joi, 20 mai 2010

La OTV - 19.05.2010 - preluare You Tube


64 de comentarii:

  1. Ai fost foarte tare....cum esti tu de obicei...:)...m-ai facut sa rad cu pofta. :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. I-ai ars frumos pe fraierii aia care te-au injurat pe blog :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ai aflat pana la urma cine te suna?? ba fii atent...cica sunt dastia care suna...nu zic nimic, dar se masturbeaza la telefon, dupa vocea ta!! astia-s periculosi tare:)) da numarul pe blog..sa-l stresam putin!! sau da cu nr ascuns?

    RăspundețiȘtergere
  4. Sal Serghei!
    www.euroconsacer.ro
    Am multe sa-ti povestesc despre dl Paul Niculescu MIzil. Am Stat impreuna la Botosani in anul 2007 o saptamana.
    Gelu

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu am ras cu lacrimi aseara la OTV.
    Te sal
    Gelu

    RăspundețiȘtergere
  6. Ziceai ceva aseara de angajari la restaurantul tau din Mamaia ca ospatar, mi-as dori si eu sa lucrez ca ospatar la acest restaurant, sunt din Medgidia, iti las un nr de tel daca ai nevoie de om sa ma suni : 0764 870 204

    RăspundețiȘtergere
  7. esti foarte tare OMULE!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Franchete sfasietoare si iscutimea mintii...unele argumente pe care le aduci nu pot fi combatute decat daca ai absolvit Dreptul la Harvard:)) limbajul nu e intr-adevar ceva ce ar trebui sa auzim la tv,dar pe bune acum,pe langa ni ne ofera altii...limbajul tau e "raul cel mai mic" :) si ca sa inclin balanta:ii plac si pe carcotasi.in viata trebuie sa iei din toate cate putin,nu?
    Cu ganduri bune,Corina

    RăspundețiȘtergere
  9. CatalinL ce treaba au cartile citite cu faptul ca eu il plac pe Serghei Mizil ?!?!?! Care e legatura ?!?!?! Daca ai citit carti nu tb. sa-l placi pe Serghei Mizil si daca nu ai citit tb. sa-l placi ?!?!?!
    Mircea Badea spunea ceva in emisiunea lui, atunci cand nu placi pe cineva poti sa-l "omori", nu te mai uiti la el, schimbi programul, foarte simplu. Daca nu-ti place Serghei Mizil, poti si tu sa-l "omori", nu mai intra pe blogul lui si ai rezolvat problema. ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. de ce mereu cand ma uit si eu la o emisiunea intreaga la otv si aia doar atunci cand vine Serghei,Pe la ora 3:50 mereu zice Diaconescu ca revine dupa ultima pauza si el baga emisiunea de la inceput. nu este prima oara cand face asa.

    RăspundețiȘtergere
  11. Serghei baby, aratai bestial aseara!
    Super tare iti veneau blugii si camasa aia alba..wow...bineinteles totul completat de multa atitudine. Te-am vazut si la Bahmuteanca la bustul gol si am inlemnit cat de bine arati.
    Bunaciune ce esti!

    RăspundețiȘtergere
  12. SALut "smart people" pot si eu sa intreb de unde a aparut individul asta cu mutra de rrom care dezgusta pe oricine e intreg la minte si care il observa la tv? miroase a comunist si a bani nemunciti, furati... Nu e asa? Unde a mucit individu asta, rromu asta ? A fost cumva angajat la patron? Oare de ce sunt interzise executiile publice la noi? Serghei , ti-ar sta foarte bine ingenuncheat in piata universitatii cu ak -47 la cap sa-ti spui ultima dorinta..nu?

    RăspundețiȘtergere
  13. salut,cum vad si eu emisiunea de ieri de la diaconescu,a inregistrat-o cineva?puneti un link ceva daca da,va rog mult!

    RăspundețiȘtergere
  14. serghei te mai asteptam la tv

    RăspundețiȘtergere
  15. Oameni buni puneti-va neuronii la treaba si incepeti sa apreciati valorile Romaniei nu fostii proxeneti.Un analfabet manelist nu poate fi un model intr-o tara europeana care i-a dat pe Eminescu, Preda, Brancusi, Caragiu etc etc.Europa ne face tigani, hoti si needucati.Pe buna dreptate cand persoane apreciate aici sunt Serghei Mizil si Florian Bichir.Amin

    RăspundețiȘtergere
  16. Va respect,Domnule Serghei----MULTA SANATATE LA CEI DRAGI SI FAMILIE!

