miercuri, 19 ianuarie 2011

Cand ma puteti vedea la TV

Astazi seara de la ora 18 la emisiunea "100 de minute" ma puteti vedea impreuna cu Alexandra Stoicescu la Antena 3

52 de comentarii:

  1. MAI BINE CU FACULTATE DECAT BASESCIAN, MAI BINE CORECT DECAT FOST SECURIST, MAI BINE MORT DECAT PDL-IST !!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. stai ma acasa numai polua micul ecran cu fata ta de bou...

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai bine CORECT decat tradator, mai bine ONEST decat BASESCIAN, mai bine STUDENT decat fost securist(BASESCU) , mai bine MORT DECAT PDL-IST !!!!!!!!!!!!!!!!!! suna mai bine asa

    RăspundețiȘtergere
  4. Bravo Serghei, m-am uitat la emisiune si ai vorbit frumos. Sunt sigur ca esti de acord si cu ce am comentat eu la articolul anterior dar nu se putea spune la tv, iti atrageai antipatii gratuit. Ai spus-o oricum cu "sa se destepte romanul". Din punctul meu de vedere ai vorbit bine si pentru tine si pentru lume. Sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  5. Serghei tata, posteaza si tu mai dinainte aparitiile la tv. Numa' bine

    RăspundețiȘtergere
  6. Si nu-ti mai intoarce jos blugii ca nu da bine, altadata fa-le o proba inainte sa-i cumperi...

    RăspundețiȘtergere
  7. Pt anonim 19.01.2011, 17:09 : uitat-te tu in oglinda inainte de a-i cataloga pe altii si vezi mai bine ce fata de retardat porti zilnic deasupra umerilor vierme imputit, jigodie nenorocita! Prin expunerea de fata, epatezi intr-o gandirea primitiva si desueta, situandu-te de altfel in clasa descreieratilor care in lipsa unor repere substantiale se arunca in derizoriu.
    Pt. Serghei: Scuze pt. incalcarea intelegerii, dar nu-i pot suporta pe imbecili si nici nu cred ca trebuie sa ne lasam calcati in picioare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Fan Serghei - ca sa ramanem in acelaisi ton amandoi, ii transmit anonimului 19.01.2011,17:09 - cu fata asta de bou ti-as da m... cu foarte mare placere !

    RăspundețiȘtergere
  9. Serghei cred ca dupa desteptare, pentru a avea efect, e nevoie si de o dezmortire (vezi cazul grecilor sau francezilor).
    P.S. La "operatiunea" m... ma alatur si eu ... si am cu ce, nu ma plang!

    RăspundețiȘtergere
  10. Poate o fi omul vreun bulangiu de nu mai scapati de el la urma. Daca mai injura si maine e clar, vrea futut. Ma gandeam ce-ai zis la emisiune, ca dezbati cu lumea pe blog problemele Romaniei, iti dai seama ca daca oamenii au intrat sa se uite ori au lesinat de ras ori citeau cu palma la cur de frica...

    RăspundețiȘtergere
  11. vai de noi daca a ajuns mizil care dupa revolutie a stat ascus ca sobolanul sa ne dea lectii de morala plec dracu din tara asta.

    RăspundețiȘtergere
  12. @jianu: fratioru, eu nu inteleg ce-are lumea cu el, de furat din banii lumii n-a furat, membru de partid nu l-a interesat sa fie, si-a vazut de viata lui, n-a incurcat pe nimeni, acum are si el o varsta si incearca sa faca ceva pentru nepotii lui, se gandeste ca poate ar putea schimba ceva in bine ca vede si el ce talharie e p-aici pe la noi... are si el carciumile alea si plus de asta vede vagabonteala care e in orice domeniu. Ce-aveti ati innebunit la cap, pai el e ultimul om pe care ar trebui sa-l injure lumea, sau sunteti niste copii si nu sunteti constienti de treburile astea. Nu mai fiti bai nene prosti, ganditi-va si voi nu neaparat aici dar asa in viata voastra ca nu e bine ce faceti, aveti cuvantul meu.

