duminică, 30 ianuarie 2011

Smaranda - sedinta foto pentru debut ca prezentator tv

Smaranda isi pregateste debutul ca prezentator tv.

Impreuna cu echipa de stiri cu care va colabora au realizat o sedinta foto.

Iata cateva imagini













42 de comentarii:

  1. sa-ti iau familia-n pula, iar oanei mizil sa-i dau la muie

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai o problema psihica amice,iar daca vrei m... cauta-ma sa-ti dau !

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim,esti un ratat care are inclinatii de fetita.daca erai smecher,cum te afirmi,puteai macar sa ti dai un nume(fictiv si tot ar fi insemnat ceva).Asa ramai un onanist care a scris comentariul intre doua labe.Nea Serghei care i treaba cu emisiunea cu Mara Banica?poti sa zici la ce post tv e?daca nu zi ne o data cand putem afla ceva de emisiune.Bafta n toate!

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim, dezaxatule, cauta-ti un psihiatru!
    P.S. Inainte sa mai exaltezi in maniera asta, ia-o pe mata la m..e si rupe-ti in p..a propria familie de cretini! Du-te dracu de ticnit!

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari si mult noroc Smarandei...pupic,mm

    RăspundețiȘtergere
  6. ba serghei faca suparare dar ai o fata superba

    RăspundețiȘtergere
  7. Ti-as spune ceva, dar mi-e frica ca stirnesc "minia proletera" a... fanilor! Totusi cind mai apari la tv vorbeste cu litere de tipar sa PRICEPE si mintea mea paTRATA...Daca nu poti, inregistreaza emisiunea si apoi titreaza ce vrei sa spui-la fel ca regele Mihai! In ceea ce priveste emisiunae QA aseara puteai sa stai acasa linistit pt ca tu spui numai banalitati greu inteligibile! Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  8. Scrii ca pe vremuri(''vezi minia''),deci ai putea fii madalin voicu,in acest caz,mi e rusine ca esti tigan.Eu totusi nu am nimic personal cu tine,dar am o intrebare simpla:daca nu inghiti prestatiile lui serghei,de ce te uiti?Lasa ne frate in intuneric si tu du te ''tare''.Si legat de''inestimabilul''pe care ti l atribui....permite ne sa ne indoim...jalnic tovarase,retrage te cat mai esti titrat...

    RăspundețiȘtergere
  9. INESTIMABILULE BARON LE ROUGE (Anonim-30.01.2011, 18:37) ca sa pricepi si tu ceva ai nevoie de un creier cu circumvolutii mai pronuntate si in plus trebuie sa cunosti, macar la nivel mediu, limba romana. In alta ordine de idei, cand simti nevoia sa-ti sporesti cunostiintele stiintifice si lingvistice comuta pe canalul Academiei.
    P.S. Nu te baga unde nu-i de tine! Incarca-ti "admiratorii" cu prostiile tale si gaseste-ti alte preocupari (si blog-uri) unde poate ai sansa sa faci "cariera"! Deocamdata nu-i nevoie de tine aici!

    RăspundețiȘtergere
  10. In cateva zile o sa pot sa va spun si postul si data exacta cand incepe.
    In rest, in ceea ce priveste comentariile contra,trebuie sa va spun ca injuriile nu ma deranjeaza,din cauza firii mele agitate, mereu mi-am atras reactii extreme ori pro ori contra !

    RăspundețiȘtergere
  11. Serghei, astia n-au nimic cu tine, ei te-njura si-n functie de ce raspunzi tu, lesina de ras. Mai mult de-atat, eu chiar cred ca te admira, asa ca n-ai de ce sa te enervezi.

