luni, 3 mai 2010

Pentru toti cei care ma urmaresc si posteaza comentarii pe blog

Multumesc tuturor celor care comenteaza pe blog sau care ma urmaresc la emisiuni, ca sunt de acord sau nu cu ceea ce fac sau ceea ce zic e mai putin important, macar atat am castigat in mod cert in 1989 :dreptul de a ne spune parerea !Ca urmare spuneti fratilor tot ce va trece prin cap, eliberati-va de gandurile care va bantuie si lumea va fi mai buna decat este in prezent !
In ceea ce priveste limbajul - e adevarat ca eram mai agitat la ultima aparitie si mai mult ca sigur am depasit uzualul, dar am fost intrigat si enervat de comportamentul pervers dus la extrem al partii adverse.

14 comentarii:

  1. Bravo Serghei. tine-o tot asa frate :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc de incurajare, nici o grija, ca sa folosesc una din expresiile mele preferate "mie nu-mi e frica nici de fiarele salbatice" deci indiferent de ce vor unii sau altii adevarul o sa fie spus (cel putin de mine)!

    RăspundețiȘtergere
  3. Tigane, ai innebunit? De cand iti explici tu public limbajul si comportamentul?

    RăspundețiȘtergere
  4. Uneori cand deraiezi cate putin si povestirile nu mai sunt atat de coerente , explicatiile devin necesare,pentru ca lucrurile sa fie spuse clar si raspicat.
    Insa ele nu sunt si nu vor fi niciodata o negare a propriei pareri sau opinii si nici semnul ca ar fi posibil sa fiu influentat in ceea ce cred sau ceea ce spun

    RăspundețiȘtergere
  5. Serghei tocmai pentru limbajul tau neacademic dar clar si pe intelesul tuturor esti atat de urmarit si admirat , pana si mama mea , care are 75 ani te urmareste pana noaptea tarziu si nu s-a scandalizat niciodata cand ai avut derapaje in limbaj, e antrenata de tata:)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Serghei, admir curajul si taria cu care iti sustii punctele de vedere, este si normal pana la urma. Referitor la limbaj, cui nu-i place, sa nu asculte. Tine-o tot asa.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa traiti nea Serghei. Nu pierd nici o emisiune cand veniti la tv, mai ales la colegul Diaconescu. Pe mine limbajul nu ma deranjeaza, este limbajul de toate zilele, de ce sa ne prefacem ca suntem sfinti cand aparem la tv? Succes in afaceri , sanatate, si sa fiti iubit. cu tot respectul Cristi de la Suceava

    RăspundețiȘtergere
  8. NU E PROBLEMA SERGHEI CU LIMBAJUL CACI SPUNEM CUM ZICE DAN DIACONESCU" pardon de expresie" totul e sa spunem ce avem de zis eliberandu-ne de relele pe care le adunam zi de zi. felicitari pentru blog. succes!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Te rog sa ne spui si noua unde putem viziona sau de unde putem procura filmul Marilena in care ai jucat.

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu vreau sa shtiu cum pot viziona filmul Marilena .nu se gaseste nicaieri ne poti ajuta ?

    RăspundețiȘtergere
  11. am mai facut un comentariu da nu stiu daca a fost postat nu ma pricep la bloguri...dar as vrea sa stiu cum putem sa luam legatura in legatura cu o propunere pentru o afaceere.

    RăspundețiȘtergere
  12. Zi'le ca le zici bine si tine-o tot asa "mancatia-si gura ta" :)) Acum, pe bune, daca'ar fi mai multi ca tine, lumea nu ar mai fi asa de falsa...ar fi mai buna si mai dreapta!

    RăspundețiȘtergere
  13. VA ROG ajuta-ma cu un vot pt operatie da click pe butonul VOTEAZA ce se afla sub poza mea,multumesc http://sani-perfecti.sanatateatv.ro/concurenti/lavinia/

    RăspundețiȘtergere
  14. Salutare

    Jos palaria pt tine "Mosule" esti cat se poate de tare tocmai prin naturaletea de care dai dovada si-n direct si-n reluare :)



    Nu e nimeni aici decat noi sticlele..

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...