duminică, 23 mai 2010

Ca sa terminam cu prostiile astea cu comunismul meu!



Pentru fraierii care tot mi-o su….. cu comunismul!
Daca voi credeti ca asa arata un membru de partid ,sunteti prosti facuti gramada!
Sa nu inteleaga lumea ca am ceva cu comunistii , as fi ridicol!
Comunistii si securistii sunt cei care va conduc pe voi acuma, ca dovada ca Basescu l-a decorat pe Homosteanu .
Nici macar nu au avut curajul sa-si asume fapta (am auzit ca i-au retras medalia)!
Pe mine deocamdata nu m-a decorat nimeni : nici comunistii nici securistii!
Astept decoratii de la “lichelele” mele!

41 de comentarii:

  1. fernandel ce frumos esti in poza

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dac-ati vedea poza mea de pe diploma de inginer... Barba ca de preot, par mare (nu plete). Trebuia sa am buletinul in buzunar la fiecare examen, sa dovedesc ca am poza cu barba, altfel ma trimiteau la barbier! Comunistu de Decan, in anul 5 abia mi-a dat nota 5 pentru ca aveam barba...

      Cind mi-am schimbat buletinul am "filat" circa de militie din Berceni vreo 2 saptamini ca sa prind cind cel mai mare in grad era de serviciu la ghiseu, ca sa-mi accepte poza cu barba si fara cravata/costum (am considerat, si pe buna dreptate, ca cei cu grad mic sint mai zelosi, sa arate superiorilor ce pot ei - si am avut cistig de cauza).

      Ștergere
  2. Inainte de orice altceva,eu nu am trait "comunismul (aveam un an la Revolutie),asa ca ar fi o fabulatie din parte mea sa-mi dau cu parerea despre cat de comunist a fost Serghei sau altii.
    INSA,cei care acuza stiu cu adevarat ce e comunismul?stiti macar care e definitia "comunismului" si implicit a "comunistului"?
    Oameni buni,traim intr-o tara libera unde avem acces nelimitat la informatie! Nu mai luati de bun tot ce se da pe sticla!!! Aveti putina ambitie si mai mult respect pt propria persoana si profitati de mijloacele care ni se ofera pt a ne informa.Avem acces liber la informatie,direct de la sursa,din carti,etc...insa nu avem curiozitatea,sau poate timpul,sau poate interesul sa verificam nimic.Ma uit in jurul meu si vad o gramada de oameni resemnati...de ce?!!!! traim pt altii,suntem obiectele de consum ale celor care au inteles cum merg treburile.
    INTELIGENTA=CAPACITATEA OMULUI DE A SE ADAPTA LA MEDIIU,dar trebuie sa vedem si CUM ne adaptam si mai ales pe ce post.
    In fine,poate ca la cei 22 de anisori ai mei inca mai cred ca tot ce zboara se mananca,insa declar ,sustin si semnez ca macar noi,tinerii,ar trebui sa nu ne multumim sa fim doar niste copii facuti din chipsuri si cola.
    Cu ganduri bune,Corina

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca iti spun cu cine semeni in poza o sa te superi tare de tot pe mine si o sa-mi banezi toate comentariile de acum incolo.Asa ca o sa fiu cuminte.Fan Led Zeppelin?:D

    Ca sa nu fiu ipocrit, apreciez un lucru la tine.Faptul ca se aproba automat toate comentariile.Putine bloguri accepta asa ceva.(Ralu va deduce de aici ca incet-incet am sa incep sa te apreciez)

    Apropo: cu poza asta crezi tu ca vei dezminti toate acuzatiile care ti se aduc?Postand o poza care infatiseaza un tanar rebel crezi ca vei schimba conceptia oamenilor asupra ta care nu cred o iota din ce elucubrezi pe la TV?

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Corina stai linistita ca varstele noastre adunate n-o depasesc pe cea a lui Serghei :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Ei,ei Cataline! n-ai ratat ocazia! :)))
    Cu ganduri bune.