    RăspundețiȘtergere
  13. Serghei,
    Cum poti sa te bagi sa faci emisiune cu smintita aia de Mara Banica? Nu te baga cu nebuna pe combinatie ca o sa iti para rau.

    Succese!

    RăspundețiȘtergere
  14. Jianule habar n-ai ce vorbesti! Aproape imediat dupa Revolutie, Serghei a incercat sa-si deschida o afacere si a cerut autoritatilor de la acea vreme un spatiu pentru inchiriat prin Bucuresti, apoi la putin timp, fiind refuzat, a plecat in Germania unde a si ramas o perioada (informatie verificata). Dupa cum poate ti-ai dat seama, nu a stat deloc ascuns (nici nu prea avea pentru ce, nu a avut functii politice...)ci dimpotriva a incercat sa se adapteze rapid noilor cerinte, de altfel era cumva obligat sa o faca, pentru ca avea doua fete de crescut si nu mai beneficia de privilegiile detinute in trecut (prin functia tatalui lui). La revenirea in tara a incercat sa se adapteze acelor timpuri si a fost vazut in multe ocazii prin diverse locuri din Bucuresti, la lumina zilei si nedeghizat (informatie verificata). In 1996, de pilda, la inmormantarea lui Nicu Ceausescu a fost filmat de mai multe posturi de televiziune, si exemplele pot continua (daca ai indoieli, intreaba si tu prin capitala). In concluzie, daca nu te-ai documentat suficient, retine-te! (daca o faci din rautate ori prostie esti un mare dobitoc). Oricum, chiar daca ar fi asa cum spui tu, nu inteleg de ce nu poate cineva, care a fost nevoit din diverse motive sa stea mai retras in acele vremuri tulburi, sa isi exprime un punct de vedere. Morala tine de cu totul altceva (educatie, cultura, familie, traditii, cei sapte ani de-acasa etc.- daca tot ai adus asta in discutie), nu de unde si cum a stat (locuit, vietuit) cineva la un moment dat.
    P.S. Pleaca "afara" cat de repede poti, ca si-asa guvernul nu are bani sa "ne-ntretina" pe toti, pe de-o parte, iar din alt punct de vedere tara abia asteapta sa fie eliberata de semidocti si retardati.

    RăspundețiȘtergere
  15. Serghei te rog din suflet eu sunt disperat dupa filme romanesti si am in colectie toate filmele din 74 pana in 2011....mi-as dori din suflet sa am si eu un rol intr-un film imi este foarte greu dar sincer ar fi cea mai mare bucurie sa joc intr-un film Romanesc si chiar ma descurc numa ca nu am nici o diploma sau alte chestii ca nu mi-a placut scoala sa stau acolo sa termin....te rog din suflet poti sa faci cv pt mn mai ales sa te vad pe tn ar fi cea mai mare bucurie in viata te rog serghei din suflet te rog ALIN BRAILA

    RăspundețiȘtergere
  16. eu nu stiu care e treaba cum pot sa iau legatura cu vreun regizor sau cv nu am relatii....sunt din Braila dar mi-a placut foarte mult rolurile tale in cele 3 filme esti bun de tot si eu m-as descurca destul de bine in fiecare rol.........te rog din suflet serghei daca poti si as putea sa iti las un nr de telefon pe o adresa de mess sa discutam te rog raspunde-mi

