luni, 31 mai 2010

Intalnire de gradul 3 pe culoare la Cristi Brancu - preluare Europa fm

Cristi Brancu a aflat ieri că prietenia dintre Serghei Mizil şi Mădălin Voicu nu poate fi refăcută.
27 mai 2010 - Ştirea mondenă a zilei
Ieri, în timp ce la Europa FM era sărbătoare, Cristi Brancu a provocat o întâlnire care nu s-a mai întâmplat de multă vreme.

Mădălin Voicu şi Serghei Mizil au fost invitaţii lui Cristi în aceeaşi emisiune, dar la ore diferite, pentru a nu se întâlni unul cu celălalt şi pentru a nu se certa.

Întâmplarea a făcut că unul dintre a venit destul de devreme şi a stat până mai târziu iar celălalt a venit prea devreme aşa că cei doi s-au interesectat în studio.

Dacă Mădălin Voicu a trecut cu destulă viteză şi graţie peste acest moment, Serghei Mizil a început să reacţioneze mai urât şi a întrebat dacă "mai este omul ăla" prin preajmă.

Puteţi afla mai multe reascultând Ştirea Mondenă de astăzi.

10 comentarii:

  1. dar,totusi,nu te incearca o stare de nostalgie legata de vremurile petrecute cu paganini?daca,sa zicem,ar fi grav bolnav,ai fi putin trist?

    RăspundețiȘtergere
  2. Trecutul nu poate fi nici negat si nici uitat.
    MV ramane parte din trecutul meu,nu-l mai doresc in prezentul meu,dar asta nu inseamna ca ii vreau raul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Urat gestul lui Brancu , doar stia care e relatia ta cu MV si mai stia si faptul ca tu esti cel mai coleric si nu vei reactiona tocmai academic .Dar asta pentru un gram de audienta ar fi in stare de orice . Dar acum cateva zile parca ai zis ca nu va-ti intersectat ???

    RăspundețiȘtergere
  4. Urat gestul lui Brancu , doar stia care este relatia dintre tine si MV si cred ca era constient ca nu o sa reactionezi tocmai academic la o intalnire cu acesta. Dar pentru un gram de rating ar fi in stare de orice . Cred ca momentul intalnirii contine prea multe beep-uri ca altfel la-r fi dat si pe post in secunda 2 . Ar trebui sa fi mai atent cu vanatori astia de rating

    RăspundețiȘtergere
  5. MV a aratat ca este las ! Brancu cred ca a gafat, dar tu esti un zeu frate ! sanatate si putere !

    RăspundețiȘtergere
  6. serghei daca ne poti spune care a fost motivul vostru de va ti certat

    RăspundețiȘtergere
  7. Lipsa de caracter ! Acesta este motivul,s-a dovedit pana la urma ca nu este decat un mincinos si un pervers iar eu un prost ca nu mi-am dat seama decat dupa 40 de ani !

    RăspundețiȘtergere
  8. salut serghei cand mai apari la tv

    RăspundețiȘtergere
  9. Trecutul e ca o pagina din cartea vietii noastre care chiar daca o rupem...ramane coltul ei si astfel nu putem ascunde locul acelei pagini...trebuie sa ne mandrim cu ce am trait,sa nu uitam ca o fapta din trecut fie ea buna sau rea,ne intareste pe viitor si ne da putere sa mergem inainte!bafta in continuare Serghei!Annabele-tgv

    RăspundețiȘtergere
  10. Am urmarit in ultimul timp mai multe emisiuni in care ai fost invitat si mi-au placut foarte mult. Cele mai interesante erau cele in care vorbeai de Nicu Ceausescu. Ar fi interesant daca ai scrie o carte biografica despre el sau despre prietenia vostra.

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...