    RăspundețiȘtergere
  6. hai serghei ca ai peruca

    RăspundețiȘtergere
  7. sa moara mama sa inchis si calculator cand a dat de poza ta serghei

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce sa spun Serghei...erai foarte tare ! Eu mai vazusem niste fotografii cu tine cu parul lung.
    CatalinL eu am glumit...nu ti-ar strica sa fii un pic mai relaxat, mi se pare ca esti cam scortos si ca prea iei toate lucrurile in serios. :-)

    RăspundețiȘtergere
  9. Si apropo de chestia asta cu comunismul...eu imi aduc aminte ca am trait si clipe frumoase atunci...tin minte si acum sticlele de lapte cu capac de plastic :)...sau painea pe cartela, avea alt gust fata de cea de acum...sau bomboanele cubaneze primite de mama...sau bradul de craciun impodobit cu beteala facuta de mine...sau cum puneam vata in el...sau bomboanele atarnate in brad, pe care le mancam si mai lasam doar ambalajul :-)...aveam la coltul blocului o cofetarie unde mancam cea mai buna inghetata...tin minte si acum cupele din metal...copliaria mea a fost in comunism...si a fost cea mai frumoasa copilarie...sunt multe lucruri de care imi aduc aminte cu placere. :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. lucram la fabrica de piine dimbovita de linga aleea circului ...muncitorii urinau sistematic pe pine .

      Ștergere
  10. @Corina n-am inteles. ce ocazie n-am ratat?
    @Ralu superb!superba logoree!vezi ca in Venezuela tot pe cartela se da painea, si inghetata are un gust superb!asta pentru ca se gaseste doar un singur fel de inghetata ;) ia-ti un tricou cu Che Gueavara si have fun!!

    RăspundețiȘtergere
  11. AI O DECORATIE DE LA MINE NEVERTEBRATULE SI ANALFABETULE TE ASTEPT SA VI SA TIO DAU CU STIMA SI RESPECT M.V

    RăspundețiȘtergere
  12. hahah tare poza...mi se pare ca am vazut-o si pe blogul lui Ciutacu cu ceva timp in urma.In alta ordine de idei,filmul "Reguli de circulatie" va iesi pe ecrane sau pe internet sau e doar o lucrare de diploma?

    RăspundețiȘtergere
  13. bai idiotilor, sa zicem ca a fost comunist care-i probleama?atunci se traia mai bine, acum unii o duc foarte bine si altii nu au ce pune pe masa. sanatate nea Serghei! cristi suceava

    RăspundețiȘtergere
  14. @Serghei as fi nu "a-si fi".Ia zi, cum era cu performanta invatamantului romanesc?
    In general trec peste greselile de ortografie, dar aici se vede din fundul gradinii ca tu chiar asa ai crezut ca se scrie. ha ha

    RăspundețiȘtergere
  15. Serghei poate pui si tu poze cu animalele tale :) ca ai zis la otv ca ai multi caini maidanezi.

    RăspundețiȘtergere
  16. CatalinL nu ai inteles nimic oricum sau ai inteles doar ce ai vrut tu. ;)

    RăspundețiȘtergere
  17. Pare a fi vorba de o peruca. Avea si John Lennon una. :D

    RăspundețiȘtergere
  18. DA "smechere" esti comunist pentru ca tac-tu a fost si a furat pe timpul "comunismului" si ti-a facut tie afacere sa te lauzi la Oglinda tv cu dobitocu de diaconescu si sa spui "manca-ti -as" si "bulangiule" cu ton de puscarias notoriu ce esti. E bine? Asta pana o sa-ti spuna unu "smecher" ca mine : manca-mi-ai

