sâmbătă, 23 iulie 2011

Cand ma puteti vedea la TV

Ma puteti vedea
la 14.30 intr-o emisiune inregistrata la B 1 TV si
la 21.30 diseara in direct pe Antena 3 la "Q & A" cu Alessandra Stoicescu

23 de comentarii:

  1. asta este chiar o emisiune buna.

    RăspundețiȘtergere
  2. s-a decis ca vrea sa va casatoriti din nou?????pui botu la orice gaino.....parca ziceai ca nu te mai suna de cand ti-a spus ca vrea sa se casatoreasca cu tine.....si tu ai luato la misto.....doamne credul esti.....ea doar glumea...numai ca tu ai pus botu'....e tot e bine ca te-a chemat din nou la emisiune....o fi ramas in pana de 'vedete'...hehehehhehe

    RăspundețiȘtergere
  3. Gibonule iarasi inegresti micul ecran cu mutra ta de tucalar? Ce poti tu sa comunici intr-o emisiune in afara de behaituri?A.Stoicescu "Efectif" sau doamna "34 LA SULA" o fi in perioada delicata a lunii, si vrea ca tu sa-i schimbi tamponul? Pun pariu ca mai mult de 5 minute nu vorbesti pentru ca in vocabularul tot e vid, behaiturile fiind specialitatea ta!Poate apare un BREAKING NEWS si te cari sau nu mai apari deloc! Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cum sa nu mai apara deloc gunoiul? Eu cand il vad cat e de prost creste inima-n mine.Sa-i iau fatza-n p... si doi dinti din gura! Bobi

    RăspundețiȘtergere
  5. Bobi si Baron le rouge,poate va faceti voi propriul blog anti serghei mizil si ne lasati pe noi astia fraieri care punem botu la vrajeala lui.ok?
    P.S.am vorbit frumos,va rog sa raspundeti(fiindca stiu ca nu va puteti abtine)la fel.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dormi linistit ca nu ma obosesc sa-ti raspund!Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nici nu ai facut o!:))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  8. Pot sa vorbesc si frumos dar nu cu oricine.Care ar mai fi distractia daca mi-as face eu propriul blog in care sa injur pe cineva? Nu e mai tare sa-l injuri pe unul pe blogul lui? Nu ma opresc nici de-al draq!!! Bobi

    RăspundețiȘtergere
  9. tu sau nicu ceausescu ati avut o relatie cu Ileana Sararoiu?

    RăspundețiȘtergere
  10. Serghei are o relatie foarte veche si foarte serioasa cu mana dreapta.Se spune ca este profesor universitar de laba. Bobi

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu am o relatie shi cu mana stanga shi cu mana dreapta .Bobi

    RăspundețiȘtergere
  12. Bravo Bobi esti tare , am inteles relatia ta din prima postare, nu trebuie sa te repeti ,m-ai dat gata si pe mine si pe ceilalti cititori cu dezvaluirea asta!
    Nu am avut relatii private cu Ileana Sararoiu, nici eu nici Nicu, doar ne canta in bar la Melody mai ales.

    RăspundețiȘtergere
  13. Serghei mancatiasi ochi de chirpanos..
    Pentru sosul de mujdei. Muie Serghei !
    Pentru vaca din bordei . Muie Serghei !
    Pentru vinul de Jitvei . Muie Serghei !
    Pentru apa de o bei . Muie Serghei !
    Luati-ashi dintii aia de cal shi mutra aia de tigan imputit Muie Serghei !
    Te dai artistul puli , ai desene de copil de clasa a 2 a . nu esi in evidenta de cat prin cat de handicapat esti (a da.. era sa uit Muie Serghei)

    RăspundețiȘtergere
  14. era sa uit sa ma semnez . Bobi
    (Muie Serghei)

    RăspundețiȘtergere
  15. shi ni general ITI DORESC MULA MULTA MUEEEEE ! shi sie shi lu'fieta. Bobi (mai ales lu' fieta. Muie Serghei)Bobi

    RăspundețiȘtergere
  16. "bobi" si alti dezaxati care mai va varsati frustrarile si nebuniile pe aici, adresati-va unui psihiatru cat mai urgent!! daca nu va poate trata boala de care suferiti, macar o poate ameliora. suntem alaturi de voi cu tot sufletul. mult succes!!