    RăspundețiȘtergere
  17. regretam comunismul ca avem si de ce. asa cum a fost, cu bune si cu rele. daca dupa 21 de ani il regretam pe nea nicu, inseamna ca nu s-a intamplat nimic bun de atunci. nu are sens sa mai spun care erau avantajele si dezavantajele perioadei, ca le stim cu totii foarte bine si aici ma refer la cei care au trait in perioada respectiva. toata mostenirea lasata de ceausescu a fost inghitita de cei care au venit dupa el. bine ca au unde sa-si voteze legile in parlament, ca ei nu au fost in stare sa ridice macar o singura cladire in 21 de ani, ce sa mai vorbim de alte lucruri care ar fi trebuit facute. duceti-va de curiozitate in statiunile balneo climaterice sa vedeti in ce hal arata. la Herculane care era numita statiunea perla a Romaniei este o ruina. daca ati fost pe vreme lui nea nicu pe acolo, sigur va aduceti aminte cum arata....cum aratau toate statiunile. in 21 de ani, totul a fost lasat in paragina:drumuri, poduri, statiuni, localitati, pamant necultivat s.a.m.d. a facut foarte multe lucruri gresite, dar a facut si foarte mult pentru tara asta. cine isi aduce aminte in anii 70 pana la inceputul lui 80(si aici vorbim de 10 ani in cap) in Romania se traia foarte bine. magazinele erau ticsite cu de toate, italienii veneau si cumparau haine si alte lucruri de la noi, gaseai tot ce vroiai, se traia exact ca afara si tot "odiosul" ala era la putere. e; a stat in fruntea tarii vreo 25 de ani, daca nu ma insel, bai frate, macar 10 si tot a fost bine, astia stau de 21, ganditi-va cati din acesti ani ati dus-o cu adevarat bine? 4, 5, 2....macar un an!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. poti sa ne raspunzi si noua la intrebarile adresate de la theard-ul cu "It`s show time" ????
    ????????

    RăspundețiȘtergere
  19. @ALIN BRAILA: in actorie se vine cu bani de-acasa si se face din pasiune nu ca sa scapi de foame, eu zic sa astepti pana faci 18 ani si sa pleci p-afara la munca sau la furat ca nu e nici o rusine, prin Braila stiu ca sunt multi care se ocupa cu-asa ceva.
    @anonim 12:09: astea sunt prostii, uita-te-n istorie de la Babilon si pana-acum, cand a dus-o masa asta majoritara vreodata bine, e imposibil din toate punctele de vedere, asta e singura constructie logica a unei societati, orice altceva inseamna haos si anarhie si-atunci, tu unde vrei sa fie vreodata bine, in Romania??? Cine e Romania pe planeta asta s-o duca bine, o pepiniera de sclavi si-atunci ce tot mai speri? Daca vrei sa gasesti o solutie trebuie sa gandesti individual, care ar fi solutia pentru tine personal, ca altfel iti irosesti timpul si-o sa ajungi in situatia in care n-o sa mai fie nici o solutie.

    RăspundețiȘtergere
  20. Solutia o gaseste fiecare individual...daca o gaseste...nu e oblogatoriu sa o gaseasca.. :)Nu e obligatoriu ca sa traiasca toata lumea bine...nicaieri in lumea asta.
    Marea masa de oameni, obisnuiti de pe vremea comunismului sa i se dea..sa fie ajutata, desi ,poate,nu are nici o calitate, nici un talent, nu ajuta cu nimic evolutia omenirii..aceasta masa acum nu se mai regaseste....
    Tu Serghei ai pornit de jos..datorita unor calitati ale tale, nu ti-a dat nimeni pe degeaba, ai muncit nu?
    Niciodata in Romania nu va mai fi bine pentru toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  21. http://www.libertatea.ro/stire/o-adolescenta-de-13-ani-a-facut-sex-cu-trei-baieti-in-schimbul-unei-tigari-318997.html

    Uite na... o solutie ar fi sa ne luam cateva cartoane de tigari si s-o taiem pa Scotia!

    RăspundețiȘtergere
  22. ma duce cu gandul la marea masa de oameni care se imbulzesc, sa atinga nu stiu ce moaste...:)))

    RăspundețiȘtergere
  23. comunismul a esuat in toata lumea, el leaga oamenii de patrie, impiedica libera circulatie, libera exprimare.Da , China e o natiune dezvoltata...dar in ce saracie se afla marea majoritate, in special din mediul rural de la ei, nu spune nimeni....e plina europa de chinezi care muncesc pe mai nimic..oare de ce??
    Faptul ca romanii regreta comunismul ,confirma inca o data faptul ca am fost dintotdeauna cu memoria scurta, cand cu unii cand cu altii...usor de manipulat.
    Serghei , unii din cei ce vor vota PP ul cred ca , o sa le dea un 10000,20000 euro, o pensie frumusica la 40 de ani:), sa nu mai fie nevoiti sa munceasca.......nu crezi?,ce parere ai?

