miercuri, 26 ianuarie 2011

Poze de la realizarea promo-ului pentru viitoarea emisiune

In jur de 15 februarie voi incepe impreuna cu Mara Banica o emisiune de

divertisment de luni pana joi in intervalul 23-01 .O sa va comunic postul

cand primesc unda verde.

O sa fie o emisiune de caterinca,ras si glume, de comentarii ale evenimentelor

mondene , fara subiecte politice.

Mai jos sunt doua poze de la realizarea promoului emisiunii(25.01.11).




21 de comentarii:

  1. mişto, e multă energie acolo...
    să fie într-un ceas bun :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Serghei eu nu te gasesc acolo, ce cauti tu la fraieri, la taraturi, la sobolani, ca asta e in televiziune nu, cine-l lasa caracteru se duce acolo si cel mai des de foame, ori la matrimoniale, ori sa-si ridice cota. Nu stiu ce interese ai putea tu avea de la ei, dar eu nu pot sa cumpar ce faci. Banuiesc ca nici cu carciuma nu te-ajuta ca vin la protocol, ti-e rusine sa le iei si banii, pizda... se gaseste si mai usor, imagine... mai rau te compromiti, ce cauti tu cu boschetarii astia?

    RăspundețiȘtergere
  3. iti este foame de bani de te duci la emisiuni

    RăspundețiȘtergere
  4. Serghei vezi ca o sa ajungi ca Jhon Lennon,si ala avea un fan de genul Adrian M. care la inceput il adula si dupa care a ajuns la ura si in final la crima ,inteleg ca e un blog liber si deschis tuturor dar baiatul asta exagereaza.Eu nu inteleg de ce raspunzi la injurii sau provocari ieftine,ignora-i pe cei care nu au ceva inteligent de spus si o sa vezi ca o sa se sature de latrat.Mult succes cu noua emisiune,cred ca rolul asta ti se potriveste mai bine decat cel de politician

    RăspundețiȘtergere
  5. Super abia astept,mult succes

    RăspundețiȘtergere
  6. E zic ca primii tai invitati sa fie Miki V, Madalin Ionescu,C Shiscanu (lua-i-am neamu'), fizicanu si Pitzi ambasadoru.

    Aia da emisiune :))))))))))))))))))))))))))))))

    PS : Si sa-l iei si pe Gica P (dupa ce a trad vreo 2 sticle de whiskian)

    Respect,
    Scarface

    RăspundețiȘtergere
  7. Serghei am si eu o rugaminte.Poti sa imi spui exact ce diagnostic ti-au pus in legatura cu, calcificarile de la cap.Mama mea are niste calcificari tot la cap si nu prea stim unde sa mergem sa se investigheze.Pe la noi am fost la mai toti specialistii smecheri si nimic.Astia pe lo noi habar nu au.Am fost si in Austria si tot nu am rezolvat nimic.Poate ne recomanzi si noua doctorul din Germania.Astept un raspuns de la tine.Multumesc frumos.

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim 08:38: mai linge-l de 2-3 ori in cur si dup-aia roaga-l sa te faca actor ca am vazut ca asa se poarta in randul celor care intra p-aici, spera sa scape de foame cu Serghei si da, daca n-o sa-mi mai placa il mierlesc ca pe John Lenon.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa vezi atunci ras si voie buna, hai ca avem nevoie!
    Hai sa mai si radem putin ca de plans suntem satui!

    RăspundețiȘtergere
  10. Razvan :Este vorba de doctorul Hut de origine romana stabilit in Germania inca inainte de 1989.
    Vine periodic in Romania unde are colaborari cu o clinica privata.Are telefonul 0744487434.
    In Germania lucreaza cu o clinica in nord in Seesen(la cca 60 km de Hanovra).Poti sa-l suni sa-i spui ca ia numarul de la mine.Succes !

    RăspundețiȘtergere
  11. Nea Serghei poate vei povesti intr-una din emisiunile tale si despre aventurile traite de dupa '90 prin strainatate. Te admir tare de tot.Esti o persoana fenomenala si extrem de sincera si directa. Tineo tot asa. Ce putem sa facem nea Serghei sa schimbam situatia din tara asta? Astept un raspuns. O seara placuta

    RăspundețiȘtergere
  12. Bobirac George : ar trebui sa luam atitudine, sa nu mai dormim in cizme.
    Generatiile mai tinere ar trebui sa fie mult mai active si sa ia pozitie.
    Din pacate la noi , pensionarii au ramas baza miscarilor de protest.
    Atata vreme cat nu reactionam in nici un fel conducatorii nostri isi permit toate abuzurile si nemerniciile posibile.

    RăspundețiȘtergere
  13. Adrian M. esti penibil pana in maduva oaselor.da ti un format la bibilica pupincuristule.

    RăspundețiȘtergere
  14. Asa este nea Serghei.Avem o tara de femei nu de adevarati barbati precum in Franta.Nea Serghei la noi in tara daca nu te bagi intr-o asociatie si instigi de unul singur din poarta in poarta te aresteaza astia.Degeaba am eu initiativa daca eu sunt de unul singur.Nici Che Guevara nu a putut face Revolutia din Cuba de unul singur fara sa fie ajutat.Fara Castro nu putea face nimic precum nici eu nu pot face fara ajutor.Nea Serghei ai o adresa de email unde putem vb mai multe?O zi buna

    RăspundețiȘtergere
  15. Mara este casatorita? Daca nu cum pot sa o cer de nevasta la emisiune? Mor dupa ea si desteapta si rea si draguta! Aranjam ceva in secret Serghei?

    RăspundețiȘtergere
  16. Bobirac George : adresa mea de email este s.niculescumizil@gmail.com.Ai dreptate ca manifestarea nu trebuie sa fie singulara desi in unele cazuri chiar singulara poate starni unlterior reactia multor persoane (doar ca trebuie sa ai un pic inclinatia spre erou-martir in cazul asta)
    Anonim:Mara nu este casatorita,drumul e liber !

    RăspundețiȘtergere
  17. serghei nu te afisa cu ciuma aia , ce dracu, tu esti barbat bine si aia e o mahalagioaica de 2 lei, si urata si proasta. Treaba ta, te faci de bacanie, iti zic

    RăspundețiȘtergere
  18. Vulpea cand nu ajunge la struguri, mananca cacat! Parerea mea este ca te potrivesti cu ziarista Mara Banica, sunteti 2 nebuni frumosi. Pe ce post va fi emisiunea?

    RăspundețiȘtergere
  19. sa te fut in ochi mizirrabile esti un gunoi putred care pute omoarate in graba.

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...