sâmbătă, 31 martie 2012

Referitor la conflictele din ultima saptamana

Sa ma inteleaga toata lumea foarte bine , ca nu am nimic cu romanii plecati din tara.Am foarte multi prieteni care au plecat de peste 30 de ani cu care am o relatie deosebita pe care am pastrat-o tot timpul.Vorbesc telefonic sau pe Skype cu ei de multe ori , uneori si zilnic.Imi pare rau ca nu pot sa ii imprim sa va arat ca vorbesc perfect romaneste, nu numai ei ci si copii lor nascuti sau crescuti in strainatate.Nu pot sa ii suport pe romanii plecati ,care uita limba materna , care incerca sa epateze (din lipsa a altceva) prin bogatiile false sau reale si prin defaimarea si jignirea tuturor romanilor.Din punctul meu de vedere acesti oameni sunt niste jeguri ! Legat de recentele emisiuni , poate ati observat ce corect vorbeau cand era vorba de jigniri si ce stricat se exprimau cand „vorba vine” vorbeau curent.Indiferent cum ma considera unii nu-mi voi schimba parerea ca a vorbi stricat limba ta materna inseamna ca esti un debil mintal care isi imagineaza ca numai asa poti iesi in evidenta (nu ma refer la oamenii nascuti acolo , care automat preiau influentele mediului in care cresc) Legat de toate jignirile care mi-au fost adresate mie si familiei (inclusiv celor decedati) de catre cunostintele(nu prieteni) de afara , le transmit ca nu ma sperie catusi de putin si ca sa nu-mi ies din mana ii f..t in gura si pe ei si pe familiile lor cu mare placere.Nu m-au speriat conflictele mele cu oamni puternici care ocupau primele pozitii in stat asa ca nu o sa ma sperii de amenintarile unora pe site-urile diferitelor emisiuni.Nu ma feresc si nici nu neg nimic din afirmatiile mele ! Daca cineva crede ca imi inchide gura cu o forma de santaj , se insala ! Cine crede asa ceva trebuie sa fie o persoana retardata care nu ma cunoaste !

17 comentarii:

  1. Nea' Serghei sunt perfect de acord cu tine cu limba materna,adica na nu imi explic cum poti sa uiti ceva cu ce te nasti practic,dar eu zic ca dumneata nu trebuia sa te iei cu scandalu asta penibil,ca din cauza lu Mara ca ea s-a luat prima de ea si automat te-a bagat si pe tine in scandal,parerea mea e ca bagi in seama toate mizeriile si tot oamenii de handeala! te salut cu respect si urmeaza sa n auzim zilele astea l-a telefon!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da,ai perfecta dreptate,Serghei! Si eu,locuiesc in Statele Unite,scriu si vorbesc ,perfect ambele limbi si inca vreo doua ,deci nu e asa greu,insa depinde si de IQ.Cat despre cei care ti-au injurat familia sau amenintat-o,cred ca sunt membrii sau prietenii apropiati ai clar si atotstiutoarei,dna Harra,insa stiu ca esti un om curajos si oricum ,nu se baga nimeni la belele pentru ea.Eu,m-am amuzat copios si sper,ca scandalul sa continue,cat despre emisunea de la ^ TV,poate construiesti un site,sa putem vedea si noi,macar reluarile.Nu stiu sub ce forma sa postez comentariul ,singura optiune e "anonim",insa ,va pupa din New York ...Monica.Si..."lasati-ma sa vorbesc,ca daca nu...incep sa cant trilu lila"....loool

    RăspundețiȘtergere
  3. Rezon. Este normal sa fim revoltati de fatarnicii plecati din tara!

    RăspundețiȘtergere
  4. Rezon. Este normal sa fim revoltati de fatarnicii plecati din tara!

    RăspundețiȘtergere
  5. Serghei,am auzit că te-ai certat cu Dan Diaconescu.Este adevarat?Respect.