    RăspundețiȘtergere
  17. Va respect Domnule Serghei---MULTA SANATATE SI RESPECT!CRISTIAN----TULCEA

    RăspundețiȘtergere
  18. CEL MAI TARE SERGHEI !!!SUPER ATITUDINE!!!! porti super haine la varsta ta!! cine te imbraca? ai vreun stylist? YOU ARE THE BEST!!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  20. @Lulu toti oamenii au creier in cap.acum depinde de fiecare cum si-l dezvolta, ce modele isi aleg, doctrine, prieteni.Tu ii respecti pe Mizil, Bichir si Diaconescu.Iti doresc sa-ti creasca copiii cu emisiuni OTV privind la mutantii invitati in canalul ala, in limbaj academic 'mizilesc' si delectandu-se cu scrierile preotului porno Bichir.Ma faci pe mine complexat mai idioato, cand tu esti asa oarba incat nu vezi ca pe lichelele astea nu le intereseaza altceva decat publicitatea si implicit banii, tu vezi in ei salvatorii Romaniei! Iti mai zic o data, IDIOATO!!

    RăspundețiȘtergere
  21. haahhaahha baga-ne-am pula in inima ma-tii CatalinL,saracie fara termen care esti!sa ma sui pe tine Lulu :X

    RăspundețiȘtergere
  22. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  23. @Lulu te incadrezi in tiparul curvelor penale si dupa nume si dupa caracter, si, bineinteles, dupa fata(sa stii ca tradeaza).Eu vorbesc aici de tine si de oameni de valoare absoluta ca @verdee,si am lasat-o pe mata in pace.Dar esti o coarda ieftina , si nu ai cum sa intelegi unde tintesc eu.(inca o data, am lasat-o pe mata in pace:))

    RăspundețiȘtergere
  24. CatalinL nu-ti mai bate capul cu oamenii de pe blogul asta.Aici posteaza romani de joasa speta, aia care-l urmaresc pe Diaconescu si Bahmuteanca.Stii cum se zice: de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere!

    RăspundețiȘtergere
  25. @CatalinL ...ce numar porti la trup la rozeta... nebunaticule.

    RăspundețiȘtergere
  26. respect Mare pentru Seful Romaniei Serghei Niculescu Mizil.... pentru mine nu e basescu presedinte ci serghei :D:D

    RăspundețiȘtergere
  27. Serghei Mizil cel mai tare...cel mai smecher te rugam sa apari la tv mereu ....u esti cel mai bun si o vedeta pt mn.....imi place sinceritatea ta si limbajul tau...te visez noaptea:X:X:X:X Braila si Galatiul....e cu tine :X:X:X in orasele astea se vorbeste numa de tn :D:D:D:D esti un barbat adevarat

    RăspundețiȘtergere
  28. Brigada Cordunenilor21 mai 2010 la 19:34

    Serghei Niculescu Mizil, Mircea Badea si Florian Bichir sunt cei mai tari :D:D:D si cei mai smecheri iasi si Bacau e cu voi

    RăspundețiȘtergere
  29. Sincer sa fiu CatalinL ma dezamagesti.
    Initial am crezut ca esti un intelectual (genul "rasa pura" care nu suporta imixtiuni cu vulgul)si intr-un fel am inteles incapacitatea ta de a aprecia tipul meu de umor si limbajul "relaxat" pe care il utilizez.
    Vazand insa raspunsurile pe care i le dai lui Lulu ,cred ca m-am inselat.

    RăspundețiȘtergere
  30. Serghei te tradeaza limbaju, fost puscarias, bani nemunciti, furati, lipsa de cultura (zero cultura) decat ce vezi la tv si auzi la radio, eu nu vad ce exemplu vad pustii astia in tine ca nu ai nimic de oferit nu stii nimic despre politic si despre nimic in general bravo esti tare..

    RăspundețiȘtergere
  31. @Serghei ai dreptate.Aparentele inseala.Si tu stii asta cel mai bine.Tu asta ai inteles?Ca pe mine ma deranjeaza la tine limbajul si glumele tale?Ma deranjeaza ca poporul asta poate fi prostit exact ca un copil de 2 ani cand ii oferi o acadea.Asa usor se lasa pacalit
    @MRDR pustii astia reprezinta performanta invatamantului romanesc din ultimii ani

    RăspundețiȘtergere
  32. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  33. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  34. Serghei pe cand o noua aparitie la tv?

