miercuri, 12 mai 2010

Eu si Carcotasii - preluare Kanal D

KANAL D

Serghei Mizil dă în Cârcotaşi: 2 sărăcii care repetă aceeaşi frază! miercuri, 12 mai 2010
Ce poţi să ai cu două sărăcii de genul ăla!

Vezi mai multe din Vedete pe 220.ro
Serghei Mizil îi atacă dur pe Cârcotaşi. După ce aceştia l-au criticat în emisiune afirmând că e un gunoi şi un jeg din cauza limbajului vulgar pe care îl foloseşte frecvent, Serghei Mizil le răspunde pentru prima dată cu aceeaşi monedă!

Mizil spune că cei doi cârcotaşi nu sunt în stare să creeze un umor de calitate, mai ales că se leagă de aceeaşi frază pe care a zis-o acum 4 luni de zile. Cârcotaşii nu s-au legat doar de limbajul lui Mizil, ci şi de hainele lui. La această replică, Mizil le-a răspuns că nu au bani nici pentru etichetele pantalonilor lui, mai ales că sunt nişte întreţinuţi de neveste.

18 comentarii:

  1. adevaru este ca e prea zdrente de oamneni carcotasi astia ei nu se vede

    RăspundețiȘtergere
  2. salut serghei nu are rost sa te superi din cauza la fraierii aia doi noi te iubim pacat ca nu ai iesit mai demult timp la tv

    RăspundețiȘtergere
  3. va salut domnul serghei. dai in sloboz cum zici dumneata, noi sa fim sanatosi. sunt din suceava si cand am drum la bucuresti am sa va acut la restaurant daca sunteti amabil sa dam mana. cu respect cristi.

    RăspundețiȘtergere
  4. luate-ar dracu si pe tine si pe toti ai tai, comunist gretos !

    RăspundețiȘtergere
  5. si ce daca este comunist bai fraiere date in sloboz sa te bata da saracie

    RăspundețiȘtergere
  6. Fraiere vad ca te gasesc peste tot,lua-m-ai de jos in sus sa-mi vad moartea cu ochii!

    RăspundețiȘtergere
  7. Va salut Domnule Serghei. Comenteriile care vin impotriva Dumneavoastra nu puteti sa le scoateti de pe blog? Va strica imaginea niste ratati.Cu tot respectul Cristi de la Suceava.

    RăspundețiȘtergere
  8. ce imagine sa strige serghei se distreaza cu fraieri astia de gara

    RăspundețiȘtergere
  9. Oamenii trebuie sa fie liberi sa-si exprime parerea, din cauza asta nu restrictionez comentariile negative sau injurioase.
    Pe langa asta cine ma place sau e de acord cu ceea ce spun si ceea ce fac nu o sa se lase influentat de cateva comentarii.

    RăspundețiȘtergere
  10. Bai, Anonimule, ti-as ura sa iei ceva in cavitatea bucala... da' murdaresti ceva-ul. Ce-a facut omul asta la viata lui, nici tu nici ma-ta n-o sa faceti in viata voastra!
    Respect Serghei Mizil!

    RăspundețiȘtergere
  11. ce tot sariti pentru lepra asta comunista ce a facut el pentru tara asta stie sa critice pe basescu

    RăspundețiȘtergere
  12. Acum nu mai esti anonim... Acum te si cheama intr-un fel... =))

    RăspundețiȘtergere
  13. idolu femeilor20 mai 2010 la 19:52

    bai fraiere de gara si ce daca la criticat a spus adevarul nu vezi ca isi bate joc de popor si in alt doilea rand daca ar intra serghei in politica ar face ceva

    RăspundețiȘtergere
  14. Adevarul e ca bine le faceti la carcotasii aia.Prea au ei senzatia ca fac misto de toata lumea, acum au dat de dracu.)) Caterinca caterinca , dar ei jignesc asa , ca prostii. Nu se gandesc ca oamenii pe care ei ii jignesc au copii si poate se uita la tv. Dar unde nu e cap...

    RăspundețiȘtergere
  15. BUNA ZIUA AI DAT BELEA PE CAP TI AI LOAT SERGHEI CU LULU ASTA NU MAI SCAPAM NU NE LASA SA NE SPUNEM SI NOI O PARERE CA RASPUNDE EA E BLOGUL TAU SAU AL LU FRAIERA ASTA DE GARA

    RăspundețiȘtergere
  16. Serghei tot tu zici ca oamenii trebuie sa fie liberi sa`si exprime parerea,dar dupaia tot tu te superi pe ei,.faza e ca nu stiu ce au zis de tine,.,dar u ai zis k fiecare k parerea lui,.,.sa sti k eu te simpatizez si imi place stiulul tau de a fi ;),.ca sa nu crezi k am ceva k u :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Serban Adrian (Alba Iulia )22 august 2010 la 13:23

    "L-a ars D-zeu sa-l cheme Gainusa" :))..tare asta . Serghei ,mai ti minte cand l-a turnat Zmarandescu de i-a facut farsa aia ?? si plangea mai rau ca o gaina langa masina cand a scos Zmarandescu telescopu la el . hahahahaha , ce draq bai nene,lasa-i da-i in 3 saracii,ca isi fac si eu treaba sa faca un ban .

    RăspundețiȘtergere
  18. SERGHEI CE FACE ALA JUREVICIUS CA NU MAI PUNE PE YOUTUBE EMISIUNEA TA EU PUTEAM SA MA UIT DOAR PE YOUTUBE FA CEVA SAU PUNE UN PRIETEN SA LE INREGISTREZE SI SA LE PUNA PE BLOG AICI SAU PE UN CANAL AL VOSTRU DE YOUTUBE.CHIAR TE URMAREAM DAR DIN CAUZA LU JUREVICIUS NU MAI POT SA VAD:(

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...