joi, 3 mai 2012

Cand ma puteti vedea la TV

Cine doreste , ma poate vedea astazi la "Un Show Pacatos" alaturi de Dan Capatos si Giovanni Becali

18 comentarii:

  1. sa ma cac pe tine de vagabond !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai tu cum gura mati vezi ma daca esti chior ? luati-as ochiu'..

      Ștergere
  2. de mult nu am mai ras cu asa pofta! foarte simpatic Giovani, eu nu aveam o impresie prea buna despre el. Serghei, ati avut tinerete frumoasa frate, ce sa mai! ma gandesc ce emisiune ar iesi daca v-ati strange mai multi din gasca veche!! v-ar trebui cateva episoade bune sa povestiti tot ce ati facut. Giovani facea si el parte din gasca lui Nicu?

    RăspundețiȘtergere
  3. Serghei, te rog lamureste ma si pe mine daca poti, de ce a spus cumnatul lui Nicu si a lui Valentin Ceausescu ca nu sunt impacati cu moartea lui Nicu, ca atunci cand a murit era cu Dana si ca el de fapt nu vroia sa mai fie cu ea si din ce am inteles ei ar crede ca moartea de fapt i se datoreaza ei. eu cel putin asta am inteles. spunea ca in noaptea in care a murit, ea era langa el si a primit in loc de medicamente de oprire a presiunii portale a ficatului, i-a fost administrat medicament de marire a presiunii portale. daca poti, te rog sa ma lamuresti si pe mine. inteleg foarte bine boala pe care a avut-o.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. uite aici niste detalii care te-ar putea ajuta...

      http://www.libertatea.ro/detalii/articol/ce-frumoasa-era-ultima-iubita-a-lui-nicusor-278104.html

      ideea e ca multi oameni o suspecteaza pe aceasta Dana de complot, dar... sa nu uitam ca icusor era bolnav si lua tratament inca din anii tineretii. mai mult, si-a dat sufletul la clinica AKH din Viena. imi vine cam reu sa cred ca medicamentele ii erau administrate de Dana si nu de medici... si sa nu uitam si ca era un bautor inrait. personal nu cred ca Dana are vreo legatura. pur si simplu atat a trait...

      Ștergere
  4. serghei vezi ca emisiunile tale vechi de la otv lea scos cineva de pe youtube. te rog eu incearca sa le pui pe blogul tau ca erau prea criminale cand povesteai tu intamplarile din epoca de aur :))

    RăspundețiȘtergere
  5. MUIE JEGULE ..AI REVENIT..?..DUTE IN MORTII MATI IN INDIA LA TIGANII TAI SHI TU SHI JEGUL ALA DE GIOVANI ..

    RăspundețiȘtergere
  6. e vorba de emisiunea cu bichir de la otv din 2009,vorbeai de madalin voicu....cea mai tare emisiune a ta

    RăspundețiȘtergere
  7. Ba la ce pulea mea intrati ma retardatilor daca nu va place omu'? eu as prostie nu am vazut in viata mea,ba nu iti place nu te uiti ma intra pe bloguri la intelectuali sau la ce vrei tu,pe cine gatu mati crezi ca intereseaza ce parere ai tu? in primu rand nici nu sti a scri "SHI" ce in seamna asta se scrie "si" . Sunteti toti tari in pizda la tastatura.

    RăspundețiȘtergere
  8. Serghei, numele Lenus Fidanidis iti spune ceva?

    RăspundețiȘtergere
  9. gasca mai simpatica ca a voastra si oameni mai deschisi la minte, cred ca nu gasesti peste tot! povesti despre voi am auzit si eu multe, in special despre Nicu si recunosc ca multe le-am si inghitit, pana intr-o zi cand am ajuns la o verisoara a memei mele care locuia in Sibiu si care intamplator sau nu fusese ajutata cu draga inima de aceasta "beizadea" pe nume Nicu Ceausescu. verisoara mamei, un om de rand, o doamna care locuia intr-un bloc comunist din Sibiu, dar care a avut la un moment data o problema, o problema care nu l-a lasat pe nicu indiferent, cu toate ca ar fi putut sa-l lase. astazi nu te baga nimeni in seama. atunci in 88, Nicu a ajutat o femeie oarecare, femeie care si acum il pomeneste in rugaciunule sale de senectute, ajunsa in pragul a 83 de ani. o femeie care isi aduce aminte de Nicu cu lacrimi pe obraz. cred ca nu este putin lucru. asta inseamna Nicu Ceausescu ptr o femeie de 83 de ani care si astazi locuieste in acelasi bloc comunist din Sibiu.

    RăspundețiȘtergere
  10. Muie JEGURILOR...maimute ce admira alte maimute..Romani basiti..sunteti o rasa de toata jena shi asta va reprezinta ..Tigani JEOSI..MUIEEE

    RăspundețiȘtergere
  11. salut nea Serghei sunt cel mai mare fan de-al tau Alin din Braila de 1 mai am fost la tine la restaurant am intrebat angajatii nu stiu daca te-a anuntat am vrut sa te vad ca esti idolul meu si idolul Brailei as vrea in viata asta pana mierlesc si seara te-am cautat si mi-a spus ca nu ai venit apoi am plecat la club la Saceanu Balkan sper sa te vad in viata asta Alin Braila

    RăspundețiȘtergere
  12. Aline mancati-as gura ..poti sa-i vezi curu daca cauti mai atent pe net..in viata asta..shi daca mai vii o data la restaurant poti sa si il pupi.....COCALAREEE..shi da mai insisti te invita shi la un dans..futuva'i gura de poponari...

    RăspundețiȘtergere
  13. salut serghei.foarte misto emisiunea de la capatos cu giovani. nu i inteleg pe husenii care comenteaza contra ta pe aici ,sa se uite la intelectuali gen patapievici.....am dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  14. ...bunicul meu cu hitler...ete asa erau...!!!...am lesinat de ras...amzis ca mor...ati fost mortali la capatos...convinge-l pe domn becali poate mai faceti o emisiune ca aveti ce povesti...bineanteles ca povestile voastre nu le vor intelege toti uzinasii si toti saracii care si acum sunt la fel ca atunci...dar sti cum e...cui nu i place sa schimbe canalul..veti ramane legende ale tarii asteia in domeniul smecheriei!!!voi ati inventat-o!

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...