duminică, 3 noiembrie 2013

De ce suntem intoxicati cu minciuni despre trecut ?




Am vazut astazi dupa amiaza o emisiune de-a dreptul idioata pe Romania Tv , referitor la Nicu Ceausescu.
Privitor la viata lui sexuala ar conta mai putin cat au batut campii (privind la relatiile lui) , ceea ce m-a deranjat cel mai mult au fost afirmatiile unui fost purtator de cuvant al lui Nicolae Ceausescu care a spus ca Nicu a murit sarac si fara prieteni.
Nici unul din prietenii lui adevarati nu l-a parasit.As putea enumera o lista lunga de prieteni adevarati care au ramas langa el pana in ultima clipa, dau niste nume care imi vin acum in cap : Gino Iorgulescu,Marius Lacatus,George Copos,Nicusor Nastase, Zabet Cornel , Tache Mihai ,toata familia mea si lista ar putea sa continue.
Imi pare rau ca la aceste emisiuni sunt chemati oameni care habar nu au realitatea si induc in eroare pe caei care urmaresc emisiunile in cauza.


6 comentarii:

  1. numai inventii si prostii se spun despre nicu, pe cuvant! cred ca 10 la suta din ce au spus, este adevarat...in rest, numai spicuieli. eu ma oftic de mor! mai oameni buni, ori vreti sa spuneti adevarul, ori taceti din gura, altfel imaginea acestui om, nu va fi inteleasa niciodata asa cum a fost.

    RăspundețiȘtergere
  2. au fost si oameni care nu s-au mai uitat la el, dar nu e cazul tau si celor enumerati de tine. asa si vladescu Daniela a uitat putin de el, ca acum sa ne spuna ca era un om normal....oricum nu a iubit-o, dar nu mai conteaza! e importanta imaginea lui nu ptr cei care l-au cunoscut ci exact ptr cei care nu au avut contact cu el, dar il judeca. toata lumea spune ca au trecut atatia ani de cand a murit si ca oricum nu mai conteaza...eeee, nu este chiar asa...ca omul asta chiar a fost umilit si jignit si batjocorit degeaba. s-a inspumat tot romanul ca purta nicu ceas rolex de7800 de dolari la mana....da maaaa! dar erau putini cei ptr care trebuiau sa plateasca romanii, acum sunt sute. a fost prea modest ptr pozitia lui. pai ce au gasit la el, aveau acasa toti directorii de restaurant, toti medici, avocatii etc. ar fi multe de spus...

    RăspundețiȘtergere
  3. ptr ca acceptam orice. asa e neamul asta, prost!

    RăspundețiȘtergere
  4. bine ca te-ai tuns nea serghei, esti mult mai simpatic acum:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai in ultimul timp,sunt foarte multe emisiuni care induc populatia in eroare. Numai minciuni,bataie de joc si nu exista urma de seriozitate !!!

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...