marți, 6 martie 2012

In legatura cu Adi Mutu...

Trebuie sa specific de la inceput ca il cunosc pe Adi Mutu si sunt prieten cu el.
Nu ma feresc ca suntem prieteni ,cum incearca sa insinueze unii ziaristi , spunanad ca au gasit ei probe care demonstreaza prietenia noastra .
De la a fi prieten pana la a a inventa ca a baut la mine toata noaptea dupa meci, e o distanta mare.Nu am baut si nu am vorbit nici macar la telefon cu Adi Mutu cat a stat in Romania.Ceea ce se intampla este foarte periculos si nu este primul caz in ultimele saptamani , in care asa zisi ziaristi pe care eu ii consider in realitate vagabonzi , inventeaza subiecte care nu au nici cea mai mica legatura cu realitatea, nu au nici un sambure de adevar.
Din punctul meu de vedere ma doare drept in c... ca au aparut aceste articole, dar pentru Mutu ele pot sa ii dauneze foarte mult , chiar si in strainatate articolele fiind legate de mine , de Nicu Ceausescu (care nu vad ce cauta in acest context) Mutu fiind la o varsta destul de inaintata pentru o cariera sportiva, suspendarea din nationala poate sa ii impacteze major cariera.
Foarte grav este ca ziaristii care au scris, m-au sunat inainte de a scrie acest articol, iar eu le-am spus foarte clar si foarte ferm, ca nu m-am vazut cu el si nu stiu absolut nimic.Raspunsurile evazive erau referitoare la activitatile lui Mutu , ce meciuri urma sa aiba, unde trebuia sa joace etc lucruri despre care nu stiam absolut nimic.
Am ajuns intr-o tara in care orice publicatie si orice ziarist, poate sa spuna minciuni sfruntate si sa isi bata joc de familia ta fara sa suporte nici o consecinta.Mai nou am vazut ca apar articole in varianta on line a ziarelor care nu poarta nici o semnatura si deci nu implica nici o responsabilitate din partea nimanui (ceea ce am patit cu un articol aparut in varianta on line a Evenimentului zilei)

6 comentarii:

  1. Tigane asta e inghite rahatul acum..asta vrea publicul asta dau ziaristii tu shi curva aia de Mara nu faceti EXACT LA FEL scandal shi tabloid..dar asa e ca nu e asa de placut cand o fac pe seama ta?..FUTUVAN GURA DE IPOCRITI !!
    MUE SERGHEI LA CUR S-O EI !!

    RăspundețiȘtergere
  2. asa e Anonim03:26 ai pus punctul pe "i" toata lumea vrea circ nu adevar..adavarul nu e asa spectaculos..dar te rog nu il mai injura pe Serghei..nu are nici o vina...apare shi el la tv sa isi hraneasca orgoliu de artist..e bine cand te place lumea..

    RăspundețiȘtergere
  3. eu nu mai inteleg Serghei cum de te mai miri atata? pai astia sunt ziaristi? vai de capul lor, pai ce sa scrie si ei. tu nu vezi ca nu au nici o treba si scriu numai prostii despre toata lumea. vinovati sunt cei care citesc si care cred, dar am senzatia ca cititorii s-au trezit demult si au inteles ce fel de ziaristi avem noi. l-au bagat si pe Nicu pentru ca este un nume de rezonanta si trebuiau sa faca neaparat un liant intre voi. pai de Nicu cate s-au scris si 99% sunt numai minciuni.astia scriu si ei ce aud de la unu de la altul. lasa-ma frate cu ziaristii lu' peste. abia ies dupa bancile scolii si ii recruteaza cate un "magnat" si gata se vad mari ziaristi. habar nu au cu ce se mananca meseria asta. asa ca sfatul meu daca imi permiti...lasa-i sa scrie sa castige si ei o paine ca si asa sunt muritori de foame si nu-i mai baga in seama ca sunt de doi lei

    RăspundețiȘtergere
  4. NEA! Daca e greu sa citesti si sa intelegi un articol nu e nici o problema! Faptul ca te doare in c... e chiar nasol. In plus, daca ai casca ochii aia mai bine ai vedea si ce scrie in articolul respectiv.

    Serghei Mizil a evitat să confirme detaliile party-ului găzduit de barul său: "Nu m-am întîlnit cu Adi! Nu ştiu despre ce e vorba".

    Deci, despre ce vorbim?

    RăspundețiȘtergere
  5. De ce nu vorbeste nimeni de porcariile lui Alexandru Roman? Daca stie sa incite la linsarea urmasilor sefiilor de servicii din anii 50, sa stie ca si noi putem vorbi de executiile din anii 50.

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...