duminică, 10 iulie 2011

La mare la Mamaia in week end

Weekend-ul acesta vremea a fost superba la mare ! Atmosfera la fel,in sfarsit a aparut si lumea la mare .
Uitandu-ma la anumite televiziuni nu stiu de ce insista cu capania algelor la mare.Una la mana sunt foarte putine si doar la mal si nimeni nu mentioneaza faptul ca existenta algelor arata ca marea este nepoluata , ceea ce trebuie considerat un motiv de bucurie si nu de alerta nationala !


La plimbare pe plaja
Impreuna cu Mario Carp,Mugur CiuvicaNu lipseste de la vorbe nici Gica PapariAm urmarit cu placere meciul lui Bute intr-o atmosfera placuta cu Boanchis cu Gica Papari , ne-am distrat copios ffind oricum intr-o stare de buna dispozitie datorita victoriei lui Bute

Boanchis


Gica Papari serios inainte de meci

3 comentarii:

 1. frumos pe litoral, dar e mai bine la greci, din pacate ptr noi. eu merg mai des acolo. am sa vin si pe la tine. tot scriai de Bute, un mare caracter de altfel si apropo de asta, comentariile malitioase ale lui Doroftei au fost de prost gust. nimeni nu l-a bagat pe el intr-un con de umbra, dar a aratat ca nu este fair-play, ori asta inseamna ca esti in afara sportului. ma rezum doar la atat pentru ca si el ne-a facut mandri la un moment dat si valorile nu trebuiesc uitate, dar repet: ca si caracter.....O!!

  RăspundețiȘtergere
 2. ...natura moarta cu alge,nu lipsea Boanchis-spritaru` de serviciu`- Ciuvica-atarnatoru`si nea Papari amantu` inselat

  RăspundețiȘtergere
 3. Oricum cateva alge nu cred ca deranjeaza asa rau, dar asa ne-am invatat sa criticam orice lucru minor.
  Legat de Bute si Doroftei, ma enerveaza ca nimeni nu iese pe post sa-i dea peste nas lui Doroftei, sa-i spuna ca nu se face asa, oricat ar fi de invidios.

  RăspundețiȘtergere