vineri, 18 mai 2012

Fragment din"Seara cu Serghei si Mara " - 17.05.12

12 comentarii:

  1. bine ca v-ati dat si voi seama ca v-afolosit capatos ca pe doi prosti

    RăspundețiȘtergere
  2. Na fost ma nimeni folosit de nimeni ce tot mancati cacat atata ca au fost folositi ca li s-au facut cheie ca nu stiu ce, singura care nu stie de regie era serghei restu toti stiau inclusiv mara a ghicit serghei cand a spus,era o regie intre capatos stoian marculescu si mara, ce tot mancati cacat atat uitativa la emisiune sa vedeti cand marculescu se duce sa ii spuna la capatos la ureche sa il lase sa vorbeasca! ce dracu haliti toate tampeniile,parerea mea si a multora din cate am mai citit pe forumu asta e ca il fac face de cacat mara pe serghei,si eu nu inteleg cine este aceasta Mara si ce a facut ea bun vreodata de tot apare ea la televizor! COSTEA FLORIN (ma si semnez ca sa vada lumea ca nu mie rusine s ao spun)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "singuru" pardon!

      Ștergere
    2. pana la urma macar scuze sa isi ceara in fata ta Serghei

      Ștergere
  3. hai mai dute n ... noastra Serghei tea facut de cacat mucosul ala acuma o dai la intors ca tia placut nu stiai ca este un show facut de dan capatos iti place sa te duci la emisiuni sa te dai mare si tare dar pana la urma tea facut de handel stai acasa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. du-te tu in pl noastra prostule, mai si preiei cuvinte din limbaju lu serghei asta inseamna ca il urmaresti des,si intri aici sa injuri omu ? dute si vezi-ti de drumu tau si incearca sa iti cauti o ersonalitate a ta nu mai imprumuta din caracteru altora infectule!

      Ștergere
  4. nu stiu de ce comentati subiectul "baldovin"...se vede de la o posta ca e bolnav cu capul...serghei esti mult prea inteligent pt asemenea personaje...esti de nota 10 din toate punctele de vedere...eu fiind plecata din tara demult,cu voi imi mai alin dorul...va iubesc si va respect mult....mihaela italia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ba esti nebun si mie imi place de Serghei dar ce vrei sai tin apararea

      Ștergere
  5. Bai Mizi baaaa..ce moaca ai. Semeni lei cu Bivolaru sa n-am parte de nanaul lui Mara de nu..
    Ha, ha ,ha

    RăspundețiȘtergere
  6. mizile mai fa-i pula mare lu dan capatos ca merita! te credeam mai inteligent, ati mers ca doi prosti si a ras de voi pe fata! poate sa isi ceara si scuzele pulii mele eu nu m-as mai duce la el in emisiune niciodata! si tu si mara i-ati facut ratinguri de number one si asta a fost rasplata lui, v-a vandut pentru nimic! tie ti l-a bagat pe saracul ala sa te faca de cacat si lu mara i-a adus un puscarias sa zica ca se fute la orgii! daca va mai vad la capatos sunteti cei mai prosti si disperati dupa ratinguri! mergeti la cancan sa moara ala de spume! chiar si-a cerut scuze macar? ar fi in stare la cat de pervers este grecul!

    RăspundețiȘtergere
  7. BA TU ESTI BALDOVIN ALA CU DUNGA N BULETIN VREI REITING DUTE LA OPERETA

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...