duminică, 2 ianuarie 2011

A doua zi - 2011Eu cu George Papari si Monica IagarGeorge Papari.Victor si Mana CiutacuLidi cu Sofia si KatiaA venit randul lui Ciutacu la sorcovit
Donca le aduce pe Sofia cu Katia la sorcovit

Dupa mai multe obraznicii,se ia hotararea sa fiu sorcovit mai energic !

George Papari e sorcovit si el "in forta"Acum Gica

22 de comentarii:

 1. SORCOVA VESELA....Nea Serghei este forta....Din toata Romania.....Respect pentru mintea sa.... il iubim BRAILA...si prin cluburi pe aici se vorbeste de el respect....ALIN BRAILA

  RăspundețiȘtergere
 2. Monica Iagar este fosta sotie a lui Cosmin Cernat, nu?

  RăspundețiȘtergere
 3. sunteti de admirat ce sa mai! vad ca de la nici o petrecere nu lipsesc surorile tale. asa ceva mai rar. bravo voua! sunteti o familie frumoasa si mare, sa va de-a Dumnezeu tot ce va doriti si sa fiti sanatosi!

  RăspundețiȘtergere
 4. Suntem o familie mare si unita.
  De sarbatori ne adunam cu totii,asta este o traditie inpamantenita de parintii mei, care adunau toata familia cat de mare era in jurul mesei.
  Fan Serghei : asa este ,Monica Iagar este fosta sotie a lui Cosmin Cernat

  RăspundețiȘtergere
 5. boss , cine a fost constantin parvulescu? ce coaie a avut si asta sa ia cuvantul la al 12-lea congres impotriva lu ceausescu

  RăspundețiȘtergere
 6. frumoasa casa este a ta serghei cine face pozele

  RăspundețiȘtergere
 7. tanti Corina face pozele sunt sigur:D:D:D:D respect Doamna Corina.........aveti un barbat de invidiat din orice punct de vedere...... hai la OTV Serghei te rog vorbeste cu dan sa faci o emisiune in cateva zile te rog din sufletul meu :X:X:X tu ne mai aduci si noua zambetul pe buze

  RăspundețiȘtergere
 8. Monica Iagar sa combinat cu omul de afaceri Gica papari

  RăspundețiȘtergere
 9. La multi ani serghei! ionut braila

  RăspundețiȘtergere
 10. Toata povestea cu Constantin Parvulescu este de fapt protestul acestuia impotriva actiunii de epurare a rusofililor din conducerea partidului efectuata in aceea perioada de Nicolae Ceausescu.
  Constantin P. a facut parte din aceasta grupare.
  Din pacate povestea asta cu oamenii rusilor infiltrati in diferite forme in viata politica a Romaniei revine ca un leit motiv si atunci si acum.

  RăspundețiȘtergere
 11. impaca-te, prietene, cu madalin. va leaga prea multe...

  RăspundețiȘtergere
 12. Serghei, ce-are Ciutacu cu tine si cu Dan ? Ce surse are el de spune ca actuala putere e mai buna decat eventuala solutie a ta si a lui Dan Diaconescu, Partidul Poporului ?!
  PS: Uita-te la el pe blog, la cel mai recent post, daca poti sa ma lamuresti si pe mine..eu chiar credeam ca dan e o solutie viabila, e cumva sclavul lui Basescu ?! Te-am urmarit la emisiunea prietenului tau Ciutacu, si tot asa facea, te ironiza cu iluziile tale cum ca Dan, ar face ceva cu partidul ala, ba mai ales, te mai si suspecta de naivitate...multumesc pentru eventualele lamuriri, sanatate!

  RăspundețiȘtergere
 13. hai serghei dute la tv te rugam

  RăspundețiȘtergere
 14. serghei pui toata caseta pe care ai adus-o la kapatos sa vedem acolo hardcoreala adevarata? respect !

  RăspundețiȘtergere
 15. cantare de la Salam

  Sunt mandru si fericit
  Eu de Serghei nu ma vand
  Nu ma vand toata viata
  Ca asta e forta mea
  Ai vazut Serghei tu
  Te iubeste pamantu
  Te iubeste toata lumea
  Tu esti Serghei forta mea

  RăspundețiȘtergere
 16. Hai Serghei la OTV .........Bou mai e Diaconescu ala ca asa nu prea are rating cu emisiunile lui luaias cravata aia cat capu....cu tine face rating maxim HAI la OTV sa ne mai aduci si noua zambetul pe buze esti nr 1 Alin BRAILA

  RăspundețiȘtergere
 17. Serghei, pe unde mai esti?:)

  RăspundețiȘtergere
 18. multa sanatate Serghei si succes cu partidul!

  RăspundețiȘtergere
 19. Doctor House: Ciutacu nu are nimic nici cu mine nici cu DD,suntem prieteni dar asta nu inseamna ca trebuie sa avem aceleasi pareri.
  In emisiune rolul lui este cel de a starni dispute,comentarii de a fi contra, rol ce i se potriveste ca o manusa.
  Eu nu cred ca acest partid este pro sau al lui Basescu.Nimic din ceea ce s-a intamplat pana acum nu duce la o astfel de concluzie.
  Astfel de idei sunt lansate de personaje ca Vadim (care vede ca membrii propriului partid migreaza catre PP) si incearca denigrarea PP-ului.

  RăspundețiȘtergere