    RăspundețiȘtergere
  19. Fara indoiala ca am fost si sunt fan Led Zeppelin (orice asemanare nu poate fi decat un compliment,chiar daca rezulta ca sunt urat ca dracul)
    Nu era o peruca ,e parul meu, care ar fi si in prezent la fel la lungimea respectiva (insa carunt)
    Am fost intotdeauna un nonconformist ,poate de asta nu m-am inregimentat niciodata in structurile din timpul respectiv (utc-isti,membri de partid,activisti sau orice alta forma de activitate organizata,obligatorie si cu reguli de functionare bine definite)
    In vremea din care dateaza poza, purtam pietre la gat,veste de blana sau piele pe bustul gol si blugi.
    Nu cred ca fanaticii "anticomunisiti" pot fi convinsi sa-si modifice crezul si nici nu am vocatia pierderii de timp in acest fel, in schimb dupa cum nu cred ca va indoiti posed vocabularul necesar ca sa-l contracarez pe MRDR pe limba lui.
    Prefer in schimb sa-i pun o intrebare :parintii lui au fost cumva membri de partid/securisti/activisti etc si el a ramas marcat, de este asa suparat pe viata? Sau poate el a aflat (si noi nu):comunismul se transmite genetic?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu purtam la git un os legat cu un snur de piele. Am umblat tot orasul si pina la urma am gasit o pereche de ochelari rotunzi, mici, cu rama de sirma si arcuri in jurul urechilor (de genul John Lennon); l-am platit pe vinzator sa-mi puna o pereche de lentile fumurii si purtam ochelarii la cursuri. Cit p-aci sa ma dea afara...

      Altadata mi-am facut un colier din niste paste fainoase in forma de cerculete mici, care se gaseau pe la magazin pe la sfirsitul anilor 70; le-am prajit in cuptorul aragazului maica-mii, am ales diverse nuante de maro, le-am dat cu lac si le-am atirnat la git. Am fost invidia "golanimii"...

      Ștergere
    2. he he he ...cojocul facut pt plant a ajuns la mine ..costa 7000 lei o avere la vremea aia .ION DRAGOS SIRETEANU

      pantalonii la GEORGE SCAUNAS - statea linga POLICOLOR ...s.m.d.......s.m.d....he he he

      Ștergere
  20. Serghei spunea...

    Pentru Narcy:o sa-l intreb pe Danieliuc sau pe producator daca l-au scos pe CD.S-ar putea sa fie si pe internet,te tin la curent.


    Se Poate Un Update la acest comentariu ?

    MS Anticipat
    Numai Bine

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu "smechere" , nu au fost membri de partid /securisti/activisti dar am "boala pe comunistii care au furat si nu au fost pedepsiti ! De asta am ramas marcat... si o sa ramn pana nu-i vad la "poarta alba"

    RăspundețiȘtergere
  22. @MRDR sa stii ca Serghei nu a furat.A furat ta'su pentru el.In schimb el si prietenii lui se indopau cu alcool, practicau orgii sexuale si batjocoreau oamenii simpli care plecau la munca, in timp ce ei erau in toiul chindiilor.
    Ani mai tarziu, Serghei are o idee.A zis ca afacerile lui ar merge mai bine daca ar fi o persoana arhicunoscuta in media romaneasca.Si apare la OTV in emisiuni cu titlul:"SERGHEI NE AJUTA SA IESIM DIN CRIZA" .....si Ralu face pe ea de ras, Lulu se inchina la el cu doua maini, Corina incearca sa impace fanii lui Lazio cu cei ai Romei(cu ale ei "GANDURI BUNE") si nu mai zic de ceata de cocalari care nici macar nu se uita putin pe textul scris, inainte de a-l publica

    RăspundețiȘtergere
  23. :))))))))))))))))))))))
    Bravo Catalin,cred ca n-ai uitat nimic! Chiar imi place mesajul.Da' cu "gandurile" mele ce-ai avut???!!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    Tot cu ganduri bune! :))

    RăspundețiȘtergere
  24. Si inca ceva Catalin: cum sunt sigura ca vor exista minti care sa gandeasca si maini care sa scrie ca tie nu ti-ai atribuit niciun rol,eu iti spun de pe acum ca sunt constienta ca tu lasi comentarii,nu iti faci autobiografia! :)))))
    Idem mesajul anterior! :))

    RăspundețiȘtergere
  25. aahahhaahahah MRDR du-te ca-mi trag pula-n creierii tai de gaina isterica,cred ca nici tu nu esti prea fericit cu tine

