luni, 16 ianuarie 2012

Ultimele 3 zile

Ma bucur ca ne-am trezit si noi romanii (chiar daca mai tarziu) !
Mi s-a demonstrat inca o data, ca clasa noastra politica este constituita din sobolani, care au curaj sa maraie numai la televizor unde se simt in siguranta!
Este incredibil ca in cele trei zile de cand sunt miscari in toata tara, sa nu apara nici unul dintre conducatori public sau intre manifestanti pentru a exista un dialog cu acestia, sa nu spuna nimeni nimic !
La randul ei miscarea sindicatelor este zero, ar fi trebuit sa existe un feed-back si din partea lor fata de ceea ce se intampla .Nu pot sa nu observ ca opozitia este inexistenta,nici o luare de pozitie, nimic, ca si cand nu ar exista (probabil e unita cu puterea prin fire de interese ascunse, alta explicatie logica nu gasesc)
Ce ma deranjeaza cel mai tare, este ca la ora actuala ni se spune ca numai jandarmii sunt raniti si spitalizati.
Se vede ca structurile sunt inca conduse de cei educati pe timpul lui Nicolaie Ceausescu ,pentru ca ni se spune ca actioneaza grupuri de huligani si suporteri ai echipelor de fotbal .Chiar asa s-au imprastiat in toata tara huliganii si suporterii , astfel incat miscarile sa fie desfasurate la nivel national !

13 comentarii:

  1. ai punctat foarte bine Serghei, ca s-a folosit exact expresia din 89, grupuri de huligani! de fapt ei chiar asta vor sa scoata in evidenta, ca niste huligani care nu aveau ce face au inceput sa strige lozinci anti prezidentiale si sa faca panarama care au facut-o( ca au facut din pacate) cu asta chiar nu sunt de acord, dar cred ca toata lumea stie cum se traieste in aceasta tara si daca nu vom continua aceste proteste, inseamna ca nu am rezolvat nimic. sunt de acord cu protestul pasnic, democratic si nu cu ce s-a intamlat aseara la un moment dat. cred ca rade nea Nicu in hohote cand ne vede in ce hal am ajuns! vai de capul nostru. romani dragi si adevarati, hai sa ne unim si sa le demonstram ca noi suntem o forta reala!

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca asta inseamna ca ne-am trezit , suntem patetici , 1000 de oameni in strada si ne batem cu pumnul in piept ca suntem tari , jenant . Unde sunt ce-i peste 1.000.000 de bugetari ???? la tv , ca-i mai caldut , au facut astia audienta cat nu au visat ei vreodata ,jenant din nou .

    RăspundețiȘtergere
  3. nu trebuie sa-i lasam in pace pe acesti tirani. astia sunt cu adevarat tirani.

    RăspundețiȘtergere
  4. http://amurgul.wordpress.com

    Serghei găseşti aici ceva interesant ce ar putea să schimbe atîrnarea ta la viaţă.

    RăspundețiȘtergere
  5. v-am trimis o invitatie pe mail (gmail). cand aveti timp uitati-va pe ea.

    RăspundețiȘtergere
  6. http://www.facebook.com/Revolutia2012AntiBasescu

    RăspundețiȘtergere
  7. Singura solutie pentru ROMANIA este MONARHIA! Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :-)))))) ce bomba mediatica pe facebook...nepoata ta si vanghelie ,sper sa nu ajunga in viitor gen udrea-basescu ,ca se duce tara de rapa !!!!,,,baroane ,e singura data cand sunt de acord cu tine...singura solutie este MONARHIA ....

      Ștergere
  8. mai serghei hai tata in piata la miting sa te vad si pe tine ...tu care esti nelipsit de la emisiuni tv ...hai curaj bai nepoata ta DEMONSTREAXA CA SUNTETI NEAM DE TIGANI VANGHELIE CE ESTE AUM?...deci tigan la tigan trage asa ca las-o mai usor ...si tu esti tigan

    RăspundețiȘtergere
  9. Haha.....Nu s-a trezit nimeni,daca ne trezeam eram 3-4 sute de mii cu ciomege in strada,stati sa vedeti ca dupa jegosii astia vine USL-ul cu foamea mare.
    Nu tre' sa fii foarte inteligent sa-ti dai seama ca ii doare in p*la de popor ,interesele proprii si puterea sunt singurele lucruri pt. care se mananca de cacat uni pe alti la TV.
    De fapt sunt mana in mana toti, inclusiv cu liderii de sindicat.
    Respect Serghei!!

    RăspundețiȘtergere
  10. v-am trimis o invitatie pe mail (gmail). cand aveti timp uitati-va pe ea.

    RăspundețiȘtergere
  11. "Cand ma puteti vedea la TV"-hai SNM-ule la miting sa te vada teleprivitorii!A, tu nu apari decit la emisiuni de chilotareala cu nasul in chilotii parasutelor...dar fiind un LAS vei sta la adapost cum ai facut si in 89 cind ai pierdut primul tren si cred ca l-ai pierdut si pe asta! Romania se schimba,si sper ca oameni ca tine care nu transmit decit hahaituri sa nu mai aiba audienta in mass media! Ramii in lumea ta de idioti...si sa aud de tine doar cind................. Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...