marți, 25 ianuarie 2011

Cand ma puteti vedea la TV

Maine intre 15.30 - 16.30 la Antena 3

13 comentarii:

  1. hai serghei forta serghei BRAILA E CU TINE

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. cred ca cineva ia spart blogul lui serghei

    RăspundețiȘtergere
  5. Serghei, am vrut sa fac o gluma cu tine dar mi-am adus aminte ca esti baiat bun si nu meriti! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Adrian M - sper ca nu esti tu cel care s-a gandit sa sparga blogul si sa puna comentarii in numele meu, ca nu mi s-a parut ca ai probleme de personalitate,ca sa iti asumi numele altuia si nu al tau si de altfel imi esti chiar simpatic !

    RăspundețiȘtergere
  7. Bine ca ai facut publica aparitia ta la tv,am sa schimb postul ca imi strici pofta de mincare cind iti vad muia...jegosule...du-te sa-l plingi pe nea nicu la litru...

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim (26.01.2011, 11:54), imputitule, schimba si lumea, cretinul dracului! Ai profilul perfect al scormonitorului de "rahat", dobitocule!

    RăspundețiȘtergere
  9. @Fan Serghei -ce te basichezi atit de tare mai, am spus un neadevar? Ce-o fi in capul moderatorilor tv de-l invita pe acest mascarici stafidit sa debiteze numai prostii? Nu e in stare sa lege doua cuvinte! La otv este locul lui acolo cel putin hahaie si behaie si rigiie nonstop! O NULITATE! Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim (26.01.2011, 17:04)daca ai avea un dram de minte ai realiza ca disertatiile tale sunt total aiurea, si de bun simti ar fi sa incetezi cu postarile astea derizorii si descalificante.

    RăspundețiȘtergere
  11. Lucrurile ondulate nu intra in capete patrate! Parca asa spunea cineva...
    Daca un DEBIL scrie pe blog ce am vazut mai sus, eu personal nu vreau decat sa il trimit sa invete pentru inceput LIMBA ROMANA. Era o chestie OBLIGATORIE in timpul lui Ceausescu! Astazi, se pare ca, nu mai e.. Cat despre parerile lui de frecangiu neimplinit si pupator de dos la partid, poate sa si le bage drept in gura ca poate simte ceva, pentru ca dosul presupun ca e prea folosit, la cat a primit, dupa cum se EXCRIMA.
    Abia astept, Serghei, sa te vad la tv!
    Multumesc pentru sinceritate, dezinvoltura si romanism! Daria

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...