luni, 9 ianuarie 2012

Cand ma puteti vedea la TV

Cine doreste, poate sa ma vada astazi seara, la "Un Show Pacatos" alaturi de Dan Capatos

18 comentarii:

  1. e cam tarziu, dar abia astept! aper sa te mai vad si la alte emisiuni si sa ne mai povestesti de nebuniile pe care le faceai in tinerete. consider ca e un subiect inepuizabil. pacat ca nu mai traieste si Nicu, mi-ar fi placut sa-l cunosc

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna,Serghei!Nu ai dreptate cu proful de sport!Daca fetele (femeile ) din familia si din neamul tau sint decente,cuminti, nu inseamna ca toate fetele (femeile ) sint la fel.Cred ca nu ai habar ce e de capul la astea de genul elevei "violate".Da,victima e proful ca i-a dat uneia ce a cerut si n-a platit-o.Nu mai fi asa pornit pe cazul asta ca esti barbat si nu mi se pare normal ca barbatii sa faca puscarie pt ca le mananca p-astea in p... de la 12-13 ani.Ele vor maciuca si apoi daca barbatii nu le mai baga in seama se razbuna.Nu le mai lua apararea curvelor ca faci multa lume sa-si schimbe parerea despre tine.O seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. salut serghei ne poti spune si noua dece te certi cu lumea pe la tv din cauza altora ce a violato pe fata ta

    RăspundețiȘtergere
  4. si cu Paula Iacob nu merita sa te certi daca este avocata lui profu crezi ca iar placea dansei sa il acuzi pe profu de fata cu Paula Iacob

    RăspundețiȘtergere
  5. ai dreptate Serghei. aici e vorba doar de relatia elev pofesor si atat. despre Paula Iacob, cred ca a fost vb de exces de zel, eu o respect ptr ce a facut ptr Nicu. imi aduc aminte foarte bine procesul lui si stiu ca s-a luptat mult ptr el in conditiile in care o tara intreaga de prosti il acuzau. las-o in pace ca oricum este la o varsta cand poate mai are derapaje. este foarte bine ca ai luat atitudine in acest caz si sper ca asa ceva sa nu se mai intample. oricum cred ca este foarte greu ca sistemul de invatamant sa mai fie ce a fost data. cred ca cea mai mare greseala care s-a facut dupa 89 a fost ca s-a scos uniforma scolara. de aici mult eau plecat. stiu ca pare un lucru banal, dar nu este. copiii s-ar fi simtit egali si ar fi avut o apartenenta si ar fi existat mai mult respect. ma rog, aici este o intreaga tema de discutat si poate nu este cazul, dar asa cum era inainte era foate bine. acum este o babilonie peste tot. te respect Serghei pentru tot ceea ce faci si ce spui. Aurel

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai bine stateai acasa. :))))) Te-ai facut de poveste. Pentru ce a facut proful a platit, nu va mai preda niciodata. Si e de ajuns. Eleva s-a dus peste el sa o rezolve de mancarime si nu invers. Asa au educat-o parintii? Te intreb pentru ca stiu ca esti prieten cu tac-su. Adica pana sa fie de vina scoala in educatia unui copil, nu crezi ca mai intai sunt vinovati parintii? Ia mai gandeste-te.

    RăspundețiȘtergere
  7. si daca aveau mancarici toate ce facea le ardea pe toate ce naiba nu aveti minte

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa facem putina lumina. Cetateanul proprietar al acestui blog, a facut scandal (nu l-a interesat adevarul, faptele reale etc) intr-o emisiune de mahalagii si mahalagioace pentru a apara pe fata unui prieten. Probabil ca prietenul face si el parte din esalonul copiilor sau nepotilor fostilor nomenclaturisti de rangul I sa II.
    Mie mi se pare normal. "La vremuri noi, tot voi!"
    Asta este blestemul Romaniei. Sa fie in fata copiii, nepotii, finii celor care au dus tara asta la rapa intre 1946 si 1989. (Ca sunt mai spalati sau mai cititi decat noile "beizadele" este o alta problema, dar naravul este acelasi).
    Cine are curiozitatea sa caute pe google nume care apar in fotografiile de pe acest forum isi poate face o imagine cat de cat despre "anturaj". Vine din "epoca de aur" in mare parte. Cam asta este situatia.

    In rest, sa auzim de bine si sa participam cu entuziasm la otevizarea Romaniei. De asta au nevoie cei care sunt acum la putere.

    RăspundețiȘtergere
  9. Costel de la Galati era bagator in seama la Casa de Cultura. Si de la prea multa cultura a facut-o mall. :)))

    RăspundețiȘtergere
  10. Profu a iubito. . .a iubito in cur de ia iesit ochii ca la melc. . .hai mai oameni buni,va.ti tampit cu totii. Daca o prindea la coltul strazii si io dadea la vizuina nu deranja pe nimeni,chiar daca era eleva. Dar marlanu' era profu ei,in acea excursie era in grija lui. Cum dreacu,iti da omu copilu in grija si tu,profesor io tragi in gaoz.

    RăspundețiȘtergere
  11. da unde este comunistu sa il iau la pula

    RăspundețiȘtergere
  12. Mai babuinule tatuat de ce nu prezinti imagini de la un "Un Show Pacatos"? A nu-ti convine ca te-a facut de cacao mama profului? Vezi daca cauti tampoane ti-ai gasit gogoasa muiata-n clei...Hai da imaginile gibonule tatuat sa "ne ridem" si noi...ti-a cam disparut hahaitul bulibaso... Cred CA sti CA...avocatul ne-ntrebat are plata un... acadea...hai ia din fatZa!Hai gorilo baga chestia cu 'Daca vreti sa revedeti"...Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  13. baronul ca de obicei la obiect,ha serghei baga imaginile sa vedem si noi ce ai patit

    RăspundețiȘtergere
  14. prea multa frustrare pe aces blog! vi se pare normal ca un profesor sa aiba relatii intime cu un elev? daca da, inseamna ca sunteti dusi cu capul si nu aveti valori morale.

    RăspundețiȘtergere
  15. comunistule ai mancat branza bine ca nu a sarit pe capatos

    RăspundețiȘtergere
  16. tziganr baga filmul sa vada si piranda mea cu te face de cacat gagiga sa vad si eu daca o fut si eu pe oana sau numai vanghele

    RăspundețiȘtergere
  17. serghei e smecher,nu mai comentati aiurea retardatilor...

    RăspundețiȘtergere
  18. Ti-am gasit blogul accidental si recunosc ca nu am avut timp sa ma uit la prea multe. M-am bucurat insa cind am vazut pozele mai vechi si mai noi. Sper ca tu sa fii in masura sa stii daca va fii anul acesta vre-o reuniune de a 40-a (wow,ce zboara timpul!) absolvirea a liceului .Eu am plecat in 1981 in SUA si am pierdul legatura cu fostii colegi/colege desi i-am cauta on line pe Facebook unde am pagini(vezi si Twitter)desigur nu pe numele de fata Beldean . Sa auzim de bine Sasha Pop

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...