luni, 10 mai 2010

Agentul VIP - preluare Antena 1



Serghei Mizil are boala pe americani12 februarie 2010
Intrebat in emisiunea Agentul Vip, de la Antena 2, cum va petrece de Valentine's Day, Serghei Mizil a raspuns foarte franc ca el nu suporta si il enerveaza cumplit toate aceste sarbatori importate din America .
"Ma enerveaza sarbatorile imprumutate, ma apuca nervii cu sarbatoarea Americii de 4 iulie, sa tragem cu artificii, ce ei trag de ziua noastra? De Halloween nici nu mai zic. Nu ne sperie astia destul, ne mai sperie si cu dovlecii lor? Noi importam totul, dar de la noi nu importa nimeni. Plus ca am boala pe americani" a marturisit joi seara Serghei Mizil.

Acesta a mai povestit ca in trecut veneau o gramada de turisti nemti in tara noastra, care imprumutau din traditiile romanesti, carora le placeau, dar din pacate astazi totul s-a schimbat.

10 comentarii:

  1. Pai,bine,mai,Serghei,s-o pictezi pe piept pe Marina...Apropo,cu ce partid simpatizezi?

    RăspundețiȘtergere
  2. In principiu nu ma intereseaza prea mult partidele ,dar simpatizez (fara nici o participare) cu PSD-ul.Din punctul meu de vedere au cei mai buni specialisti in plan economic si important pentru noi ar fi sa ne scoata cineva din cacatul in care ne aflam !

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut. Fara giumbuslucuri cu esti foarte tare si chestii d-astea, dar chiar mi se pare ca esti. Te admir (din ce mi-am dat eu seama) pentru sinceritatea ta si pentru faptu ca esti un libertin(in niciun caz cretin, cum zic dobitocii). Mi-as dori sa stau la un vin cu tine, pentru ca esti un om care stie sa se distreze, frate. Sanatate si fericire, astea conteaza.

    RăspundețiȘtergere
  4. sa treiesti nea Serghei. cel mai tare om posibil pe care lam vazut vreodata. sa fii sanatos si sa traiesti 100 de ani. cu respect cristi suceava

    RăspundețiȘtergere
  5. bravo frate...ai sange. lasa rautatile oamenilor si continua sa le spui lucrurilor pe nume.puiu de la onesti

    RăspundețiȘtergere
  6. in 1970 am fost delegat la Congresul sindicatelor din Romania cand a fost ales Presedinte tatal tau.Un om deosebit, un barabat de-si rupeau gatul toate femeile dupa el!Tu cui mama naibi semeni asa? si urat si smucit si derbedeu si toate "calitatile"? ce sa mai zic? de rau nu mai am,dar pana la urma sa stii ca imi placi!nu cred ca s-ar plictisi cu tine cineva avandu-te in preajma!sa-ti dea al de sus sanatate si sa poti sa o tii tot asa spunand lucrurilor pe nume si fara teama.Titi-Alexandria

    RăspundețiȘtergere
  7. Bravo Serghei, spun "bravo" pt ca reusesti mereu cu aparitiile tale la tv sa ne descretesti fruntile. Te apreciez pentru naturaletea si sinceritatea ta. Esti un om cu caracter si cu un teribil simt al umorului. Iti doresc multa sanatate tie si familiei tale. Cu prima ocazie cand vin la mare dau o fuga pana la rest tau poate am norocul sa te intalnesc fata in fata. Imi doresc mult acest lucru. Inca o data iti doresc multa sanatate, si mult succes!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Frumoasa familie!! Multa sanatate si impiniri tuturor...niste copilasi superbi. Sa iti traiasca nepoteii si copii si sa iti aduca numai bucurii.

    RăspundețiȘtergere
  9. Veniti sa ma vedeti cand vreti,si o sa va anunt cand mai apar pe la tv sa radem impreuna de lumea asta nebuna,nebuna,nebuna!

    RăspundețiȘtergere
  10. Esti tare Serghei... Un nr de tel se poate?

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...