    RăspundețiȘtergere
  24. Serghei, de ce nu le spuneti oamenilor ca, daca de mici nu isi vor dezvolta anumite capacitati, anumite calitati pe care le are fiecare, daca nu vor munci, daca nu vor invata, ci o vor lua pe etnobotanice, alcool si sex de la 12 ani..nu vor avea nimic , niciodata, nici cu PP ul nici cu CC ul:)?

    RăspundețiȘtergere
  25. Serghei e ca Basescu si pensionarii, le raspunde numai celor care-l injura, asa ca daca vreti raspuns la sfarsitul intrebarii adaugati si ceva "de dulce"!

    RăspundețiȘtergere
  26. Greseseti Adran M cu individualismul. Nu observi ca in capitalism, individualismul nu aduce nimic bun. Fiecare e pt el. Iti convine ce se intampla acum? si mai spui ca nu face Basescu nimic pt romani, pai da! pt ca e individualist, se gandeste numai la binele lui, asa cum au inceput de cand cu capitalismul toti. Daca u asa crezi ca rezolvi ceva, fiind individualist, e clar, sper sa nu ajungi vreodata deputat,senator, si mai ales sa nu ajungi vreodata presedinte ;). Cu atat individualism, o sa ajungem fiecare sa ne "mancam de vii". Parerea mea este ca nu e bun individualismul. Trebuie sa te gandesti si la binele comun ;) , nu numai la al tau. Cum ai zis mai sus, sa ma gandesc la solutia buna pt mine? e foarte simplu eu sa ma imbogatesc si u sa mori de foame. Ti se pare buna? Intr`o societate organizata, alcatuita din indivizi, trebuie sa gandim si colectiv, sa ne dezvoltam si colectiv mai ales ca tara, nu numai pe plan individual. Ia stai u singur 1 an de zile, sa vad ce faci fara un grup social care se bazeaza pe raporturile intersubiective. Chiar si ca individualist nu ai cum sa supravietuiesti fara ceilalti membrii ai grupului. Uita`te la basescu cat de individualist e...sa vedem cat ii mai merge, cine o sa`l mai voteze,,.si observa cata lume il uraste ;). Teoria individualismului cade ;),..nu ma pot gandi numai la binele meu(cu toate ca in capitalism,la asta se gandeste toata lumea), mai ales itnr`o societate,unde fiecare depindem de fiecare, si unde ar trebui sa bagam mai mult in seama si binele comun, nu doar cel individual(si mai ales ca presedinte al unei tari). Lumea trebuie sa schimbe ! sau cel putin noi romanii, ai vazut cazul ala din suedia sau norvegia,,cuplul acela de tineri l`au lasat pe un cersetor timp de o luna la ei in casa,,,iar el in schimb le`a facut curat,,le`a cumparat diverse lucruri(putine dar simbolice),,din banii din cersit...asa trebuie sa ne comportam si noi ;)...dar in cazul tau observ ca tot la furat si talharit te duce capul, la pus mana pe invatat sau muncit,,nu ,pt ca asa e ,,e mai greu. Mai usori sa furi. Bv esti un adevarat sfatuitor ;) sa`mi spui cum o sa reactionezi dak iti va sparge cineva casa, sau iti va fura masina,,defpat sa nu te miri,,,pt ca u ai dat sfatul acesta ;)....si apropo Nea Serghei raspunde`mi la intrebarea de la theard`ul cu "It`s show time"

