vineri, 13 ianuarie 2012

Precizari necesare !

Imi pare rau sa constat ca suntem o tara de cretini !
In toate discutiile pe care le-am avut pe strada, in oras,pe blog etc se pare ca nu putem sa intelegem, un lucru foarte simplu : barbatul in cauza era profesor iar fata era eleva si minora!
Indiferent de comportamentul ei , fapta lui este condamnabila oriunde te-ai afla pe globul asta pamantesc.
Nu inteleg de ce discutam atata, aducem argumente pro si contra.
In vest societatea se conduce dupa niste legi stricte, care sunt respectate, la noi nu !
De aceea partea civilizata a Europei a ajuns unde este si noi nu !
Profesorul nu a cunoscut-o si abordat-o pe fata in oras, intr-un bar, pe strada etc ci intr-o tabara in care el era desemnat sa aiba grija de elevi.Acest lucru face inutila si absurda orice alta justificare sau discutie pe subiect.
Ce m-a deranjat cel mai tare este aparitia lui la diferite posturi de televiziune in incercarea de victimizare.
Legat de Paula Iacob ma deranjeaza ca se ridica pe cadavre ca sa isi faca nume si bani, fapt pe care nu il inteleg tocmai pentru ca in realitate le are pe amandoua.De aceea a luat acest caz.In atatea alte subiecte a aparut alaturi de mine, in emisiuni si nu a deranjat-o nimic vis-a-vis de comportamentul sau trecutul meu.
Legat de mama profesorului , imi pare rau ca nu am imprimarea emisiunii, pentru ca as vrea sa arat tuturor, vocabularul si abordarea ei asupra subiectului, care arata si educatia pe care o are si pe care a putut sa o dea baiatului sau.Am auzit ca lucreaza la o biserica , ar trebui sa se gandeasca ca: Dumnezeu nu doarme !

13 comentarii:

  1. iti dau perfecta dreptate,e vinovat suta la suta,si mai are tupeul sa mearga pe la toate televiziunile si sa faca un teatru ieftin,sa-si spuna un discurs bine pregatit,care oboseste si plictiseste.trebuia sa taca chitic,mai ales dupa ce au aparut si conversatiile cu celelalte eleve.stau si ma intreb,cum se intalnea a doua zi cu ele la scoala,dupa ce vorbea cum vorbea cu ele pe mess?dar concluzia e ca s-a straduit ceva vreme sa ajunga vedeta,si iata ca in sfarsit i-a reusit.lamentabil si josnic.

    RăspundețiȘtergere
  2. "In vest societatea se conduce dupa niste legi stricte, care sunt respectate, la noi nu !
    De aceea partea civilizata a Europei a ajuns unde este si noi nu!"HA ,HA ,HA gibonule ai uitat ca imputiti de comunisti in frunte cu tat-tau si-au batut joc de acest popor mai bine de 50 de ani,si vi tu acuma -un paduche mizarabil- si faci pe lupul moralist...mars in poola mea de nesimtit! Daca ai avea bun simt ai sta la locul tau si nu te-ai afisa ca o curva nomenclaturista...hai sictir in pizda matii de nespalat!Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. INESTIMABILE BARON LE ROUGE,

      De ce esti mai nene asa veninos??? Ce ti-a facut Mizil tie personal??..ti-a luat nevasta?? ti-a furat banii??? Imputiti de comunisti ti-au dat o locuinta moca, un servici, ca banuiesc dupa limbajul dumitale ca esti mai trecut asa de prima tinerete, acum ca sunteti toti democrati ce v-a da ma democratia??? va da la m.ie! ce nu aveati atunci?? ''Libertatea opiniei si a expresiei'' . eu m-am nascut cu ea taticule...ma p.s pe ea!! Dau de toti analfabetii, de toti jegosii! Nu mai exista ambitii, principii...au vandut tot!! O sa te vanda si pe tine..sau te lasa la curu gol..

