luni, 2 mai 2011

Cand ma puteti vedea la TV

Ma puteti vedea diseara la "Un Show Pacatos" la Antena 1 cu Dan Capatos

7 comentarii:

  1. Si acum sa trecem de la Supozitorul Fan Gibon la Supozitorul Suprem adica SNM! Mai SNM-ule de ce nu te bagi la "celebra" ta televiziune si te bagi precum supozitorul la televiziunile "concurente"?Vezi ce faci,la 10 min de hahaiala baga si tu 1 min de logoree! Dar cum tu ai un singur neuron si ala bagat prin chilotii Crudutei nu prea vad ce ai putea spune ceva inteligent pt ca esti limitat dpdv intelectual! Si inca ceva ca tot esti la "Un Show Pacatos": scoatei Crudutei tamponul-inmuiat in clei- cu dintii! Cred ca ai avea o audienta intergalactica! Miine sa postezi pe blog rufele,sa se bucure si gibonii hidrocefali iar lui Fan GIBON Supozitor sa-i aduci tamponelul Biancai! Cu respect acelasi INESTIMABIL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  2. Parerea mea Baron le Rouge este ca esti un mare labagiu si nu ai vazut p...da niciodata !De fiecare data cand asistentele din emisiune arata bine , ma indemni sa le scot tamponul , concluzia este :ori esti mare labagiu(probabil nu ai vazut niciodata un tampon) ori esti vampir !Sa-ti spun cinstit imi plac femeile dar nu cred ca extragerea tamponului este felul in care trebuie sa se manifeste un barbat !
    Cat despre Cruduta este chiar haioasa si are spontaneitate !
    La emisiunea mea o sa te invit sa-mi scoti tamponul direct din c... daca tot te freaca grija atat !
    Cu stima si respect ...!

    RăspundețiȘtergere
  3. INESTIMABILE BARON LE S.UGE esti un redutabil s.gator de p.la si mancator de c.cat! La mai mult, nu te lasa! Si daca tot poftesti cu atat jind, cere si indeasa-ti tampoanele imputite ale Danielei si Biancai pe gat, poate asa crapi dracului, odata, scarba cangrenoasa! La capitolul inteligenta, tu, s.gaciule, esti sub limita minima, admisa a prostiei! Daca societatea in care traim ar fi guvernata de legi corecte, atunci ma-ta ar trebui condamnata ca a conceput un primat retardat si pe deasupra libidinos si abject! Du-te la Zoo si plateste o maimuta sa te lase sa vezi si tu, nefericitule, cum arat o p.zda, apoi sa-i s.gi tamponul, dupa aceea mori tampitule, dar nu uita inainte sa s.gi p.la cercopitecilor inchisi in custi!

    RăspundețiȘtergere
  4. SNM-ule nu trebuie sa-ti scot tamponul din cur, CACI eu te stiu mereu constipat,tu nu observi cit cit de mult te scremi sa spui ceva inteligibil! E mai bine sa-ti pastrazi tamponul in cur CACI daca ti-l acot dai in diaree -hahaiala-si atunci esti mai penibil!Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  5. Fan Gibon Supozitor-mai dezamagit,iar ai trecut la limbajul de om prost-ai uitat de "Opere alese"! Cred ca esti ultimul paguche din cartier,hai fi mai vesel...Cu intelegere pt un gibon batrin INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  6. INESTIMABILE BARON LE S(R).UGE, in deschiderea urarilor de mai jos te invit din nou sa s.gi p.la cum stii tu mai bine(expertule!), ca sa nu te mai plictisesti si sa scormonesti in c.catul propriu-ti, imputind atmosfera! In acest fel cresc sansele sa te sufoci, sa te ia michiduta si sa ajungi pe nasalie, sobolan bubos! Pana atunci insa, sa le s.gi p.la tuturor gibonilor tineri, batrani sau pe moarte! Slobozila(adica tu, INESTIMABILE), intepenitule la minte, esti nascut sa te hranesti cu c.cat si sa bei zeama din p.la. Dracu' sa te trasneasca si sa te arda! Mori, cercopitec lipsit de materie cenusi!

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...