sâmbătă, 30 martie 2013

MULTUMESC

Multumesc tuturor celor care urmaresc postarile pe blog si si mai mult celor care isi asuma curajul de a spune ce gandesc prin comentarii , indiferent daca sunt in favoarea sau contra mea.De multe ori le citesc, dar prefer sa nu intervin pentru a va lasa sa va exprimati liber.
E bine sa ne asumam curajul de a spune ce vrem si ce gandim !
Deci va astept ...

5 comentarii:

  1. Multumesc Serghei pt. blog si pt. emisiune . Urmaresc foarte putine emisiuni,din care una e a ta. Ne faci sa radem si esti pozitiv :)

    RăspundețiȘtergere
  2. este normal sa existe pareri pro si contra, dar si mai normaleste sa iti exprimi parerile intr-un mod civilizat. admir felul degajat si firesc al tau si admir mai presus de tot,faptul ca esti un om cu suflet mare. tot ce ai facut in trecut, dar si in present fost lucruri pe care ti le-ai asumat. ca au fost rele, ca au fost bune, astea le judeca altcineva si nu noi care suntem tot oameni si avem si calitati si defecte! asa cum te admir pe tine, am admirat si decenta si deminitatea lui Nicu Ceausescu! oamenii care se aseamana se aduna. sa ramai open mind!

    RăspundețiȘtergere
  3. INCA MAI TRAIM INTR-O SOCIETATE LIBERA, NU-I ASA?!! HAHHAHA...GLUMESC. DE ACORD CU TINE, IDEEA ESTE SA DAM DOVADA DE UN PIC DE CIVILIZATIE. IMI PLACE MULT SERGHEI MIZIL! SANATATE.

    RăspundețiȘtergere
  4. admir onestitatea ta, iti admir trecutul si prezentul! traim vremuri ticaloase, iar tu esti un respiro...

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...