Pacatos" daca vreau sa particip .Am intrebat despre ce este vorba si mi s-a raspuns ca este vorba de acuzatiile unei persoane (barbat) la adresa lui Costin Marculescu, ca ar fi homosexual.Am intrebat cine este personajul care il acuza pe Marculescu.Mi s-a raspuns ca este un om care are caterinca si va fi o chestie haioasa.
Habar nu am avut ca in emisiune vor interveni personaje incalificabile tip Baldovin sau Loredana Pastrama .Nici acum nu stiu in ce calitate au intervenit aceste persoane.Daca mi se spunea ca vom avea dialog cu astfel de nulitati , in mod cert nu as fi participat !
Am intrebat-o pe Mara ce stie despre acest subiect si ea mi-a spus ca ar fi normal sa mergem sa il aparam pe Marculescu, pentru ca acesta este acuzat de un puscarias care nu are nici o legatura cu el.Am considerat ca este loial sa iau atitudine si nu este normal ca oricine (care primeste un ban), sa vina sa aduca jigniri grave unui om si sa incerce sa ii strice reputatia.
Nu inteleg ce l-a determinat pe Capatos sa il bage pe acest personaj(Baldovin) in emisiune  , oricare ar fi fost motivul nu cred insa ca se justifica.
Am avut o discutie ulterioara cu Dan Capatos, in care mi-a explicat ca a scapat pentru prima data cursul emisiunii din mana si ca nu a fost ceva intentionat.Dupa discutia cu mai multa lume implicata in acest scandal, in aceasta emisiune s-au platit niste polite legate de scandalul Oana Zavoranu - Pepe , scandal care nu ma priveste si in care nu sunt implicat.

11 comentarii:

  1. serghei te rog din suflet daca poti sa pui pe blogul tau acele inregistrari cand ai fost la dan diaconescu si erai foarte suparat pe madalin voicu si ai povestit tot felul de intamplri din viata ta ,era atunci dupa ce aparuse cu o seara inainte Jean-Maurer la otv erai si cu bichir si inca mai dadea diaconescu ca premiu o masina pe zi mersi

    RăspundețiȘtergere
  2. nu stiu ce sa zic mie imi e scarba de personajele astea inventate de la televizor pentru a face rating,probabil s-a pierdut si capatos dar eu zic ca tu trebuia sa pleci Serghei cand ai zis ca pleci trebuia sa pleci era prea mare circul si inca imi sustin ideea eu cred ca mara stia de regie ca tu cand ai zis ca vrei sa pleci ea a zis "nu!!! dezbracate" adica na in fine e rasuflat subiectul.
    o zis buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Serghei pisasar caini mei pe tine vino sa ne batem sa vedem cat te tare esti tu

      Ștergere
    2. trebuia sa aiba si un rol Mara Banica de supt pulee

      Ștergere
  3. ce comentati daca nu va place idiotilor,de ce mai intrati aici pe blog

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunteti niste prosti! Cum adica Mara il baga in toate scandalurile?? E cumva sefa lui? Sau cumva Serghei are 3 anisori si Mara il ghideaza ce sa faca? E major, fratilor! Decide singur ce face si ce spune. Bravo, Serghei! Bravo, Mara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu are 3 ani proasto gandesti cu curu,da fiind in emisiune cu ea si ea se ia de toata lumea de harra de plm si chestia cu "bunaseara doamna tatoiu" a zis 1 luna incontinuu de parca ea sa certat cu tatoiu,si luandu-se de lume aceasta Mara pe care o aperi tu automat lumea se ia si de Serghei vezi cazul cu harra si ii si spune serghei la un momentdat "numa in sucare ma bagi",da tu esti prea proasta sa iti dai seama,Mara pentru e mine e de 2 bani,ii copiaza 100% toate vorbele lu serghei nu are pic de personalitate,e mahalagioaica,si pacat ca e femeie si ar trebuii sa aibe un caracter frumos de femeie nu de mahalagioaica cu caracter imprumutat,nu ii vad rostul la televizor!

      Ștergere
  5. Daca lui Serghei nu-i place ceva sau daca nu vrea sa se bage intr-o discutie/scandal...nu se baga. Daca Mara ii spune sa ne arunce in fantana, el se arunca? Nu-i vorba ca-i iau apararea Marei, dar asa vad eu lucrurile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce mai mara io suge lui serghei

      Ștergere
    2. Si ti-ai dori sa fii tu in locul ei?! hai recunoaste!

      Ștergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...