vineri, 14 ianuarie 2011

Un show pacatos -preluare Antena 1

8 comentarii:

  1. ba dak iti respecti asa de multi fanii aia prosti ai tai de ce pula mea nu te duci la OTV unde tot te roaga ei ma martalogule...Tu si cu Fraieru ala de Migdale care era sageata lu fracsu Fane si il fute lumea in cur la parnaie.... Bai fraierilor care ii scrieti nu mai va rugati ma de el sa se duca la OTV sau undeva ca u nu vezi de cand are blog are si el basini mari si nici macar diaconescu nu il primeste la OTV ca nu primeste maimutze sunt sigur de asta mancamiai pula de slav Mizile care nici la OTV nu te mai primeste fraiese sugeamiai coaiele maimutoiule...cu dintii nespalati labagiule

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim, bai dobitocule(frustratul dracului!), prosti, fraieri, maimute sau nespalati si labagii sa-i etichetezi pe ai tai din familie si pe retardatii cu care mesteci "rahatul" cand va fierbe golul suspendat deasupra umerilor. Din pacate esti unul dintre rebuturile care traiesc (degeaba) pe pamant in locul altora. Ca sa ajungi la valoarea lui Serghei(facultate, familie, restaurante... femei, viata etc.) trebuie sa te mai nasti de cateva ori, cacanar imputit.
    P.S. Esti cel mai mare idiot, daca nu ti-ai dat seama pana acum ca Diaconescu are de pierdut(audienta, rating) prin faptul ca-l invita mai rar pe Serghei la emisiuni. In alta ordine de idei, nu te intereseaza pe tine ce scriu altii, cretinule!

    RăspundețiȘtergere
  3. Serghei, iti propun sa nu le mai raspunzi boschetarilor si celor care sunt incoerenti!

    RăspundețiȘtergere
  4. Fan Serghei si Adrian M : suntem de acord, nu trebuie bagati in seama cei care nici macar nu stiu despre ce vorbesc !

    RăspundețiȘtergere
  5. bai anonimule nu vrei sa tio dau eu {si serghei} putin prin gura sa inveti sa scrii si tu si in al 2lea rand serghei are o dantura frumoasa Dan Diaconescu este ocupat cu un caz mai special cand o sa se termine o sa l cheme si pe serghei

    RăspundețiȘtergere
  6. serghei cred ca te doare putin de ce se intampla in Romania {se vede dupa tine ca ai vrea sa faci ceva pt Romania}de unul singur nu poti face asa ca nu intra in PP si cred ca Dan este aliat cu basescu

    RăspundețiȘtergere
  7. Serghei esti cel mai cool om din Romania, tine-o tot asa si nu baga in seama vorbele ratatului si invidiosului de mai sus care se baga si el in seama, nu va ajunge niciodata la valoarea ta. Adrian, un fan care te stimeaza si te simpatizeaza. Da-i in masa de cocalari.

    RăspundețiȘtergere
  8. bai frate cei ba cu mahalagioaica aia de mara puli banica?? frateeee asa ceva nu am vazut decand sunt sa mor eu deci sunt absolut socat frate ...doamne fereste de asa ceva,ce gura are cum se contrazice ea si ce tipa ea ,Serghei ce pula mea faci ma emisune cu handicapata aia? ce dracu ma ..te vad om serios ce dracu,ia va rog pe toti cei care intrti pe blogu asta sa scrieti mara banica pe google si prim chestie ce apare e cand o suge 5 minute in sir...hai ma ce dracu ma nu poti sa apari ma la televizor si sa mai esti si tare in gura...dupa ce pe net apari in ipostaze deastea mi-ar fi rusine in locu ei nu stiu cum de o cheama capato si nu stiu cum de faci emisiune cu ea..pacat de copilu ala al ei cand o sa creasca mare si o sa caute cine o fost masa o sa vada numa cand suge pula...si cum tipa ca o isterica de o sa-i fie rusine la copilu ala sa iasa pe strada! halal oameni!

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...