marți, 4 mai 2010

Raspuns la comentariul "Eu in locul tau as tace Serghei.." pus de un anonim

De ce ar trebui sa tac? - este intrebarea pe care o pun, daca mint cu ceva sa mi se demonstreze de cei care pot sa o faca, daca adevarul supara asta este, se intampla , nu toate lucrurile in viata sunt placute dar trebuie sa avem puterea sa le infruntam,sa ni le asumam, mai ales cele pe care le provocam noi prin faptele noastre !
Sau poate comentariul apartine uneia din persoanele direct implicate, de aceea este cu tenta de amenintare si "anonima"?

14 comentarii:

  1. Mi-a parut rau ca Dan nu a mai continuat serialul madalin ionescu,avandu-te ca invitat.Te asteptam la OTV ,ne mai relaxam,dracu',si noi.Te-am vazut si la tibanu ,pe National tv.Sa ne anunti din timp,pe blog,cand mai participi la vreo emisiune!Numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. ce inseamna persoana direct implicata???? chelu' isi pune mana in cap...hmm

    RăspundețiȘtergere
  3. O sa va anunt cand mai apar, din pacate de obicei stabilesc cu cel mult o zi inainte

    RăspundețiȘtergere
  4. corect este as tacea...Greu cu limba romana!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce sa facem daca unii nu observa ghilimelele.E un citat si ca atare trebuie pastrata exprimarea autorului !

    RăspundețiȘtergere
  6. mai lasati-l in pace...e un om deosebit....eu l-am iubit si o sa-l iubesc toata viata mea.....din pacate cateodata in viata nu avem curaj sa stam cu persoana iubita....ptr n motive....sau n persoane....asta e ....dar IUBIREA ramane dincolo de obstacole....e in inima noastra

    RăspundețiȘtergere
  7. Serghei , poate apari mai des pe sticla si poate se trezesc si romanii din somnul si obedienta in care zac. Romanii mei au frica pana in maduva oaselor , se lasa calcati in picioare de toate scursurile societatii. Au morcovul intrat in...cu iepuroi cu tot.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mare boier... mare caracter.

    RăspundețiȘtergere
  9. serghei... fa ceva cu ora..este 17:38.... nu 7:38

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt fostul sef de unitate de la movila miresii braila nu ne-am vazut de 33 de ani te rog contacteazama la dresa de email-mh_luci@yahoo.com
    Nicu Groparu

    RăspundețiȘtergere
  11. Daca stiam de unde se seteaza ora, ma faceam programator!
    Glumesc programator nu ma faceam oricum - dar ora tot nu stiu sa o resetez.Poate imi dai un sfat!

    RăspundețiȘtergere
  12. Serghei ce sa zic? ca esti tare? ca esti mare? nu nu n am sa fac asta! Un lucru spune totul....Ai avut curajul sa spui cat de oprimati erau unii....Bafta tot ce ti doresti.....spune i si tu lu DDDTV sa ti bage si tie reclama la otv sa vada lumea unde sa vina! Te am pupat esti lepra cea mai indragita de noi post-oprimatii.....am 22 de ani si m am uitat la emisiunea cu tine de 20 de ori cel putin si rad la fel ca si prima data.....hai ca incept sa te laud si nu ti sta bine

    RăspundețiȘtergere
  13. ma numesc voineagu george sunt pictor si sculptor,. din braila ,,am unele lucrari mari cu tema de jazz.. pictate in acrilic,,,ce doresc eu de la dumneavoastra daca doritzi sa le vedetzi ,, putetzi intra pe id-ul meu de mess,,,jazz.papillon@yahoo.com..incerc sa traiesc din pictura dar merge foarte greu,,va rog frumos daca avetzi un timp,,,sa trecetzi sa le vedetzi,.

    RăspundețiȘtergere
  14. eu iti cer un ajutor si tu imi spui sa tac dute in pula mea atunci voineagu george sunt,.

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...