    RăspundețiȘtergere
  27. dan, cum sa spui ca Serghei a plecat de jos? cand s`a nascut in familia care s`a nascut, cand tatal lui a fost cine a fost. Pai sa fii si u fiu de ministru,presedinte, sa vezi atunci cum ti se deshcid usile singure ;). Serghei a avut multe avantaje datorita lui taicas`o,si a fost privilegiat , din cate am inteles eu, si din cate a povestit el. Sa te nasti intr`o familie saraca,sau medie,fara relatii,fara functii inalte, si atunci poti sa spui ca pleci de jos ;). Un ex ar fi Abramovic, din ce am citit eu, a fost orfan, dar a ajuns ce a ajuns.Asta om care a plecat de jos. Asta e punctul meu de vedere, dar cel mai bine si sincer ar trebui sa raspunda Serghei.

    RăspundețiȘtergere
  28. nu trebuie amestecate lucrurile intre ele...da,cinste cuplului din suedia
    dar nu cred ca , cuiva ii convine sa munceasca mult , sa invete mult, si sa aiba aceleasi recompense , salariu , nivel de trai , ca unul care sta toata ziulica in carciuma,isi petrec viata prin puscarii sau plimba o hartie dintr-un birou in altul:) ...cam asta e in comunism..toti au la fel, indiferent de cat ii duce capul...
    unul sa imbogateasca, daca merita, iar zece ..sa moara de foame , daca nu invata , nu muncesc etc...(sunt destui in tara asta)
    nu trebuie sustinute toate rebuturile societatii..

    RăspundețiȘtergere
  29. El,Serghei, asa a spus , ca dupa revolutie a plecat de jos....nu a mai avut mai nimic, plus ca purta 'povara' numelui sau...

    RăspundețiȘtergere
  30. Madaline, tu ai dreptate cu ce spui dar asta intr-o lume idealista, nu in realitate. Faptul ca i-am dat sfatul acela lui Alin e pentru ca am intuit o oarecare disperare ce necesita o rezolvare imediata si de aceea i-am zis sa-si gaseasca un drum pe-afara sa faca ceva... munca sau altceva, sa se descurce si nu pentru ca eu talharesc si n-am trecut pe la scoala, sau pentru ca asa i-as sfatui pe fiecare. Te sfatuiesc si pe tine cu mare placere sa-ti lasi locuinta in mainile unui boschetar si ai tu grija de casa si masina ta ca, la cum gandesti, nu m-ar mira sa ti se-ntample ceva rau. Si-acum ca sa inchei: ma bucur ca exista si prosti educati asa ca tine ca daca nu existau nu mai aveau cei care cat de cat gandesc pe cine sa se pise si cui sa dea la muie cand se plictisesc! Numai bine iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  31. '''Sătenii din Castranova Dolj,văd chipul lui Isus pe un copac. Pelerinajul la nucul ciung a început'''.....))))))
    in nici un caz oamenii nu trebuie sa traiasca ,sa aiba,sau sa merite la fel...nu exista binele comun...!!

    RăspundețiȘtergere
  32. ba saraciilor din fata calculatorului santeti zeii
    da pe strada santeti niste GHERTOI . va visa ti k serghei .HAI CIAO

    RăspundețiȘtergere
  33. Cum gandesc eu, nu osa gandeasca neam de neamu` tau ;). In primul rand eu nu te`am jignit,cum faci u, deci rezulta ca atunci cand esti pus la zid, de catre un om normal, care si`a exprimat punctul de vedere,la afirmatia ta, si n`ai argumente, recurgi la jigniri,si injuraturi,exact ca un primat. Exact ca renumitul exemplu pe care l`a spus Platon, cel cu primatii din pestera ;). In al`2`lea rand e foarte simplu, pt un redus mintal, sa recurga la jigniri,,probabil u, fiind complexat, de cata muie si batai in cap ti`ai luat,,probabil de la cei care te`au prins furand,talharind, dupa sfaturile pe care le dai, pe aici. Nu stiu cu ce te`am suparat, eu doar mi`am exprimat punctul de vedere, la afirmatia ta privind individualismul. Oricum n`are rost sa`mi irosesc cuvintele si timpul, pe un primat, redus mintal, asa ca u ;). Cand treci si u pe + la IQ sa vi sa postezi pe aici,,,pana atunci s`o iei tot in gura ;),,,hai DND

