vineri, 6 ianuarie 2012

Sa incercam sa ramanem optimisti


Intre atatea previziuni apocaliptice privind economia mondiala, economia romaneasca si sfarsitul lumii preconizat , ar trebui sa incercam sa ne pastram placerea de a trai si a rade si optimismul in ceea ce priveste viitorul in ciuda tuturor.Sigur ca viata e uneori grea si nu tot ceea ce ni se intampla intra in categoria "intamplari dorite" dar si aceasta manie de a vedea totul in negru , nu face decat sa urateasca viata in plus


5 comentarii:

  1. esti mizerabil cu tricoul ala pe care il tot imbraci de cite ori apari la tv. nu cam pute a transpiratie tigane? mars in pula mea de jegos...

    RăspundețiȘtergere
  2. aveti dreptate domnule Serghei! lasati-i in pace pe cei care va injura, nu merita efortul sa le raspundeti. ramaneti asa cum sunteti, un om adevarat. chiar zilele trecute am fost pe la Pescarus si am vb cu un chelner despre Nicu si despre dvs si mi-a vb foarte frumos si mi-a aratat separeul in care va petreceati in fiecare seara.

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti de coma cu cireasa de pe tort,am ras in patru...

    RăspundețiȘtergere
  4. rautatea oamenilor este rezultatul mintilor scurte pe care le poseda. sa ai un an nou plin de relizari Serghei! si sa ne mai aduci zambetul pe buze cu povestile tale savuroase.

    RăspundețiȘtergere
  5. In todeauna vor fii pareri , pro si contra . Oameni ca va iubesc sau va critica. Asa ca... daca cine vb. are vro problema, inseamna ca aveti valoare. Succes pe mai departe.

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...