sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Epopeea Vadim...

M-am distrat aseara la televizor urmarind cum marele om Vadim, caruia nu ii e frica de nimeni si nimic, s-a speriat in 3 secunde!
Ca sa intelegeti de ce spun asta:eram la o emisiune invitati si eu si el,asteptam in culise momentul intrarii, iar el perora in stilul caractersitic pe coridoare referitor la DD : cum ii e frica "acestui copil" de puscarie si cum va trada DD din aceasta cauza pentru Basescu.
Acum el este acuzat datorita comportamentului lui violent fata de politisti si executorul judecatoresc.
Din punctul meu de vedere , acuzatiile sunt foarte normale ,deoarece functia lui de europarlamentar nu-i da dreptul de a fi mai presus decat legea, ci dimpotriva, el ar trebui sa fie primul care o respecta.
In orice tara din UE, daca el lovea un om in uniforma,un om al legii, era arestat in prima secunda indiferent cine era.
N-am vrut sa comentez la inceput aceste lucruri, dar cand l-am vazut aparand dupa trei zile cu mana in ghips am murit de ras.
Reporterii ar fi trebuit sa aiba mai mult spirit de observatie, pentru ca nu am vazut pana acum, un ghips pus la mana, cu pastrarea ceasului la inchieitura.
Practic ghipsul acopera jumatate de ceas.
Parerea mea este ca nu stie cum sa iasa din aceasta incurcatura si inventeaza trucuri de liceu gen mana in ghips sau inregistrari cu mobilul ale unor abuzuri ,carora le trebuie 3 zile sa ajunga de la Pitesti la Bucuresti.
Pacat Vadime,stiam ca poti mai mult!

21 de comentarii:

  1. prm inseamna doar vadim...
    pacat de el, ca e un om citit.
    Serghei , cand te iei odata cu el asa, in direct..?:)sa-l faci varza?

    RăspundețiȘtergere
  2. Serghei mie-mi pare rau ca din tot scandalul asta tu ai ramas numai cu faptul ca Vadim i-a trantit sapca politistului si ca si-a manevrat ghips-ul. De ce nu discutam despre motivele pentru care cineva ar fi atat de interesat de locatia-n care-si are sediul. Stii cum se fac retrocedarile si intelegi ca unei simple persoane i-ar fi imposibil sa retrocedeze o proprietate tocmai din America fara sa vina aici sa tocmeasca blatul, si-apoi ca sa-ti fie restituita una ca locuinta de pe Zola cu atata demonstratie... nu stiu daca se poate face cu oameni simpli. Deci acum punandu-ne de acord ca miroase ceva acolo e ca si cum la o talharie ne-am apuca sa radem de victima. Pacat Serghei, stiam ca poti mai mult!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum cateva minute, l-am auzit pe Vadim zicand: "de ce politistii au voie sa-si arunce sepcile din cap, iar eu n-am voie?". Asta-i din categoria, daca Gigel a sarit de pe stanca, eu de ce nu pot sa sar? Apoi a zis: "cum isi permit ei sa se poarte asa cu un presedinte de partid?". Sa inteleg ca daca esti presedinte de partid, atunci ti se permite sa si ucizi pe cineva, fara a suferi repercusiunile actiunii tale. Intr-un timp, cam acum vreo 3 ani, cand probabil era sedat sau ceva de genul asta, era mai calm si parea ca si-a revenit din nebunie, dar acum a erupt mai rau ca niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Noi Brailenii o sa il votam pe Dan Diaconescu ca esti tu bagat acolo ca altfel nu votam...... Fanul tau nr 1 ALIN BRAILA .....esti idolul meu nea Serghei

    RăspundețiȘtergere
  5. am revenit Serghei, vroiam sa te intreb daca ai meditat asupra ta si ti-ai dat seama ca esti tzigan, ceea ce toata lumea stie in afara de tine

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru daniel: ce importanta are ba prostule daca e sau nu tigan, dati-ar tiganii si romanii la muie si tie si tuturor bulangiilor ca tine. Sa ma pis pe mortii tai de boschetar!

    RăspundețiȘtergere
  7. Serghei Niculescu Mizil nu e tigan bai muistu dreaq si chiar dak ar fi tigan sau roman tot aceiasi muie iti da bagatiai pl in mortii matii si vedeateas la Cernica langa Madalin Voicu bai muie...Murimiar mata in provincie de slav impertinent si bagabont..........Alin BRAILA PENTRU FRAIERU ALA DE SUS DANIEL

    RăspundețiȘtergere
  8. nu are nici o importanta ce e Serghei Mizil, ci ce va face de acum incolo pentru tara asta...