    RăspundețiȘtergere
  34. Si inca ceva primatule, eu pot sa ma cobor la nivelul tau si sa`ti zic direct fgm de individualist,deaia a ajuns tara in halul asta, ca au prins puterea astia individualistii,care isi bat joc de oameni,urmarindu`si numai interesul lor,,dar u nu poti sa te ridici la nivelul meu ;)

    RăspundețiȘtergere
  35. Adriane, tu trebuie sa intelegi ca in primul rand traiesti intr-o societate. Prin definire, omul este o fiinta sociala. Asta este ceea ce ne deosebeste de animale; sau ma rog, pe unii dintre noi. Ceea ce spui tu se cheama "legea junglei" pe care tind sa cred ca omenirea a depasit-o. Daca e cum spui tu, hai sa desfintam legile, hai sa ne dam unu' altuia cu bata in cap si sa traiasca bine ala care are brandul mai mare. Hai sa ne mancam intre noi de vii. Sa traim in haos, pe cont propriu. Care ar mai fi deosiberea dintre oameni si fiinte salbatice daca toti actionam dupa instincte primare. Sunt enorm de multi oameni care s-au imbogatit pe munca si mintea lor fara macar sa se gandeasca sa fure. Dar daca tu preferi exemplul unuia ca Bercea Mondialu(parca asa il chema) in loc de oameni ca Bill Gates sau Mark Zuckerberg(fondatorul facebook), nu mai am ce comenta.

    RăspundețiȘtergere
  36. Madaline, sa iti iau mortii in pula de copil cordit, te semnezi cu tot felul de nick-uri si postezi pe mortii ma-tii, aia postezi. Imi bag pula in familia ta de sclavi ce sunteti. Faptul ca ma-ta si tac-tu n-au ce sa-ti dea sa mananci nu e nici vina mea nici a celor de pe forum, nici a lui Serghei (ca sunt sigur ca tot tu si injuri), e numai vina lor pentru situatia in care esti, imi pare rau pentru tine ca n-ai bani de buzunar si in consecinta nici de pizda nu te prea poti apropia, dar ce-ai vrea sa-ti dea Basescu si Boc, in schimbul a ce, ce poti tu sa oferi pentru bani?. "Nu muncesti bine, nu traiesti bine!" nu ti-e clar, la munca pisa-m-as pe viata ta de doi lei, dupa ce ca esti vai de mortii tai mai esti si capabil sa injuri. Ai grija in viata ca pe oameni ca tine nu-i vad bine. Ma scuzi ca te-am jignit dar asa am considerat eu ca e necesar, prea obraznic esti!

    RăspundețiȘtergere
  37. @DURA LEX SED LEX: tu esti mai prost decat Madalin, daca nu tot el oi fi, am spus eu ca sunt de acord cu "legea junglei" si ca vreau sa traim in haos, pe cont propriu. Am spus ca fiecare ar trebui sa gaseasca un lucru pe care stie sa-l faca bine si sa traiasca din asta. Asta am spus cu gandirea individualista, sa-si gasesca fiecare drumul in viata in functie de ceea ce pot sa faca si sa nu mai astepte la cei de la guvern ca dupa cum merg lucrurile isi irosesc timpul asteptand in loc sa se gandeasca la o solutie, nu ca sa ne dam unul in cap unul altuia. Ce dracu sunteti chiar boschetari?

    RăspundețiȘtergere
  38. buna seara domnule serghei sint alina din oradea si sint un mare fan al dmv va urmaresc toate aparitiile si din cite am inteles de la mara banica veti prezenta in curind o emisiune si as vrea sa imi spuneti daca e adevarat si pe ce post va fi si era si cazul sa aveti si dmv o emisiune ca sigur ati face un raiting de zile mari eu cu siguranta voi fi un telespectator fidel si tineti-o tot asa sinteti genial!

