luni, 10 mai 2010

Cand mai apar la TV

Pentru cei interesati ma veti putea vedea luni 10.05.10 la "Rai da Buni" cu Mihai Morar - Antena 2 si marti 11.05.10 la emisiunea Adrianei Bahmutean - Kanal D

5 comentarii:

  1. DE CE NU LASI LIBERE COMENTARIILE?DE CE LE MODEREZI?TE INTREB ASTA PT. CA NU ESTI GENUL CARE SE FRAMANTA ATUNCI CAND INCASEAZA O INJURATURA.

    RăspundețiȘtergere
  2. O sa modific setarile la blog.In prezent asa e setata pagina,nu e ceva premeditat.Injuraturile sau injuriile chiar ma incita!

    RăspundețiȘtergere
  3. La Dan sa anunti din timp cand mai apari.Acolo e show-ul mare :)) sa traiesti!

    RăspundețiȘtergere
  4. ba serghei la diaconescu faci tu show ca dan face pe prostul si te scoate din sarite [in sensul bun] ca atunci cand injuri esti adevaratpfara injuraturi ai fi ca un album parazitii cu muzica crestina iti urez sanatate tie si la familia ta si tine o tot asa ...apropo cand mai apari la otv sa-i dai lu horatiu ala sau cum il cheama somnifere ca daca nu iar iti baga ala mana in gura cand injuri ...bafta

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna seara,nu am mai intrat de ceva vreme pe blog , am intrat acum sa mai vad ce ati postat si sa citesc anunite 'anomalii' pe care le exprima unii.Mai veniti la d-nul Dan sa va mai auzim si vedea si noi ,parca mai trece starea asta de rahat in care suntem ,oameni ca d-vs sa tot vedem.O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...