    RăspundețiȘtergere
  9. Adrian M. :Felul in care s-au facut retrocedarile cred ca e clar tuturor : aranjamente,spagi,procente,morti inviati,resuscitati sau cum vreti voi sa le spuneti.
    Despre asta nici nu are rost sa vorbim.
    Eu nu contest ca retrocedarea e o facatura, dar nu poti sa raspunzi la o ilegalitate cu o alta ilegalitate, pentru ca atunci ne intoarcem in epoca de piatra,umblam cu ciomagul in spinare si ne dam in cap unul altuia ca in desenele cu Fred Flinstone.
    Cu toate acestea pe Vadim, nu pot sa-l vad ca pe o "victima".El e suficient de bine pregatit psihic,relatii,informatii,fosti lucratori secu afiliati ca sa-l plangem.
    Eu cu Vadim ne cunoastem de o viata si tocmai de aceea am estimat ca partea cu "aparitia ghipsata" este sub nivelul lui ,el poate cu mult mai mult !
    Daniel:daca eram tigan nu ma deranja catusi de putin sa o afirm ! Nu mi se pare o rusine ,sunt tigani si tigani, asa cum sunt si romani si romani !Mai putin conteaza din ce categorie faci parte si mai mult care este prestatia ta in viata !
    Cand Miki a inceput sa bata campii sustinand ca toti sunt tigani, ba Iliescu,ba Nastase,ba eu, ba altii, l-am lasat in pace ,dar cand in povestirile lui apar mama,Donca sau alti membrii de familie lucrurile se schimba.

    RăspundețiȘtergere
  10. Daniel este unul dintre cretinii care nu stiu ca nu originea sau nationalitatea dau valoare unui om (vezi ex. fomarii S.U.A), ci mult mai importante sunt caracterul, gandirea (educatia, ceea ce sti sa faci si la ce nivel) si, foarte necesar, cei sapte ani de-acasa. Jigodiile (de ex.: Daniel) se nasc peste tot in lume si nu sunt selectate dupa culoarea pielii. De departe, mai bine cu un "tigan" (cum spune Daniel) precum Serghei (dar barbat, care a mai si realizat ceva in viata: facultate, familie, restaurante, case... ) decat cu un roman retardat, cu preocupari superficiale si vederi limitate (nu le e dat oamenilor sa decida unde se nasc si din ce grup etnic sa faca parte).

    RăspundețiȘtergere
  11. @Alin Braila - ramai acolo in braila si foloseste banii de net ca sa-ti iei paine ca e mai folositoare pentru tine, sau mori pur si simplu. Al dracu ba, si-a luat 2 coase si acum e smecher pe net.

    @Anonim(ultimu, nu bulangiu' de ma injura) da asa este, but that's not the point

    @Serghei - sunt de acord cu prima parte, ceea ce nu inteleg este de ce nu poti sa accepti ca Iliescu e intr-adevar tigan - ILIESCU E VAR PRIMAR CU CIOABA - cauta pe net, unde vrei, desi nu trebuie decat sa te uiti la om si atat. Si Nastase daca nu ma insel bunicasa e tiganca. Sa spui ca astia 2 sunt tigani ar trebuii sa recunosti ca si tu esti tigan ca aveti acelasi ten, si asa ceva nu are cum sa se intampla, cum sa te injosesti asa.

    Serghei tata, pe mine m-a atacat ca tu zici mereu ca esti sincer si corect, ca nu iti place minciuna si fatarnicia - pai care dovada e mai mare ca asta? Dar in fine, poate nu stii ca esti tigan, dar ai fost odata la OTV si te-a facut cineva cioara in mesaje (e video pe youtube). De ce crezi ca te-a facut? Sunt eu ala nebun? Poate... sau poate exista o mica stiinta care se numeste genetica si care spune ca nu ai cum sa ai tenul inchis si sa fii ... roman, adica ALB. Serghei, fa un mic test ADN, exista pe net(da pe google find out your ancestry), care iti spune ce rasa esti, macar acum la anii astia.
    Nu conteaza ce esti, conteaza ce inima si cum esti in viata, ce realizezi, ce etc. Ti-am zis care a fost problema mea, esti rasist, si ai ura fata de propia ta rasa cand spui ca s-a luat de familia ta pentru ca a spus ca sora ta e tiganca. Nu e jignire Serghei! Ai pierdut mult Serghei la faza asta, pai cum sa aibe lumea baza in tine cand tie iti este rusine cu tine(sau nu esti constient de ceeea ce esti) - rade lumea cu spirit de caterinca Serghei cand faci asemenea afirmatii, si cand mai vrei sa mai conduci si o tara, nu mai e asa de caterinca.