    RăspundețiȘtergere
  35. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  36. CURIOZITATE:Serghei,de ce in aparitiile televizate nu faci uz de limbajul si modul de exprimare pictate aici? citez de mai sus:"nu suporta imixtiuni cu vulgul".
    Cu ganduri bune,Corina

    RăspundețiȘtergere
  37. serghei vezi ca domnisoara LULU este raraita cu pozele

    RăspundețiȘtergere
  38. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  39. Lulu,nevoia de a pune etichete nu e o prejudecata,e consecinta faptului ca inconstient ne e frica de inferioritate si atunci ii "micim" pe ceilalti,pt a parea noi mai "mari".Iar cei ce catalogheaza un om in functie de infatisare,rasa,etc,fac asta pt ca alte criterii nu au! ei sunt constienti ca exista si alt mijloc de comparatie,dar probabil folosindu-l ar pierde lupta.Fiecare se ghideaza in viata dupa propria scara de valori.De ce nu il acuza nimeni pe Serghei ca nu a fost initiatorul acceleratorului de particule?! pt ca niciunul dintre noi nu ne-am fi gandit in vecii vecilor la asta!
    Cu ganduri bune,Corina

    RăspundețiȘtergere
  40. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  41. mai draga lulu este cumva blogul tau asta sau este al lui serghei

    RăspundețiȘtergere
  42. Dani dragule daca nu ai observat Corina s-a adresat cu Lulu deci...Cand cineva iti spune pe nume inseamna ca vrea sa iti spuna ceva din cate stiu eu. Asta e motivul pt care am simtit nevoia sa ii spun ca imi place cum gandeste, ca de nu nu ma bagam aiurea in seama. Banuiesc ca de la asta ai tras tu concluzica asta...

    RăspundețiȘtergere
  43. 1.Lulu,cum de ai indraznit sa te comporti civilizat si sa-mi raspunzi?! :)))
    2. Blogul este al lui Serghei,dar am o vaga banuiala ca spatiul destinat comentariilor este al tuturor,atata timp cat Serghei ne accepta...
    3.Am o rugaminte.Nu reusesc deloc sa ma conectez,sa devin membru,desi am incercat.Imi poate explica si mie cineva "ca la prosti" cum trebuie sa procedez? multumesc anticipat!
    Cu aceleasi ganduri bune,Corina

    RăspundețiȘtergere
  44. Corina, ma comport civilizat daca si ceilalti se comporta la fel.

    RăspundețiȘtergere
  45. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  46. @Lulu Anamorfismul asta mai Lulu!!Te face sa vezi dintr-un Constantin Vacheron veritabil un ceas ieftin de perete, si din Serghei Mizil un Napoleon.Pacat.Cineva a zis mai sus ca 'de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere'.Eu nu sunt El, dar nici eu nu-ti pot cere sa ma intelegi, pentru ca nu ai de unde.
    @Corina acum citesc recomandarea:D (spune exact ce eroare iti apare cand incerci sa-ti faci cont.sari peste optiunea Creare Blog, pe asta poti s-o faci mai tarziu)

    RăspundețiȘtergere
  47. sa moara mama esti chiar fraiera oricum sa suparat si serghei

    RăspundețiȘtergere
  48. Catalin L expune+ti parerile in continuare. Ma voi abtine sa fac comentarii la adresa ta.Iti promit acest lucru si voi face asta din respect pentru Serghei. Ma voi rezuma doar la a-mi spune parerea despre el. Il consider in continuare un om demn de respect. Mult succes in viata draga CatalinL iti urez cu toata sinceritatea si la multe realizari. O zi minunata sa ai.

    RăspundețiȘtergere
  49. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  50. @corina da click aici si spune-mi daca la articolul asta te referi

    RăspundețiȘtergere
  51. @corina vad ca au redirectionat linkul.nu mai e valabil.in fine..gasesc eu cartea

    RăspundețiȘtergere
  52. Serghei imi cer scuze daca te-au deranjat comentariile mele. Te asteptam cu drag sa mai apari la tv. Sanatate maxima iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  53. SERGHEI DAO AFARA PE LULU CA NU MAI INTELEGEM NIMIC DIN BLOGU TAU

    RăspundețiȘtergere
  54. Da...am descoperit unde greseam cu conectarea.Multumesc mult!
    Catalin,ti-am raspuns pe blogul tau.
    Cu ganduri bune,Corina

