miercuri, 26 ianuarie 2011

Ne vedem astazi seara la "Un show pacatos"

5 comentarii:

  1. Mara Banica anunta pe facebook ca va merge si ea! Ce mai pregatiti, nebunilor? Bafta Serghei!

    RăspundețiȘtergere
  2. Abia asteptam sa auzim ceva picanterii despre banda Ceausescu si vremurile bune ale "Burgheziei Ruse".... parca asha se numea :)) ... Sigur o sa fie o emisiune frumoasa..

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai da timpitei puteti fi daca il mai ascultati pe jegosul asta hahaind, behaind si rigiind...e clar iar schimb canalul pt ca imi strica pofta de mincare numai cind ii vad muianolul...Voi astia care va dati fanii lui sunteti si voi niste...jalnici! La otv cu voi! Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  4. pune si tu filmarea, pt cei care nu au apucat sa te vada. Si anunta mai din timp :|

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim (27.01.2011, 11:21), imbecilule, scuteste-ne de ineptiile pe care le afisezi cu emfaza si schimba-ti mai bine creierul neted. E clar ca esti redus mintal si semidoct si nu esti instare sa tratezi un subiect de substanta, afisand doar o conceptie primitiva si marginala care tradeaza de fapt cat de mediocru esti.
    P.S. Inestimabilule Baron Le Rouge, ca sa ai pofta de mancare mereu intensa si imuna la diversele actiuni nocive, ia inainte p..a la supt la toti fanii lui Serghei, dezaxatule! Esti oricum degeaba pe Pamant si te afli intr-o grava eroare: gadirea si exprimarea ta sunt un amalgam de jeg, jalnic, hahaituri, behaituri, ragaituiri si alte mizerii debitate de o minte de cacanar!

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...