    P.S Ia, Diaconescu ce e? Am intrat in boala lu miki hahaha

    RăspundețiȘtergere
  12. Daniel veziti de treaba ta....in primul rand iarta-ma daca te-am jignit bagatiai pula in gat sa ti-o bag de martalog...in al doileea rand ce pula mea te fute pe tine grija ce e Serghei Mizil... si ce tot o ti pe a ta...Daca nea Serghei ti-a zis ca nu e ca dak era sa fie iti zicea ca nu e nici o rusine sa fi tigan...Dute dreaq cu parerile tale si nu mai intra pe acest blog dak ai ura.....sunteti oamenii lu Basescu luavas mortii in pl.... omu asta e cel mai tare si nu mai vorbi tu aiurea .....luatias mortii...........ALIN BRAILA

    RăspundețiȘtergere
  13. ce aveti , de va injurati asa?

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu are de ce sa se ia Miki de familia mea,de ea e normal sa vorbesc eu si nu el, asa cum eu nu intru in detalii reale ale istoricul si provenientei familiei lui.
    Frazele citate de el nu sunt reale ,am relatat deja faptul ca Elena C. a spus ca "nu are nevoie de 2 evrei in familie"facand referire la prima sotie a lui Valentin C si la relatia Zoiei cu Petre Roman si nu ca are "o evreica si nu mai are nevoie si de o tiganca"(referire Donca)cum a citat Madalin "dupa ureche".
    Ma enerveaza minciunile.Madalin nu a stat niciodata fata in fata cu Elena C. nicidecum sa mai vorbeasca cu ea sau sa auda ce zice.
    Arborele genealogic al familiei mele a fost completat detaliat pana la nivelul celei de a 4-a generatii,iar pigmentul inchis al pielii poate sa te trimita si in alte directii nu numai la tigani (poti sa fi italian, spaniol sau arab,african)numai niste analize ADN prin prelevare de mostra pot sa aduca niste lamuriri relevante.
    In ceea ce ma priveste insa, subiectul ma preocupa prea putin,nu ma intereseaza ce ma considera lumea,chiar daca m-ar considera tigan :cu ce mi-ar schimba asta viata ,caracterul,comportamentul ? In mod cert cu nimic !

    RăspundețiȘtergere
  15. Daniel baga bine la cap (mai mult ca sigur ca n-ai habar): cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia!
    P.S. Nu te-a invitat nimeni sa-ti expui dobitoceniile pe blogul acesta. Tu traiesti, de fapt, intr-o alta lume si nu poti fi in masura a da verdicte de luat in seama.

    RăspundețiȘtergere
  16. Serghei, ai fi putut foarte bine sa stergi comentariile ce te indispun sau cel putin sa le ignori. Nu numai ca n-ai facut asta dar le-ai si dat raspuns. Nu vreau sa te pup in cur dar nu se vede c-ai trait in comunism. Asta spune multe despre caracterul tau. Iti doresc multa sanatate si fericire tie si familiei tale!

    RăspundețiȘtergere
  17. Ma' da' Paganinni asta e ceva de groaza ; ce plm tot il phoote grija sa puna etichete pe oameni. Asta este exact ca acele persoane din comunitatea gay (ne exprimam academic :)))))))) care fac presiuni asupra celor care nu vor sa se stie despre ei, sa isi afirme sexualitatea. Sunt ultima persoana care i-ar lua apararea lui Nutzy Udrea, dar si despre ea Madalin V. afirma ca apartine etniei rrome. Bai nene suntem pe vremea gestapoului ? La recensamant, fiecare are dreptul sa spuna despre sine insusi nationalitatea careia ii apartine. Cum naiba tocmai rromul de Madalin V. tocmai imparte "certificate" de rromi unuia si altuia ? E cumva complexat de ceva anume ? Jalnic karacter, Medelin asta..

    Scarface.

    RăspundețiȘtergere
  18. Serghei, pentru violonistul - minune (mananca gem si kk prune), eu zic sa mai faci o emisiune la OTV in care sa-l dai in gat cu toate. Stii, daca te porti frumos cu unu ca asta, te ia de husen. Asa ca du-te la OTV si mai fa-l odata de handel :)))))))))))

    Scarface

    RăspundețiȘtergere
  19. Imi pare bine ca sunteti toti si cei pro si cei contra hotarati in parerile voastre !Bravo voua,poate asa ne construim si noi un alt profil national (sa abandonam tipul "mamaliga" care ne-a caracterizat ani de randul !)

    RăspundețiȘtergere
  20. Serghei, ai dreptate cu Vadim. A sarit calul si a uitat sa faca aterizarea corect. La evacuare s-a vazut cati membri de partid are PRM, la fel ca si PCR. Din cele cateva milioane, au ramas numai ei doi...Si au platit pentru asta, si ei si altii, majoritatea nevinovati.
    Dar tu, Serghei ai fi acceptat evacuarea fara proteste? Adevarul este undeva la mijloc.

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...