    RăspundețiȘtergere
  17. va invidiez pentru vremurile frumoase pe care le-ati trait. sa nu regreti nici o clipa din ceea ce ti-a fost dat sa traiesti.putini au ocazia sa traiasa niste experiente asa frumoase. nu o sa inteleg niciodata oamenii care condamna destinul celorlalti. fiecare din noi avem un destin, asa ca nu vad de ce trebuie sa judecam pe unii si pe altii, ca ala e mai destept sau mai frumos sau mai norocos decat mine!! multa sanatate si te mai astept cu picanterii

    RăspundețiȘtergere
  18. bravo serghei,ramai neschimbat, esti tare, multa sanatate

    RăspundețiȘtergere
  19. Bineinteles ca nu imi pare rau de nimic din ceea ce am trait sau am facut, am avut noroc ca viata mi-a oferit posibilitatea sa fac aproape tot ce am vrut si am trait ca un om liber atat inainte cat si dupa revolutie, de aceea nu m-am inregimentat nici politic !
    Iar parerile simpatice ale Baronului sau ale lui Bobi etc ma distreaza si lui Bobi pot sa-i raspund urmatorul lucru :
    "draga Bobi ai vorbit in poezie sa-mi sugi p...a la toti si mie ! "

    RăspundețiȘtergere
  20. lasa-i Serghei in pace pe cretinii astia ca sunt dusi cu capul. nu trebuie sa fi de specialitate sa-ti dai seama de acest lucru. ce rugaminte am la tine, am inteles dintr-o emisiune ca ai un documen foarte tare, o inregistrare cu Nicusor Ceausescu cand el iti spune ca daca o sa pice batranu el o sa fie arestat. am inteles ca nu ai vreut sa o dai in presa, dar eu cred ca asta ar trebui sa faci. poate o postezi aici. vezi bine cati oameni au inteles ca Nicu nu e cel din povestile de altadata ci un om cu totul diferit cu bune si cu rele asa cum suntem cu totii. te rog mult sa nu ti acea inregistrare "la pastrare", ar fi pacat. e un document de istorie daca vrei si cred ca ar fi o lovitura de presa si de ce nu o lovitura in general pentru multi cei care l-au desconsiderat pe Nicu si au zis habar nu avea pe ce lume se afla. consider ca toti ati fost nedreptatiti pe nedrept pentru multe chestii pe care nu le-ati facut. ceea ce ati facut in tineretea vostra este bun facut, nu are nimeni ce sa schimbe si mai mult, nu vad niciun motiv pentru care se congestioneaza lumea la ceea ce ati trait. pe mine ma depasesc comentariile de genul...au fost alcoolici, s-au distrat cu femei, aveau masini tari etc. asa, si care este problema? nu am fost toti tineri, nu ne-a placut tuturor sa petrecem, sa ne plimbam, sa bem? singura diferenta a fost de pozitie sociala, atata tot! un om ca tine care aveai tot ce vroiai, dar totusi te ocupai si de arta si de altele eu cred ca spune multe, la fel de Nicu, Zoia si Valentin. Zoia a publicat lucrari de matamatica pe bune. asta o pot spune colegii ei care nu ar avea niciun motiv sa minta, mai ales acum cand nu-i mai strange nimeni cu usa. Nicu era pasionat de istorie, citea foarte mult s.a.md, Valentin a studiat fizica...pai daca despre astfel de oameni se vb la modul peiorativ inseamna ca avem o problema. imi plac mult aparitiile tale si tie trebuie sa-ti multumesc ca am inteles mult mai multe despre ceea ce s-a intamplat in perioada de dinainte de 89. astept cu mare interes pubicarea acelui material cu Nicu. cred ca merita si el asta!

    RăspundețiȘtergere
  21. cred ca Baronu' si Bobi sunt una si aceeasi creatura

    RăspundețiȘtergere
  22. mai posteaza poze vechi

    RăspundețiȘtergere
  23. Precis vei "vorbii"despre odraslele de bani gata! Pai ce sa spui tu mai constipatule?Ce-or invita fosile ca tine, ca sa spui CE? Azi miine o sa-l invite si pe Burebista sa-si de-a si el cu parerea! Asta nu te deranjeaza ca mizerabili ca tine si becali au ajuns sa vorbeasca despre educatie! Hai mars in "epoca de aur" ratatule! Vezi sa nu uiti hahaiturile...baga cit poti sa nu stai constipat ca mirosi a prooooost! Cu stima INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...