miercuri, 26 ianuarie 2011

Cine nu are ce face ?

Din pacate constat ca unii oameni nu au ce face si se ocupa sa sparga blogurile altora,sa puna postari in numele lor!
De multe ori m-am intrebat ce te poate determina sa iti insusesti personalitatea altuia ?
Raspunsuri posibile : nu o ai pe a ta sau suferi de dezechilibre psihice !
Astea sunt singurele variante pe care le-am gasit !
Ieri am constatat cu stupoare ca a aparut pe 25.01.11 - ora 17:26 un comentariu in numele meu(cu profilul meu) care nu-mi apartine !
Nu era un comentariu relevant dar ideea in sine ca cineva in loc sa comenteze in nume propriu incearca sa comenteze in numele meu e de a dreptul penibila !
Azi am constatat ca au mai aparut 2 comentarii de acelasi tip(26.01.11 - 03:55 si 04:29) sterse ulterior de cine le-a postat.
Daca asi fi limitat sau moderat comentariile in vreun fel , poate ar fi fost o "pedeapsa" dar atat vreme cat fiecare poate spune in nume propriu sau anonim, tot ce doreste,imi pare rau, nu inteleg !
Sper ca cel care a facut aceasta "gluma" sa inceteze si sa ne lase pe noi "restul" care avem curajul de a ne asuma propriile identitati sa ne vedem de treaba !

9 comentarii:

  1. Cele doua comenturi sunau in felul urmator: in primul ii invitai pe fani sa o s... iar in al doilea le spuneai ca daca pui mana pe Romania cu Diaconescu, le iei buletinele si ii dai pe toti la dezmembrari ca piese de schimb (cu referire la romani si organele lor) ceea ce trebuie sa recunosti ca si tu daca erai lesinai de ras. Situatia mi s-a parut amuzanta in prima faza, si cum ti-am zis, dup-aia m-am gandit ca esti baiat bun si ca poate pentru tine n-o sa fie asa amuzant si am pus sa se stearga. Ia-o ca pe-o gluma. Luna viitoare plec in vacanta-n Asia, promit ca-ti trimit ceva de-acolo sa nu mai fii suparat. Sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Numai papagali care nu au ce face si ii fute grija de conturile altora..Persoane cu probleme psihice.Niste dezacsati mintal...Da-le la mumu nea Serghei..Gunoaie ale societatii...Nea Serghei esti de milioane.Nu deschizi si in Cta oras un bar?..Cred ca voi fi cel mai fidel client care ar sta cu gura cascata la povestile tale.Aveam si eu 5 anisori cand picase dictatorul dar eram prea mic sa ma bucur inainte de placerile sau nesatisfactiile regimului comunist.O zi buna

    RăspundețiȘtergere
  3. @Bobirac George: tie ti-as sparge gaoaza nu blogul! Sa-ti dau la "mumu" de boschetar ce esti, daca aveam fata ta ma-ncuiam in casa. Iti doresc sa-ti dea toti dezaxatii mintal si toti nebunii la m...!

    RăspundețiȘtergere
  4. si ,asa in mare,cum se poate sparge un blog?:))zi Adrian, ca tu le zici bine.)

    RăspundețiȘtergere
  5. Adrian M : Nu m-am suparat,odata fapta recunoscuta, s-a amnistiat !
    Bobirac George: poate deschid si in Constanta, ca am trupa mea de colaboratori locali, cu care lucrez in timpul verii la restaurantul din Mamaia.Te tin la curent.

    RăspundețiȘtergere
  6. Adriane, da..dc i`ai spart blogul? :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Iti multumesc pentru raspuns Nea Serghei..Si m-as bucura foarte tare sa pui in practica ideea de a construii in Cta un bar.Am si eu o intrebare nea Serghei la care numai dumneata imi poti raspunde.Ce pot face ca sa pot schimba situatia asta de rahat din tara?Imi puteti lasa cumva o adresa de email unde va pot pune mai multe intrebari fiindca pe aici se mai sesizeaza fraierii cu grade.O zi buna

    RăspundețiȘtergere
  8. mai nevertebratule daca mai vorbesti de mine adica{ deputatul Madalin Voicu } pe blogul tau iti inchid blogu cu stima si respect

    RăspundețiȘtergere
  9. Hi there, yup this piece of writing is really good and I have
    learned lot of things from it regarding blogging. thanks.

    Feel free to visit my weblog :: website

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...