    RăspundețiȘtergere
  26. bai CATALINL da de unde il cunosti tu asa de bine pe serghei ai stat la fundul lui si ai vazut

    RăspundețiȘtergere
  27. @Corina sa stii ca mi-am atribuit un rol.Sunt fan AS Roma.Si presupunand, printr-o comparatie subtila, ca @verdee (sau acompaniamentul lui)e fan Lazio, n-ai sa reusesti niciodata sa impaci aceste doua dobitoace, chiar daca vii cu GANDURI BUNE.;) Uite ca acum 'mintile alea care gandesc' o sa inteleaga pozitia mea

    RăspundețiȘtergere
  28. ba fraiere de gara iar ai inceput sa scri pe blog numai ciudeteni cati ani ai {pt catalinl}

    RăspundețiȘtergere
  29. @gino mai bine sa scrii 'ciudeteni' decat sa scrii ca un golan analfabet

    RăspundețiȘtergere
  30. serghei te salut , te atmir si remarc ca esti si ai fost modelul uman dupa care se poate lua toti fraerii care te blameaza ...nu vor ajunge niciodata unde ai fost si vei fi tu

    RăspundețiȘtergere
  31. sa moara mama cred ca ai stat inchis toata viata in casa ai rupt cartea in doua

    RăspundețiȘtergere
  32. Catalin:
    1.Mama ei de treaba! Mi-ai brodat "mintile" (amintite mai sus) cu ghilimele.Mi le-ai depersonificat! :)))))))))))))))))))
    2.Departe de mine gandul de-a aduce armonia-n fotbal! Stau doar si privesc detasat cum zboara si se-nvarte mingea ( si ocazional mai chibitez :))) )
    3.Cat despre ganduri...ce sa spun? sa fie oare vorba doar de formalism? Nu raspunde,e retorica treaba! :)))

    RăspundețiȘtergere
  33. Ce membru de partid... acolo mai degraba arati ca un hippye :)

    RăspundețiȘtergere
  34. CatalinL faci tu pe tine de curiozitate sa intri pe acest blog. De ce intri aici ?!?!?! De curiozitate sau ca-ti place ?!?!?! :))
    Hai pa,pa,pa ! (sa-l citez iar pe Mircea Badea)

    RăspundețiȘtergere
  35. foarte dragut....nebunia frumoasa a anilor 70...

    RăspundețiȘtergere
  36. consider ca nu ai de ce sa demonstrezi nimanui nimic! este trecutul tau pe care ti l-ai asumat asa cum era si normal...cred ca cei mai multi dintre cei care striga in gura mare de Comunism, habar nu au cu se "mananca" acest comunism, iar restul care o fac la fel de zgomotos, au facut parte din el la fel a si tine, ca si mine si ca restul oamenilor care ne-am nascut in acea perioada..eu nu am fost copil de demnitar, dar am trait decent si pot spune ca am ramas cu cele mai frumoase amintiri din acea perioada...au fost si momente dificile pe care nu le neaga nimeni, dar au trecut 20 de ani de la LOVITURA DE STAT ...familia Ceausescu a stat la putere vreo 25, astia au 20...sa trage linie si sa vedem ce s-a facut in 25 de ani de comunism si ce in asa zisul capitalism?revin la ceea ce am scris mai devreme...nu are rost sa demonstrezi nimanui nimic. singurul lucru care ai putea sa-l faci cand ai ocazia, ar fi sa-i pomenesti mai des pe Zoe si pe Nicu, care din cate mi-am data seama, am auzit si am citit despre ei, erau niste oamenii EXTRAORDINARI..Nicu avea o generozitate si o sensibilitate aparte(acelasi lucru il pot spune si despre tine)...memoria lui nu ar trebui umbrita de lucrurile prea urate care s-au spus de-a lungul vremii despre el....nu este drept. a platit un pret mult prea mare pe care nu il merita sub nicio forma!!

    RăspundețiȘtergere
  37. esti un comunist si inca unul mare, ca ai profitat cat a fost batranul la putere si v-ati umplut valizele, lepra idioata

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...