    RăspundețiȘtergere
  6. bine mai Serge te certi cu toata lumea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hai Serghei mergem peste grasanele alea sa vedem ce ne poate face

      Ștergere
  7. de acord suta la suta, o singura remarca
    ~poate a-ti observat ~ - ati - se scrie impreunat

    Sanatate si respect

    RăspundețiȘtergere
  8. Serghei ai fost fidel Corei?

    RăspundețiȘtergere
  9. Serghei , cine iti transpunne gandurile pe blog ar trebui sa stie diferenta dintre "ati" si "a-ti" ... sau e si el/ea plecat(a) de mult timp din tara ? In rest , ai dreptate , mi s-a parut o impostoare hoasca , dar , intr-un fel , o si invidiez , a facut cateva sute de mii de dolari , profitand de naivitatea oamenilor cu un IQ submediocru. In rest , esti foarte bun in "Reguli de circulatie" ... "Bai, baiete , de 24 de ani sunt in politie ,eu de spert n-am auzit , ma !"

    RăspundețiȘtergere
  10. Esti o javra!. O cresti pe Mara sa iti ia locul de imputit comunist profitor si infractor.Sa ajungi la inchisoare cu tot cu familia ta si cu tot cu Mara care probabil iti este ruda! Sunteti doi tigani imputiti! Vei plati cu familia ta ce ai indraznit sa faci cu Carmen Hara, o personalitate mondiala si adorata si apreciata de americani! Nu au facut nimic in viata ta doar ai profitat de oameni! Doamna Hara este o femeie puternica si nu te va lasa nici pe tine nici neamul tau in veci! Alexandra

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mucles "Anonimus",vad ca ai niste expresii cu inclinare rasista si mai faci si pe avocatul(a) popo(rului).Aici in Germania nu s-a pomenit niciodata de dna asta Hara,de o prezinti ca o "personalitate mondiala".N-aveti argumente stabile si incepeti s-o dati la "aburit" cu inchisoare,cu injurii la adresa membrilor de familie ale persoanelor care cel putin au "cur in pantaloni" si-si exprima parerea direct si deschis.Nu exista nici o scuza sa-ti uiti limba materna si sa fi un mare snob,ca sa uiti de unde ai plecat este si mai naspa(pe romaneste adica nasol!).Ca-ti place sau nu,tre´ sa suporte dna asta Hara trecerea si prin cacat,ca vorba aia,drumul si l-a croit singura.O zi buna!

      Ștergere
    2. Alexandra nu vrei sa vi pe la noi impreuna cu doamna Carmen Hara sa ne sugeti putin

      Ștergere
    3. aoleu! vrei sa nu mai scapi de ele??lasa-le acolo unde sunt... ;)

      Ștergere
  11. salut,
    am auzit ca la ultima emisiune de la Moraru intrebai daca o mai trai Jeanina Matei,eu in 1991 am vazut-o la Firentze in Italia era casatorita cu un tip ff interesant ,fizic(avea niste ochi galbeni ca "de lup" si aveau impreuna o afacere de mobiler de office!!!!!arata super si ea si tipul,de nationalitate arab!!!!!!!
    deci traieste bine merci cred si acum,atunci la vremea aia era fff bine,eu am plecat din Italia in USA si nu mai stiu nimic de ei!????!!!!!!!
    in ce priveste pe madam Harra aia,nu va mai irositi timpul degeaba,Mara a avut fler,si tu la fel,NU e nimic de capul ei!!poate doar ca acum a sarit de la tariful de 10$ ghicitul la 400$ asa are pe site consultatia!!!!!!!!!!si e mare........coada.....nu o cauta nici dracu,o baga-n sema doar tv-urile din tara,dar acum sper ca s=au lamurit toti de ea si de fie-sa!!!!
    Serghei poate poti sa adaugi pe site la televiziunea voasta si rubrica emisiuni inregistrate,noi nu putem vedea live.......daca se poate in viitor tine-ne la curent
    Sarbatori fericite!!!

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...