miercuri, 1 septembrie 2010

Am avut dreptate !




Citez din Cotidinanul: Blat politic cu Mădălin Voicu..
de Lucian Gheorghiu şi Cristian Oprea

"În afară de vocea excepţională pe care a lansat-o (Daniela Cojocaru, câştigătoarea trofeului), Festivalul de la Mamaia a mai "detonat" o bombă: oferirea unui premiu, din partea Fundaţiei "Ion Voicu", ministrului Elena Udrea.
Premiul de excelenţă al Fundaţiei «Ion Voicu» se acordă lui Adrian Romcescu pentru imnul festivalului şi ministrului Turismului, Elena Udrea, pentru contribuţia adusă la susţinerea acestul festival", a anunţat preşedintele juriului, Mădălin Voicu (deputat PSD), la conferinţa de presă la care a fost prezentat palmaresul festivalului.
Pe 21 iulie, într-adevăr, existau probleme în ceea ce priveşte festivalul. Nu exista un buget alocat pentru manifestare. Se vorbea - persoane din stafful organizatoric - de suma 1,5 milioane lei (15 miliarde lei vechi) că ar urma să fie alocată. Într-adevăr, pe 23 august, Consiliul Judeţean Constanţa aprobă bugetul festivalului - 1,5 milioane lei - pe care o derulează prin Fundaţia Fantasio. Cum faţă de ediţia din 2009, suma a fost mai cu doar 260.000 lei, şi cum atunci nu a fost nevoie de susţinerea ministerului sau a ministrului Elena Udrea, repetăm, sunt destul de ciudate afirmaţiile de genul "fără Elena Udrea festivalul nu avea loc". Ţinând cont de cheltuielile ceva mai restrânse şi de participaţiile sponsorilor, cu suma venită de la CJC, festivalul s-a putut desfăşura normal.

Cazare la hotel de 5 stele pentru Mădălin Voicu

În ce a constat sprijinul Elenei Udrea nu este prea clar. Ofiţerul de presă al festivalului, Dana Andronie, ne-a precizat: "Am înţeles că este vorba de o sumă de bani pe care a dat-o cu titlu particular. Dl Mădălin Voicu ştie despre ce este vorba". Directorul festivalului, Cristian Zgabercea, a venit cu o altă variantă: "Doamna ministru nu a dat nici un ban. În schimb ne-a ajutat cu cazări, ne-a înlesnit o serie de intrări aici la Mamaia". O afirmaţie destul de suspectă, deoarece oamenii lui Nicuşor Constantinescu şi Radu Mazăre sunt atotputernici în zonă, deci nu se putea pune problema facilitării unor intervenţii din partea ministrului de resort. Direcţia de comunicare a Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului ne-a informat de asemenea că ministerul nu a avut nici o implicaţie în desfăşurarea manifestării.

Un lucru este însă cert: Mădălin Voicu a fost (este încă) cazat la Hotelul Mamaia (5 stele), aparţinând SC Mamaia SA, adică ministerului. Mădălin Voicu a fost imposibil de contactat, pentru a ne spune dacă doar pentru cazarea pe spezele ministerului i-a acordat un premiu Elenei Udrea."

Ca sa vedeti ca am avut dreptate cu privire la caracterul fostului meu prieten Madalin Voicu:
Pentru doua camere la hotel si doua ciorbe, si-a tradat partidul si doctrina !
Nu ma deranjeaza ca a premiat-o pe Elena Udrea (caci nu am nimic cu ea) ci faptul ca si-a sucit orientarea politica cu 180 grade pentru niste avantaje meschine !
Nu este normal ca un membru PSD sa premieze un membru PDL si cu atat mai putin un membru al guvernului !

7 comentarii:

  1. e cu 2 fete rromu asta de MV nu stiu cum ai stat tu serghei langa el atata timp

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca peste ani in DEX la cuvantul pervers va fi o poza cu madalin voicu....::))))........serghei daca ai drum prin franta ...mi-ar face placere sa te cunosc...

    RăspundețiȘtergere
  3. numai 'curve virgine'in tara asta:)))
    E toamna,vacanta s-a terminat, si te astept la tv:))Respecte!

    RăspundețiȘtergere
  4. sau,ce are de a face "stanga' cu dreapta'?
    trebuie sa fi fidel unei idei..!cum era CHE...

    RăspundețiȘtergere
  5. datorita oamenilor fatarnici, s-au prabusit imperii puternice...

    RăspundețiȘtergere
  6. "'Imbecilule, nimic nu este imposibil în această viață, totul este posibil, imposibilitățile și le creează omul singur și tot el trebuie să le depășească"'!CHE
    Multa sananate Serghei,te asteptam la tv.La orice tv:))

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce vrei frate Serghei, e criza mare...chiar si pentru corifei de neinlocuit cum e Paganinni. Eu cred ca el are multi bani si face astea doar din altruism.... :)))))))))))))))))))))
    Andy

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...