    RăspundețiȘtergere
  12. SUPERBA SMARANDA!!!! BAFTA MULTA

    RăspundețiȘtergere
  13. @Dragos-"mi e""Lasa ne ""du te ""ti l""permite ne" "retrage te"! Am citata din ilustrul dobitoc Dragos! Unde ai facut clasele primare? Cumva pe tancurile sovietice aduse cu mare fast de parintii idolului tau-ca sa nu spun altceva - in Romania!Micutule Dragos ai imbatrinit degeaba...Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  14. @Fan Serghei-pretiozitatea este apanajul semidoctilor! Hai sa-ti spun ce inseamna "semidoct" ca poate ai lipsit de la cursurile comuniste da la St Gheorghiu si nu sti-desi cred ca nici pa astea nu le ai! Un semidoct inseamna un prost care face pe desteptul...asa cum procedezi tu ...Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  15. @Serghei -ai emotii tinere moderator? Vezi sa vorbesti cu litere de tipar sa "pricepe si mintea" mea! Daca nu esti in stare sa spui lucruri interesante taci din gura si expuneti covorul de tatuaje...A era sa uit: vezi ce faci cu hahaiturile, si rigiiturile tale...ca altfel se duce naibii audienta! Cu respect acelasi INESTIMABIL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  16. Mai BARON LE ROUGE, eu ma f.. pe parerile tale,uita-te si tu pe alt blog si mai lasa-ne in pace !
    Nu pot sa-mi dau seama, ai caderi de calciu sau ce se intampla cu tine ?
    In alta ordine de idei, daca nu iti era clar hahai cum vreau,unde vreau si cand vreau , asta este diferenta intre noi !
    In final cu stima si respect, sa te lovesc cu p... drept in piept , era o vorba veche pe care ti-o dedic !

    RăspundețiȘtergere
  17. Serghei, nu merita efortul sa-l bagi in seama pe aces ilustru necunoscut "baron le..." serios....bafta multa Smarandei!

    RăspundețiȘtergere
  18. @Serghei-dupa limbajul folosit pot sa garantez ca te duci sa faci emisiuni la DDTV! Acolo e de tine,cel putin nu te vede nimeni:audienta 0.ooo1!Asa ca... iti intorc si eu urarile de bine,si nu uita sfaturile mele! Sa nu uiti sa ai la tine o batista sa-ti stergi balele cind o sa hahaiesti! Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  19. Ce frumos! domnisoara smaranda ne delecteaza simturile la TV. Chiar era nevoie de calitatile si profesionalismul domniei sale! Multumim din inima. Tov. Mizil nu te mai supara pe prostii care comenteaza. Baga-ti fiica prin emisiuni, hahaie pe la tv, inunda ecranul cu parerile tale nepretuite. nU te lasa!

    RăspundețiȘtergere
  20. Serghei vorbesti ca un poet sa ti pun g ....le pe piept pe asta nu o stiai cu respect BARON LE ROUGE

    RăspundețiȘtergere
  21. Serghei,fara baza, dar ar trebui sa stergi primul comentariu, totusi, inteleg ca vrei sa arati ca esti pro opiniei publice a fiecaruia(pro pt libera exprimare), dar totusi nu uita ca, parerile noastre sunt scrise pe un blog privat(al tau). Alea de te ataca pe tine,sa zicem ca le lasi, dar totusi tie iti place ce scrie in primul comentariu? Nu ai invatat ca numai scrierile inteligente,interesante,si cu invatatura raman in istorie, restul aberatiilor trec neobservate, asa ca te sfatuiesc sa stergi, cel putin primul comentariu(ma enerveaza pe mine,da pe tine). Bafta cu emisiunea ;)

    RăspundețiȘtergere
  22. da ce i gresit la ortografia mea bai bulanule?esti cel mai mare fraier in viata.in loc de cratima am pus spatiu din comoditate.Si legat de varsta mea muist indoctrinat ce esti,sunt la varsta perfecta sa i mai fac sotiei tale un copil.nea Serghei eu zic sa nu i mai raspundem niciunul acestui fraier de gara,ca poate da in damblageala si moare.