      Ștergere
  3. Tu nu vrei sa pricepi ca profesorul pentru ce a facut a platit? A fost dat afara din invatamant. Tu vrei sa plateasca si pentru ceea ce nu a facut si e injust. Si ai tupeul sa ne aburesti ca esti de partea dreptatii... Mie in locul tau mi-ar fi jena, Serghei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai ai vreo indoiala asupra faptului ca suntem o tara de cretini??cand ne sunt induse sistematic tot felul de ''bullshit'' ?? toate posturile ''serioase'' macane non-stop, ca suntem in crize(ciuciu..numai la noi e criza..) ce a mai mancat nu stiu ce deputat si alte prostii! Stii ce?? Ne meritam tot ce se intampla..suntem niste prostovani,care ne place sa stam cu...fundul in sus si cine poate..da acolo!! Ma rog.. Eu oricum sunt sigura ca pana la schimbare ,mai e de asteptat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Era de asteptat ca asa se va intampla ,pentru ca eu ti-am mai scris tie, referindu-ma la profesionalismul aparatorului Oanei . Nu este slab este deosebit de slab ,si de aici se trage si eliberarea profului. Urmarind emisiunea ACCES DIRECT , emisiune unde ai fost invitat cu Madalina lu' Mazare (fosta) , ea la un moment dat a spus ca el-profu' i-a trimis Oanei un mesaj a 2-a zi de dimineata . Acum intreb eu de unde sau cine i-a dat nr ei de telefon ? Nu-l avea de la ea ? De ce i l-a dat ? Daca ii era diriginte mai intelegeam , dar nr de telf ,adresa de mess este clar ca a fost ceva intre ei de la Bucuresti sau oricum cu ceva timp inainte de a se intampla ce s-a intamplat . Sa concluzionez , cred ca va lua cu suspendare , iar Oana ramane cu rusinea mai mult ca sigur , asta pentru ca nu are avocat . Ca sa fii un bun avocat trebuie sa stii sa faci un scenariu ,o poveste frumoasa , poveste care sa fie credibila in fata instantei , sa minti frumos mai pe romaneste . Se vede clar ca toate declaratiile pe care ea le-a dat si care au ajuns si in presa, nu sunt decat ceea ce a fost sfatuita de avocat sa scrie. Eu n-am nimic cu nimeni , nu cunosc niciunul dintre personaje , dar Oana a pierdut si va pierde pe mana ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu inteleg de ce te-ai bagat in situatia asta ,ok e foarte just ceea ce spui,un profesor e profesor ,a fost pedepsit ,inlaturat din invatamant ,desi parearea mea despre caz am spus-o intr-un comentariu mai vechi...Nu inteleg de ce te implici atat in asta !..Paula Iacob se implica prin prisma meseriei,nu cred ca o face nici pentru notorietate ,nici pentru bani ...

      Poate o face din acelasi motiv pentru care a preluat cazul N Ceausescu..Oricum indiferent de ceea ce se spune sau nu pentru mine ramane un reputat avocat.

      Mi se pare nesemnificativa dezbaterea violului ,dar probabil este inca un subiect de presa interesant alaturi de" fese goale ,amantele lui Mazare ",uite ce silicoane si-a pus aia" ,"i-a furat barbatul cand era la dentist"etc..etc..Zic sa dezbati subiecte mai interesante !

      La multi ani pe 2012...

      Ștergere
  6. Serghei, ai perfecta dreptate. eu chiar nu inteleg ce altii nu inteleg la randul lor...cui i se pare normal ca un profesor sa aibe o relatie sexuala cu elevul sau? mai oamenii buni, chiar v-ati pierdut toate valorile morale? incredibil....de Paula Iacob ma abtin sa comentez doar pentru ca stiu cat a luptat pentru Nicu intr-o perioada foarte grea... atat!

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca proful avea 60 de ani ,oare il mai sustinea cineva? Vad multi pe aici ce spun ca profu' a platit, fiind dat afara din invatamand. Dar tipa era minora,asa spune legea,ca pana la 18 ani esti minora. Da stiu,multi o sa spuna ca nu stia asta. Dar faptul ca era eleva, nu ia ridicat semnul intrebarii? Asa si eu,io trag la una de 15 ani si spun ca nu am stiut,oare ma iarta legea? Nu cred.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ba, astia care il vreti pe prof la puscarie, cititi dracului legea si vorbiti doar daca o intelegeti. Daca nu va duce capul, cretinilor, nu stau eu sa va explic ca nu-mi pierd timpul cu voi. La scoala cu voi si luati-l si pe Serghei ca nu stie unde sa puna si cand sa puna cratima. Serghei, maine te prezinti in clasa a 3 a ca sa inveti sa scrii corect romaneste. Sau daca nu scrii tu, scribul tau.

    RăspundețiȘtergere
  9. mai tu dai numai imaginile care iti convin cam esti curva are dreptate baronul

    RăspundețiȘtergere
  10. Hainde sa pornim o revolutie iesiti cu toti in strada va rugam

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara,va dranjez doar cu o singura intrebare:Va mai amintiti din copilarie,adolescenta de un amic Cristian Dumitru Puscasiu?CU deosebit respect

      Ștergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...