    RăspundețiȘtergere
  39. Degeaba imi irosesc cuvintele pe u...ca tot batut in cap esti ;),,intelegi ce vrei, nu cea ce trebuie ;)..si primatule neam de neamu tau n`o sa faca bani cat are familia mea ;),si neam de neamu tau tot in gura o s`o ia ;) ca vad ca`ti place. Esti redus mintal la propriu dak u asta ai inteles...ca vreau sa`mi dea cineva ceva pe degeaba...eu zic sa mai citesti odaata ce am scris..ordinarule...Eu ca judecator dupa cum spui u fgm...ar trebui sa judeca dupa cel care imi da mita mai mare..ca sa`mi vad interesul. Intr`un caz de tentativa de viol...ar trebui sa iau mita decat sa`i dau aluia intre 7 si 11 ani, nu? sa mi se rupa de saraca fata. Halal gandire ai. Si sa sti ca orice "lucru" are la baza ideea ;)...O afacere are la baza ideea, Einstein a descoperit ca E=mc patrat ,tot pe baza unor idei, a descoperit teoria relativitatii restranse tot pe baza ideii enuntate de Galilei,,,ba redusule,,,esti o jignire la adresa lumii ;)...inteleg ca parintii au vrut si eu un copil cu gandire si inteligenta...dar in schimb te`au avu pe u, imi dau seama cat de greu le este ;)...acum nu pot sa`ti zic direct decat fututi mortii matii si fututi gatu matii,,,de dibil mintal,n`are rost sa te mai jignesc eu..ca destul te`a jignit mama natura,unmai prin faptul ca faci umbra la pamant,eu zic sa ramai acolo in gradina ta ;)si numai incerca sa faci pe desteptul ca sfaturile tale de 0.1 ban. Ti`am spus cand o sa ai si u pe + la IQ,,,atunci sa vi sa postezi, asa ca hai sictir date`n pizda matii..si DND

    RăspundețiȘtergere
  40. Ba retardatule(Adrian cocalaru' sau care-o fi numele tau), eu nu te-am jignit pe tine, ti-am explicat care e treaba cu societatea in niste termeni pe care se pare ca nu esti capabil sa-i intelegi. Tu intrii pe bloguri si trimiti lumea la furat in loc sa-i sfatuiesti sa-si gaseasca un job; sfatuiesti lumea sa plece din tara in loc sa se lupte sa ridice nivelul societatii asteia pentru care s-a varsat mult sange. Indrepti lumea spre puscarie in loc sa-i sfatuiesti sa se indrepte catre un trai linistit alaturi de familiile lor. Esti doar o rusine pentru societate, un gunoi, un paduche al societatii. Atat am avut de spus. Si apropo; nu sunt madalin dar si el are mare dreptate in tot ceea ce a spus. Am intrat in discutie pentru ca el a spus niste lucruri cat se poate de politicos iar tu ca un salbatic ai tabarat cu injuraturile pe el.

    RăspundețiȘtergere
  41. @ Madalin,g: daca tu nu esti judecator, sa moara maicuta ta si tot ce ai mai scump in viata, sa-ti pierzi vederea daca cu vreun cuvintel din ce ai scris ai mintit. Daca nu, tot respectul!

    RăspundețiȘtergere
  42. @ DURA LEX...: tie n-am ce sa-ti spun, ma pis pe tine, cei ca tine si ca Madalin or sa si-o ia la muie mereu. Imi pare rau pentru voi dar asta-i realitatea!

    RăspundețiȘtergere
  43. Nu va mai uitati la emisiunea lui Huidu, ca va fac aia prosti cu acte, numai vorbele lor le scoateti pe gura. Eu sunt la mine la carciuma si rad cu ospatarii de voi, pentru mine asta e o distractie, sa ma pis pe prosti ca voi. Auzi ce zic baietii, ca sa va chem aici ca le-ar place si lor sa va faca ceva de mancare cum stiu ei mai bine, nu e nevoie sa platiti, veniti si cu familiile, sa va dau sa mancati, daca Basescu nu e-n stare.

