miercuri, 26 mai 2010

Aparitii TV

O sa apar la Diana Munteanu la "Conferinta de presa" iar saptamana viitoare la Confidential cu nepotii :Luca(2 ani si opt luni),Sofia (4 ani si jumatate) si Kati(aproape 7 ani)

13 comentarii:

  1. Salut Serghei! Voiam sa te intreb daca te-ai gandit sa-ti scri si tu memoriile (ceva in genul unei autobiografii), deoarece ai lasat sa se inteleaga, si cred eu ca asa si este, ca ai avut o viata destul de interesanta care ar merita povestita si suntem destui care te simpatizam; in ciuda diversilor cretini care ne catalogheaza pe noi cei care te admiram intr-un fel sau altul analfabeti, de "etnie", comunisti samd, nu mai zic ce spun de tine; iti marturisesc ca nu sunt analfabet, chiar dimpotriva, nu sunt de etnie iar comunist nici atat. Apropo de cei care iti adreseaza tot felul de injurii pe aici, eu ii pot intelege si le respect parerea lor fata de tine insa nu-mi pot explica de ce acceseaza frecvent blogul tau si debiteaza in cadrul lui tot felul de jigniri. Eu consider ca este acelasi caz cu al unei persoane cunoscute pe care nu o agreezi, chiar o detesti, asadar daca esti un om normal, eviti persoana respectiva si nu o cauti, indiferent de mijloacele de comunicare, sa o agresezi verbal pentru simplul motiv ca nu iti este pe plac tie, iar in caz contrar inseamna ca esti tampit si ai probleme grave de comportament ca sa nu mai zic de educatie si nivelul de inteligenta.
    O alta sugestie pe care as avea-o la tine ar fi, daca doresti si ai placerea, sa vorbesti cu Diaconescu si sa il rogi sa puna pe un angajat al OTV sa posteze emisiunile cu tine, acelea care nu sunt pe youtube. Daca nu se pot pune cele "vechi", cel putin emisiunile de anul trecut ar fi mai mult decat ok(cred eu ca din cele de anul trecut lipsesc doar vreo 2).

    PS: Sper ca ai avut rabdarea sa citesti tot si astept feed-back!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am un proiect legat de realizarea unui roman, a carei tema sa se invarta in jurul biografiei mele.Cand o sa prinda un contur mai definit, o sa fac o postare pe blog cu detalii.
    Da-mi niste amanunte ma specifice cu privire la emisiunile OTV care lipsesc pe you tube(data emisiunii de exemplu) , ca sa vorbesc cu DD despre asta.
    Referitor la comentatorii de pe blog,parerea ta este corecta dar trebuie sa-ti spun ca dialogul dintre cei pro si contra ma amuza.

    RăspundețiȘtergere
  3. Serghei de exemplu emisiunea aceasta am cautat-o pe tot netu si nu am gasit-o, cred ca este prima ta aparitie la OTV in care spui public ce te-a determinat sa te certi cu fostul amic: http://videonews.ro/action/viewvideo/29068/Serghei-Mizil-se-da-in-spectacol/

    RăspundețiȘtergere
  4. esti tare ! sanatate si mult noroc !

    RăspundețiȘtergere
  5. andrei22 bine punctat. Sunt de acord cu ce-ai spus.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa-ti traiasca nepoteii,poate bagi si niste poze cu ei.Cu respect!

    RăspundețiȘtergere
  7. Din cate stiu si "prietenul" tau o sa fie la Brancu , va-ti impacat? sau ati filmat in zile diferite...

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am filmat cu nepotii ieri si nu m-am intalnit cu nimeni.Nici nu cred ca ar veni la o confruntare fata in fata, din cate il cunosc si il cunosc bine!
    Nepotii pot fi lesne reperati in pozele din pagina "evenimente in familie"

    RăspundețiȘtergere
  9. pe ce post este conferinta de presa sa ma uit si eu la serghei

    RăspundețiȘtergere
  10. Pai stie ca nu ar face fata la o confruntare. Dar vad ca a inceput sa te acapareze chestia asta cu blogul ,raspunzi la aproape fiecare , mai rar asa ceva .

    Pe Antena 2 , dar nu stiu ziua , ora

    RăspundețiȘtergere
  11. salut! lipseste de pe youtube emisiunea de pe 19 mai de la otv

    RăspundețiȘtergere
  12. Ai niste nepotei minutati, sa va traiasca si sa aveti parte numai de bucurii impreuna.

    PS: Iti sta bine in rolul de bunic.

    Numai bine,
    Andreea

    RăspundețiȘtergere
  13. O sa incerc sa fac rost de emisiunea de pe 19.05.10 de la OTV

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...