sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Cand ma puteti vedea la TV

Astazi seara la 21.30 la emisiunea Q&A cu Alexandra Stoicescu la Antena 3

5 comentarii:

  1. Bravo Serghei, m-am uitat la emisiune si ai vorbit bine. Ce ti-am spus cu Statele Unite, ai vazut colegii tai cum au facut raportarea la democratia si justitia impecabila de-acolo, jenant din punctul meu de vedere. Una peste alta te-ai descurcat bine, n-ai fost deloc pe langa. Mai ales la sfarsit cand ai zis sa nu mai astepte romanul si sa se descurce singur, foarte frumos, sa mai vorbim si din realitate nu numai din carti. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. serghei chiar este adevarat daca nu ai pe nimeni la un spital te lasa sa mori acolo

    RăspundețiȘtergere
  3. Nea Serghei te apreciez foarte tare ca esti sincer si direct.Spui lucrurile in fata si fara perdea.Dar daca ai fi fost in genul lui Gigi Becali te arestau jegosii astia in secunda 2.Tara asta a ajuns de tot rahatul.Nu poti face absolut nimic fara relatii si bani.Daca te duci la doctor fara sa dai bani nici nu te baga in seama.Asta este tara noastra de rahat

    RăspundețiȘtergere
  4. Patru inspectori vamali si trei "anonimi" sunt cercetati de DNA pentru o megaescrocherie derulata in comuna Ion Roata. Afacerea, gazduita intr-un depozit apartinand unei firme a presedintelui PDL Ialomita Marinica Cazacu, s-a derulat in perioada iulie 2009-august 2010 si a insemnat contrabanda cu motorina in valoare de peste 260 de milioane de lei, circa 65 de milioane de euro, pentru care nu s-au achitat acciza si TVA.
    marinica cazacu
    Amploarea operatiunii si valoarea prejudiciului ne fac sa ne intrebam daca nu cumva ne aflam in fata unei clasice operatiuni economice frauduloase prin care se aduna bani pentru partidul de guvernamant. Pentru ca o hotie de asemenea proportii nu se putea derula pana la asemenea nivel daca organele vamale isi faceau datoria. Or, acestea, iata-le, sunt complice.

    La data de 11 mai 2009, societatea comerciala Dumi-Mar Telecons SRL Constanta isi stabileste un punct de lucru in Ialomita. Pentru aceasta, firma a inchiriat un depozit de carburanti apartinand firmei Ciril Com Ion Roata, controlata de Marius Cazacu, fiul presedintelui PDL Ialomita Marinica Cazacu.

    La acest punct de lucru societatea urma sa desfasoare comert cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi si grasi, precum si al derivatelor. Contractul de inchiriere dintre cele doua firme, care in cele din urma se va dovedi doar o hartie fara valoare, a fost autentificat la notariat. In baza acestui contract, administratorul Dumi Mar, Zaharia Dumitru, a cerut Directiei Judetene pentru Accize si Operatiuni Vamale autorizatie de antrepozit fiscal pentru activitatea de depozitare de produse energetice.

    Mai exact spus, baietii incercau sa obtina autorizatie pentru comercializarea carburantului destinat navelor maritime si fluviale care, potrivit legii, este scutit de accize. Subalternii vamesului-sef Scriosteanu avizeaza favorabil cererea firmei din Constanta si propun autorizarea. Documentatia trimisa ANV este returnata pe motiv ca DJAOV Ialomita nu avea competenta sa o intocmeasca, deoarece solicitantul avea sediul social in Constanta.

    Problema a fost reparata rapid. La data de 26 mai, firma bidon isi schimba proprietarul. Baietii din spatele afacerii baga la inaintare un somer din comuna Grivita. Iar bidonul incepe sa functioneze din plin, fara oprelisti si sa ruleze.


    Pe astia nu-i mai aresteaza nimeni?ROMANIA TREZESTETE

    RăspundețiȘtergere
  5. Bobirac TREZESTE-TE .Sa dai copy-paste te pricepi , dar cand trebuie sa mai adaugi ceva, observ ca ai probleme grave . Pe bloguri , la tv , toti sunteti tari in gura . Din cate stiu , baieti astia nu au venit cu forta la putere ,au fost votati de un nr. semnificant de romani si nu o singura data ci de doua ori, la rand....Atunci de ce p... mea va plangeti atata? Acum sigur o sa spui ca tu nu ia-i votat , dar din atitudinea asta de lingau , pe care o manifesti fata de Serghei , permitem sa cred altceva. Ne mai miram ca merge tara asa cum merge, pai o tara plina de pupincuristi ,de oameni fara onoare si coloana vertebrala cum ar putea merge? Serghei , sa ma i-au si de tine un pic ,ca te lauda cam mult domnii pe aici si sa nu ti-o iei in cap. Si la tv cand mai apari si pe aici in scris ai o fixatie cu tineretul , ca nu face , nu drege .... Deacord cu tine pana aici , dar acest tineret nu crezi ca ar trebui sa aiba niste exemple in acest sens , sa aiba niste repere . Ori la tv in momentul asta nu apar decat pitzipoance si oameni care in marea lor majoritate stau cu capul plecat .Si atunci intreb , de unde sa vina acest val de revolta ??
    Noi protestam , doar din dorinta de a aparea la tv. Toti cei care au initiat proteste pana acum , au devenit treptat invitati permanenti pe la diverse emisiuni , ex. profesoarei Anghel care si-a dat ea seama dupa cateva luni de la promulgarea legii, ca dansei nu i s-a marit salariul .Pai daca un profesor reactioneaza cu intarziere ,atunci ce asteptari sa avem de la cei pe care acesti profesori ii indruma????? Asta semanam , asta avem. Tineretul vede:
    -cum Plesu si Liiceanu pupa de zor fundul fermecat
    -cum Lacatus , Hagi etc, sunt batjocoriti de prietenul tau Gigica
    -cum o sumedenie de ziaristi pupa la randul lor acelasi fund , poate mai fermecat ptr. acestia
    -cum profesori tac malc , desi au tot dreptul sa-si ceara DREPTURILE
    Si daca doar asta vede , dc ar actiona tineretul in alt mod?
    Ca mai sunt 2, 3 care critica , prea putini in comparatie cu nr mare de lustragii .
    Romanul e impasibil la tot ce i se intampla si accepta cu o seninatate debortanta fiecare lovitura , ba chiar se mai loveste si singur.

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...