    RăspundețiȘtergere
  44. Serghei sa zici saru'mana ca ti i-am luat pe prostii astia de pe cap, nu vezi ca acuma ma-njura pe mine...

    RăspundețiȘtergere
  45. Adriane,,eu zic ca putem sa sa ne contrariem,defapt sa ne spunem punctele de vedere, si fara injuraturi. Rade lumea de noi cum ne injuram ca orbii, fara niciun beneficiu,doar pe seama unor puncte de vedere diferite.Eu imi retrag toate cuvintele urate pe care ti le`am adresat,niciunul nu avem de castigat nimic din asta, mai mult ne facem si de ras,pe aici.Eu cred ca suntem capabili sa purtam o discutie normala. Nu am dat niciun test de inteligenta impreuna, ca sa vedem care are rezultat mai bun. Iti respect punctul de vedere,dar trebuie sa`l respecti si u pe al meu.SI nu, nu sunt judecator,doar ca asa am vrut eu sa las impresia, era doar un exemplu. Eu zic, ca injurandu`ne nu ajungem nicaieri, si mai cred, ca si u gandesti la fel. Eu am facut pirmul pas,imi retrag injuriile si jignirile la adresa ta, si astept acelasi lucru de la tine, daca nu,,n`ai decat sa ma injuri in continuare, nu o sa`ti mai raspund, dar daca vrei sa vorbim frumos, sa ne respectam, oricand o sa intru cu u in discutii. Iti urez succes cu afacerea ta ;)

    RăspundețiȘtergere
  46. il doare pe ala la PL....:))

    RăspundețiȘtergere
  47. N-am nimic cu voi, eu m-am distrat, incepuse sa-mi placa. Hai sa-l injuram pe Serghei ca vad ca nu mai zice nimic...

    RăspundețiȘtergere
  48. Serghei, daca nu raspunzi, sa moara sa faca daca nu nici Dunarea nu te mai spala...

    RăspundețiȘtergere
  49. Am fost plecat in provincie 2 zile si vad ca s-a infierbantat atmosfera !
    Nu se pune problema sa ne intoarcem pe vremea lui Ceausescu si a comunismului,ideea e insa sa reusim sa cream o societate cu niste structuri care sa asigure protectie sociala si o sansa tuturor(mai ales tinerilor), asa cum exista in tarile dezvoltate.
    La noi din pacate s-a dezvoltat un fel de "capitalism salbatic" care acum aluneca usor in gaura neagra a unei dictaturi.
    Japca pe fata la tot ce a fost "proprietatea comuna" iar acum, ca asta s-a terminat, furt la drumul mare ba cu "frunza", ba cu fondurile europene si gaurile sa le acopere fraierii cu 25% din salariul lor daca s-ar putea.
    Cat priveste "trecutul meu glorios" , da am plecat dintr-o pozitie favorizata dar la revolutie m-am trezit intr-o pozitie defavorizata datorita numelui (inconfundabil de altfel ).
    In rest in 1989 eram la fel de sarac sau de bogat ca toata lumea.Aveam in proprietate 1 masina(vestita marca Dacia) si punct.
    Deci pot sa spun ca am luat-o de la zero si in 1990 vazand ca in Romania bat pasul pe loc si nu pot intreprinde nimic, am plecat in Germania.
    Cat priveste emisiunea planuita, de indata ce stiu data certa si am voie sa o fac publica va anunt.

    RăspundețiȘtergere
  50. Salut Serghei ... ai zis printr-o emisiune ca ai fost pe la Karlovy Vary 'sa-ti tratezi ficatii' ... cam in ce perioada ai trecut pe acolo ca eu am fost acum o luna si e foarte frumos ... apropo ai stat cumva la hotelul ala misto din centru Thermal? si ce ti-a placut mai mult apa de la izvor (care o fi buna pt sanatate dar are un gust ingrozitor) sau Becherovka? :))) ... abia astept emisiunea ta bafta! ... Sebastian

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...