luni, 31 mai 2010

Duminica - in vizita la Balotesti la Ileana si Justi









Unii au fost la pescuit!
Dupa pescuit urmeaza povestirile....
gazda este distribuita la gratar (Justi)
restul .. la masa

mai ramane un pic de timp si atentie si pentru fiorosul caine "Tyson" !

pe mine ma doare piciorul , drept pentru care la orizontala!
fetele se pun pe scrabble si am scapat de ele pentru urmatoarele ore!

15 comentarii:

  1. un loc foarte placut pentru weekend. ai o familie frumoasa si numeroasa la fel ca a mea. domnul Paul Niculescu Mizil a fost un om mare din toate punctele de vedere, iar Smaranda este superba!am vizionat pozele. as avea o intrebare: cum ai depasit perioada dupa asa zisa "revolutie"?

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate mai mult decat la altii, perioada a fost involburata.La un an de la revolutie, am plecat in Germania.
    Am stat acolo urmatoarele 12 luni dupa care am venit acasa si am luat-o de la zero :comert en gros,magazine,fabrica de bauturi pana am ajuns la ocupatia actuala , cea cu restaurantele.

    RăspundețiȘtergere
  3. A luat-o de la zero cu banii furati de ta'su din visteria statului. E smecher omu'. El cica e afacerist...

    RăspundețiȘtergere
  4. Taci ma ca asa se zice acum. Ce parca nu stii ca toata lumea a plecat de zero :D

    12 luni in Germania, 10 minute cash out in Elvetia si hai sa facem afaceri :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru cei care nu au reusit sa inteleaga expresia : am luat-o de la zero inseamna ca am inceput o afacere noua,de la punctul de plecare zero , pana la forma ei actuala, nu ca am inceput o afacere de la zero lei (asta numai prostii ar putea sa o spuna sau sa o creada)

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru MRDR : banii ii am de la tata care i-a furat cu ma-ta,bai boule!

    RăspundețiȘtergere
  7. Serghei, nu cred ca e cazul sa te superi pentru comentariile de prost gust. imi imaginez ca sunt multi pusti care posteaza si care sunt sigura ca sunt nascuti dupa '89 si habar nu au ce a insemnat perioada de dinainte de '89....e dificil pentru ei sa inteleaga multe lucruri si judeca din niste lucruri auzite la intamplare. cred ca a fost o perioada destul de involburata asa cum bine ai spus, dar consider ca ai depasit-o cu multa demnitate si am apreciat foarte mult altruismul de care ai dat dovada vis a vis de prietenii tai si in special de fratii Ceausescu. se vazut ca din pacate Nicu nu a mai reusit sa depaseasca deloc aceasta perioada grea. se simte ca esti un om cu suflet mare, dar porti un "scut de protectie" dobandit in atata experienta de viata.esti frumos pe dinauntru si pe afara si porti dupa tine una dintre marile calitati si unul din semnele inteligentei: simtul umorului, care dupa parerea mea este vital....mi-e mila de cei care nu il au

    RăspundețiȘtergere
  8. Parerea unui anonim n-o ia nimeni in seama, pentru ca un anonim nu are personalitate, cea care ne defineste ca oameni.Sa stii ca spiritul umorului il am chiar foarte dezvoltat, dar il manifest si il practic doar in jurul oamenilor pe care ii respect.Dar eu fac parte din aia mici...ce stim noi...generatia tanara...vai de capul nostru...nu stim noi ce-i ala un tezaur ca Serghei, deci,implicit, nu-l apreciem

    Serghei spune-i infectului tau prieten din Balotesti care mi-a injurat familia in mod repetat la mine pe blog,fara a o cunoaste, ca parintii mei au fondat o organizatie de ajutorare a persoanelor cu handicap plecand de la zero(la propriu).Si sa stii ca ar fi putut sa-si faca in schimb o vila la Snagov si sa 'bage' chermeze non-stop, dar valoarea unui om se apreciaza azi in lantul de la gat si in camasa desfacuta la toti nasturii.

    Hai c-ai scapat de mine, asta-i ultimul meu post aici.

    RăspundețiȘtergere
  9. SERGHEI IN CAT TIMP CREZI CA VOM TRAI SI NOI ROMANI MAI BINE

    RăspundețiȘtergere
  10. DACA SAR INTOARCE CEAUSESCU CREZI CA AR MAI PUNE TARA PE PICIOARE

    RăspundețiȘtergere
  11. Daniel :Cat timp va fi guvernarea asta nu vom trai mai bine niciodata,pentru ca nu a intreprins nici o masura pentru relansarea economica.
    Nu am fost un adept al comnismului,nu pot sa spun ca Ceausescu ar rezolva problemele,dar tara nu ar mai fi devalizata de cei de la putere cum este acum.
    Pedeapsa capitala,glontul sau H-ul cum ii spuneam noi pe vremuri ,ii astepta pe cei care furau 1 milion de la stat pe vremea aia.
    Acum,dupa cum putem vedea cu totii se fura cu sutele de milioane de euro si nimeni nu este pedepsit.
    pt CatalinL: da-mi si mie numele prietenului care te injura pe blog.Am mai multi prieteni la Balotesti si nu stiu cine este nominalizat in cazul asta

    RăspundețiȘtergere
  12. tare SNM tine-o tot asa asta seara dupa ce sa terminat emisiunea de la DD am intrat pentru prima data pe blogul tau si uite ca si la ora asta nu m-am saturat sa tot vad fotografii si sa citesc dupa blogul tau tare de tot cine ti la facut si mai astept in continuare fotografii am 42 de ani si am prins vremurile vechi asa ca stiu despre ce vorbesti asa eram si eu dar la un nivel mai mic nu am stiut sa postez decit cu anonim nu prea ma pricep CU RESPECT TALIBANU

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...