    RăspundețiȘtergere
  55. Nu m-am suparat pe nimeni.Dupa cum v-am spus si dupa cum a-ti observat si voi in direct,iubesc libertatea de exprimare si imi doresc ca toti sa aiba puterea de a spune ce gandesc cu adevarat!Citesc cu placere confruntarile de pe blog .
    Lulu de ce ti-ai scos comentarille?
    In privinta limbajului,Corina trebuie sa-ti spun ca genul meu de exprimare are mai mult farmec prin "viu grai" decat in scris !Oricum din cand in cand nu ma pot abtine sa nu-l redau in varianta lui bruta (am o postare in stilul meu caracteristic pe care o sa o pun chiar azi)

    RăspundețiȘtergere
  56. CatalinL - nu cred ca scoala e de vina pentru preferintele si educatia tinerilor din ziua de azi.
    Cred mai mult ca viata si realitatea cu care se confrunta la noi, ii determina sa aiba reactiile pe care le au.
    Cred ca mai mult sunt mintiti si cumparati, pe mai nimic,oamenii de la tara,care oricum si-au pierdut speranta ca ar putea schimba ceva.
    Din pacate lipsa lor de atitudine,saracia care ii face sa accepte orice mita (electorala bineinteles), ne trage si pe noi in jos.
    Acum(de exemplu) suportam cu totii consecintele!

    RăspundețiȘtergere
  57. Serghei am scos comentariile pentru ca a fost cineva care a spus ca te-ai fi suparat in urma comentariilor mele si mi-a parut rau sa aud asta. Nu intelegeam de ce ai fi putut sa te superi. Cu drag Lulu

    RăspundețiȘtergere
  58. Serghei,multumesc pt promptitudine.Ma incoltise o banuiala si de aceea am pus intrebarea referitoare la limbaj...Si intr-adevar,limbajul tau neslefuit e cel care ii face pe oameni sa fie interesati de tine (unii sa te aprecieze,altii sa te conteste).Si tu stii asta.
    Cu ganduri bune,Corina

    RăspundețiȘtergere
  59. lulu te stiu bine si stiu ca esti amanta lu serghei....dispari ca e mai bine asa...ca apoi trebuie sa dai socoteala lu cora....

    RăspundețiȘtergere
  60. Cand nu ai ce face la ora 03:01 cred si eu ca incepi sa vorbesti numai prostii. E clar ca tu nu ai altceva de facut

    RăspundețiȘtergere
  61. La aproape 17 ani nu cred ca e posibil sa fiu ceea ce insinuezi tu. Ma inclin in fata "intelepciunii" tale.

    RăspundețiȘtergere
  62. SERGHEI NU CUMVA AI ARSO PE LULU

    RăspundețiȘtergere
  63. Anonim: nu cred ca cineva cu care ai ,sau ai avut, o relatia mai intima, ar scrie pe blog(ar folosi o alta metoda de comunicare)
    CatalinL :Cred ca oamenii se uita la TV cand apar pentru ca
    1.simt nevoia sa auda adevarul gol golut,sa li se confirme lucrurile pe care de fapt le stiu sau le banuiesc si sa-si satisfaca curiozitatea legata de diferite lucruri din trecut
    2.au nevoie de umor,spontaneitate,voie buna,de glume iar daca in asta este inclus un vocabular libertin,pentru unii, e cu atat mai bine !

    RăspundețiȘtergere
  64. Avem cu adevarat nevoie de adevar, dar multi nu il vad obisnuiti fiind de prea multa minciuna, avem nevoie de umor de buna calitate, de spontaneitate,de glume, iar vocabularul libertin il folosim cu totii, numai ca unora le place sa para educati, elevati, etc. Am observat ca acest "Anonim" are o personalitate multipla si poate fi intalnit aici pe blog sub diferite nume. E usor sa iti dai seama de acest lucru. Suntem un popor in criza...criza de omenie. Si pe deasupra si dezbinat. Te acuza pe tine de felul cum vb dar nu se privesc pe ei. Ar trebui sa fim aici doar ca sa ne dam cu parerea, nu sa judecam pe altii. Parerile sunt si vor fi intotdeauna pro si contra. Dar oare e greu sa nu jignim, sa nu judecam? E greu sa incercam sa fim oameni?
    Cu stima si respect Andreea

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...