    RăspundețiȘtergere
  23. @Dragos-daca foooti tot din comoditate s-ar putea sa fii pe...invers-bosorog pervers... Te intelg,iti place f mult cratima,de aceea o inghiti! Cu... muuuuult... respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  24. INESTIMABILULE BARON LE ROUGE de ce insisti sa te "elogiem" (sa te-injuram) in termeni categorici, de fiecare data cand binevoiesti sa ne "incanti" cu "inteligenta" ta "prodigioasa"? Nu te mai obosi sa demostrezi ca esti doar pe jumatate doct, tezele tale "geniale" sunt elocvente, dezvaluind in acelasi timp amprenta e-ului "atotcuprinzator". Descopera-ti mai bine alt grup de "prieteni" dispusi sa relationeze cu "cel mai cel" (paranoic=adica tu) in stiinta, ganduri si cuvinte, carora sa le impartasesti din "creatiile" tale "savante", "patrunzatoare" si pline de inteles! Nu e absolut necesar sa ai montat deasupra omoplatilor doua emisfere cenusii si crete, formatate, ca sa pricepi ca atunci cand nu mai esti solicitat, locul (blogul) trebuie degajat (Lasa-ne nefericitule!). Ma simt dator sa-ti repet: ingreunezi fara folos scoarta terestra!
    P.S. INESTIMABILULE..., un pretins erudit ca tine putea mai mult decat un plagiat (semidoctule!), dementule! Cat priveste studiile mele: nu stii tu sa numeri, cati ani de scoala am eu! Inainte sa-ti transpire neuronii, expunandu-ti operele patetice, scoate-ti mucii din ochi ca sa nu dai in lipotimie!...Daca nici acum nu vrei sa-ti faci bagajele (pana si Lapusneanu ar fi inteles, ce dracu!), atunci cu "stima si respect" sa s.gi p..a si sa te duci dracului de sclerozat nenorocit! Cauta-te la psihiatru, idiotule! (Partea de dupa ... e valabila doar daca ramai in joc si vrei sa continuam)

    RăspundețiȘtergere
  25. @ Fan Serghei -eşti prooost, bă, dar eşti proooooost ca o oală de noapte din plastic, din aia care conservă miasmele ca să le dea bună dimineaţa "eruditilor" ca tine...Mai citeste o data definitia semidoctului,ca vad ca nu ai inteles-o-la neuronii tai de maimutoi nici nu o sa poti intelege! Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE! P.S.-Fan Serghei-pe linga ca esti prost mai si semnalizezi precum scroafa care s-a urcat in copac! Fii maimuta si coboara!

    RăspundețiȘtergere
  26. ramane cum am stabilit: sa-ti dau la muie, serghei, si tie, si lu' ma-ta si lu' oana deputata!

    ferentari city

    RăspundețiȘtergere
  27. Ce ai mai baiete cu Oana ea nu este fiica lui este nepoata lui si ce ti-a facut tie Oana?

    RăspundețiȘtergere
  28. "Academicianule" (netotule) doar atata poti? S-au atrofiat complet putinele (chiar neglijabile) celule cognitive (imbecilule) pe care le detii si nu te mai poti mentine in deplinatatea facultatilor mintale? Tocmai tu (nerodule) sa recurgi la un asemenea limbaj decadent?... INESTIMABILULE BARON LE ROUGE m-am gandit sa-ti fac un favor: daca nu-ti convine semidoct, atunci inlocuiesc termenul cu neghiob! Poate asa o sa fii mai inspirat. Si nu te mai irita, cand prostia se va masura, tu vei fi unitatea de masura desemnata si agreata!
    P.S. Definitia "semidoctului" esti chiar tu, in persoana. Fii linisiti, cretinismul este o boala incurabila... multumeste-te ca inca nu s-a gasit un leac! "Performanta" i se datoreaza lui tac-tu care te-a batut cu p..a in cap cand inca evoluai in spatiu inchis. Cu stima si respect, degajeaza Pamantul! "Eminentule" (intunecatule) daca ramai in joc nu ezita sa-mi scri din "Opere alese".

    RăspundețiȘtergere
  29. Anonim din "ferentari city" da-i m..e ma-ti si f.te-ti neamul in c.r, capiatule!... Si spala-te pe dinti inainte sa vii la oras, secatura!

