joi, 12 ianuarie 2012

Fragmente din "Un Show Pacatos" - 10.01.2012





preluare http://unshowpacatos.a1.ro

6 comentarii:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=C6aeHifQhU0
    un fragment dintr-un interviu luat de Adrian Paunescu lui Nicu Ceausescu. foarte tare!!

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.youtube.com/watch?v=C6aeHihU0
    un fragment dintr-un interviu luat de Adrian Paunescu lui Nicu Ceausescu. foarte tare!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai jegule tatuat prezinta interventia mamei profului! Sa vada si gibonii tai cum faci spume la gura,si ce spune despre tine aceasta femeie! Dar se pare ca ai ramas un bolsevic ordinar!Degeaba te lauzi ca ai coloana vertebrala, cind se vede ca de fapt esti un mizerabil care apara o curva de duzina!Toata viata ta ai fost un paduche! Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sincer, din scandalul asta eu am inteles urmatoarele: Ala(profesor) a arso pe aia(eleva,minora)nu conteaza daca a fost reciproc sau nu..dupa care fata s-a sucit sau ce a fost in mintea ei si l-a turnat pe nenea asta! De ce ne mai mira toate faptele prezentate, si de ce ne transformam in lupii moralisti cand toata lumea ( a se citi oamenii cu ceva activitate cerebrala) stie ca in Romania asta e la ordinea zilei..asta se prezinta in ziare, televiziuni, pana si pe la radio. Asta promovam ,nu inteleg de ce se minuneaza si se simt ''oripilati'' toti guristii. Am 23 de ani si eu ma simt scarbita cu adevarat de generatia mea, si speriata de generatiile ce vor urma.
    Bravo nenea Mizil ca stii cum sa le umpli gura.:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca poate fi gasita imprimarea emisiunii (interventia telefonica a mamei profesorului) va rog dati-mi si mie link-ul sa o postez pe blog.Chiar nu am nici o problema in acest sens.

    RăspundețiȘtergere
  6. emisiunea integrala unde o gasim ?

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...