miercuri, 26 mai 2010

OTV reloaded - Sa mai radem putin impreuna - preluare you tube



















9 comentarii:

  1. Salut Serghei! Pe cand o emisiune de acest gen?, cu amintiri din viata ta, deoarece aceasta emisiune este extraordinara. Am vazut-o de nenumarate ori si inca o mai vizionez.
    In ultima ta aparitie la otv ai fost foarte ok cu privire la situatia din tara, ai avut perfecta dreptate in ceea ce ai spus, insa ti-a lipsit libertatea verbala caracteristica chiar si dupa miezul noptii iar DD te si provoca. Exista problema amenzilor de care cred ca ai tinut cont insa, daca-mi permiti o gluma, cred ca ai abuzat in acea seara de Distonocalm si noi tot asteptam sa-i treaca efectul.

    RăspundețiȘtergere
  2. De fapt eram foarte obosit,nu dormisem cu o noapte inainte si DD a insistat sa vin,deci prestatia a fost mai subtire din punct de vedere al vervei mele obisnuite.Ramane sa-mi iau revansa data urmatoare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Salutare

    Criminala Emisiunea Felicitari Esti dat "Dracului" mai ales cand se duce efectul distonocalmului :)))

    PS : L-am gasit pe Paganini da nu pe Niccolò :)

    http://www.pulamea.net/wp-content/uploads/2010/05/123.jpeg INTERZIS MINORILOR !!!

    Nu e nimeni aici decat noi sticlele...

    RăspundețiȘtergere
  4. Vorbeste cu DD sa faceti o emisiune in genul celor prezentate mai sus, cu amintiri,intamplari etc. Mai lasati dracu politica, multa lume e mai interesata de astfel de povestiri haioase decat de politica.Eu eram mic pe vremea aceea si imi place sa aflu cam ce se intampla atunci.Ai tot respectul meu!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cea mai tare seara a fost aia, am ras cu lacrimi. Sa stai o saptamana cu serghei daca nu mai mult si nu te plictisesti...

    RăspundețiȘtergere
  6. serghei esti cel mai tare te mai asteptam la un show la diaconescu

    RăspundețiȘtergere
  7. sa traiesti nea Serghei! de cand v-ati certa cu bietul Madalin Voicu l-ati facut varza pe la tv(eu cred ca totul e adevarat din tot ce ati zis). intrebarea mea este: va sunat vreo data sa va faca varza inapoi sau sa se apare cumva? si daca maine var bate la usa, sa isi ceara iertare, si sa deveniti din nou prieteni, acceptati? da raspundetin sincer va rog. cu respect Cristi Suceava

    RăspundețiȘtergere
  8. Madalin V.stie bine cum stau lucrurile si care este adevarul,ca nu am spus nici o minciuna in toate povestirile si prin urmare nu ma suna.
    Cred ca lucrurile au ajuns prea departe ca sa ne mai impacam

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca scrie Ciutacu cartea, de ce nu faceti si un film cu golanelile din vremurile alea? Sa se cheme "Nomenclaturistii". Cu siguranta ar da rusine la "Amintiri din Epoca de Aur". Cu un scenarist si un regizor bun ar lua premiul cel mare la Cannes.

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...