    RăspundețiȘtergere
  30. @Fan Serghe-bai jegosule mai buba purulenta nu te mai screme cind scrii, ca tot prost ca o oala de noapte esti!Nu te mai baga ca supozitorul in disputa mea -de altfel civilizata-cu SN-M! Cred ca sti ce are ca plata evocatul neintrebat!Un jegos tuciuriu ca tine ar trebui sa dispara sub pamint...Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  31. INESTIMABILULE BARON LE ROUGE (lepadatura) fac ce vreau intotdeauna, dar spre deosebire de tine imi permite pregatirea, nataraule! Disputa pe care o evoci aici e inceputa si intretinuta intr-un mod stupid doar de tine, ingustule la mine! Serghei a avut inteligenta (ceea ce tie iti lipseste) sa nu mai raspunda materialelor (rebuturulior) redundante si inepte pe care le servesti cu consecventa , parazit raios! Ca sa poti discuta civilizat e obligatoriu sa ai o dotare intre urechi peste medie, ceea ce la idioti iasa din discutie, dobitocule! Inghititor de cacat chiar ultimele tale postari sunt elocvente in acest sens si nu ti-au tradat in nici o ocazie materia de umplutura din bidonul care-ti atarna imutabil deasupra umerilor de cand ai fost scapat intre oameni. Scursura imputita din latrina degajeaza Pamantul! Cu stima si respect indura-te sau macar da dovada de bun simt(de gandire nu se poate pune problema) si fa un gest lasand omenirea cu un retardat mai putin, eroarea umanitatii!

    RăspundețiȘtergere
  32. Mai laba trista nu-ti mai strofoca mintea sa postezi, ca se vede de la o posta ca esti labar:TU VREI SA PARI DESTEPT DAR ESTI PROOOOOOOOOOST CA O OALA DE NOAPTE MADE IN FERENTARI! sA-TI DAU DIN FATA MULTA SI GRATIS!Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  33. INESTIMABILULE BARON LE ROUGE spre deosebire de tine am ce "strofoca", ingustule la minte! Nu doar vreau sa par "destept", chiar sunt, incuiatule nenorocit!In schimb tu, "cap patrat", nu ai cum sa ajungi la o asemenea performanta, din simplul motiv ca dupa cati neuroni ai la purtator, e limpede ca ai fost facut la norma (intr-un moment de amnezie) si ai supt spe.ma in loc de lapte, boratura dracului!
    P.S. M..e sa-i dai lui tac-tu, ma-ti si la toata familia ta, degeneratule si apoi schimba macazul si cere-le sa te fu.a in c.r ca sa-ti mai urce mintea la cap! Si nu uita: usureaza scoarta terestra de povara unui descreierat paranoic si abject!

    RăspundețiȘtergere
  34. bai oameni buni , faceti un schimb de numere de telefon , mesenger sau ori ce alt mod de comunicare privata si balacariti-va cat doriti.
    robert

    RăspundețiȘtergere
  35. Salut Serghei sun Andu din Buftea vreau sa te felicit pentru ca esti tare si duci destul de mult. Frate spune-mi si mie ai vre-aun neam pe nume Ionut Mizil? Vreau sa stiu si eu ca ori e potrivire de nume ori asa este. Daca il intrebam nu raspunde si evita subiectul. Oare de ce? omul e super ok si are putere mare dar evita si nu stiu de ce. Te rog din inima dami un raspuns si poate ne vedem la cabana mea di predeal la un sprit. Cabana ii spune Fast Sky si este exact pe partie. Te pup si te respect mult.

    RăspundețiȘtergere
  36. Serghe esti cel mai tare

    RăspundețiȘtergere
  37. da ho baaa Baron le un peu de muie (cuie) ce slbz la tava sa.ti fie in fata comentezi k milogu`?du.te bai nene j arde.o pe laba j nu te mai baga precum chilotii in cur.sa moara mama nu vezi k esti sclav belime.ai tamponu` k ma apuca nervii acuma.dak nu.ti place nu mai intra ba in rasa matii sa comentezi nu.i simpla povestea?te.ai pupa in cur sa fi k serghei.j numai o da in ballonase q termenii j alea alea k faci spume la gura j intri in wc.ba nu ii inteleg p`atia kare critica aja aiurea .mai dati.va.n sange de rumani spurcati

    RăspundețiȘtergere
  38. hooo faaa ca iti creste tensiuneaaaaaaaaaaaaaaaa

    RăspundețiȘtergere
  39. lua.me.ai tensiunea arteriala.tu ce plm te bagi

    RăspundețiȘtergere
  40. serghei esti deschis, ai o gandire cat de cat logica, umoristic, dar sunt curios daca , pui pret pe moralitate, asa ca te intreb : ce parere ai de societatea din romania de dupa 89?te salut

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...