vineri, 10 februarie 2012

Fragmente din emisiunea "Seara cu Serghei si Mara" - 08.02.12 -



26 de comentarii:

  1. Serghei eu te simpatizez si pe tine si pe colega ta Mara. Dar as vrea ca sa lasi invitatele sa vorbeasca si ele. Nu prea spun nimic de tine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Serghei shi eu simpatizez mai ales de cand am inteles ca ai cochetat cu barbatii..hi5...Dar asi vrea daca se poate ....asa pentru mai multa audienta ..sa o pui pe curva aia de Mara sa iti suga pula in timp ce tu i-o sugi lui Romeo fantastic..in timp ce el face felatie la un strgoi..sa ma apuci deún coi ..(nu am gasit alta rima)

    RăspundețiȘtergere
  3. La Multi Ani Maestre Madalin Voicu! Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mara,e specialista,lucreaza bine cu ...gura.Amanunnte pe www. relaxtv.ro

    RăspundețiȘtergere
  5. Cumetre shi au asi vrea sa o vad pe Mara cu gura plina (nu ca nu ar avea deja)..un cuplu de audienta maxima ar fi cam asa..Mara ti-o suge tie..tu lui Capatos.. Capatos lui Maruta , Maruta lui Cristian Brancu , Brancu lui Negru, timp in care Cruduta Oana Zavoranu shi Bianca vomita peste voi ultima coaja de laMUE mancate in ultimii ani dupa care Voiculescu vine shi va fute in cur pe toti shi apoi se slobozeste in bura lui basescu care intricat cere sa se sesizeze CNA ul pt ca in tot timpul asta Mara intra nepieptanata in emisiune shi e pe cale sa influenteze negativ orgia de audienta maxima..

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim 3:17 - si tu pe mine de amandoi , sa te f.. in noroi si ai vorbit in poezie sa-mi s... si mie !

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim 7:28 - cumetre anonim ar fi mult mai mare audienta daca ai veni si ne-ai s... la toti cei enumerati in direct !
    Baron le Rouge : nu stiu cine este maestrul Madalin Voicu , am cunoscut de mult un jeg Madalin Voicu cu a carui zi nu imi incarc memoria , fii mai explicit si daca ai singe in coaie sa apari la noi in emisiune (ziceai ca nu are zile emisiunea, dar uite ca are)!

    RăspundețiȘtergere
  8. Maestre pe mine ma dezgusta felatia....dar fut in cur cu placere ..shi asi veni cu placere sa v-o dau la popou la toti de dragul audientei..numai ca imi e frica sa nu ma prinda Mara shi sa ma ia in gura , ca'i cam place sa suga... in rest numai bine cumetre..poate ne vedem la bulau (sa nu ma intrebi daca stiu ceva ce tu nu sti...nebunu dracului )

    RăspundețiȘtergere
  9. Interesanta emisiune ( without inhibition ).
    Tineti-o tot asa !

    P.S. Apropo, de luni pana vineri, incepand cu orele 22:30, ruleaza emisiunea voastra ?

    Salve si mii de bombe ! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. sergheiule baga si pe nextgem 6tv

    RăspundețiȘtergere
  11. ba anonimilor emisiunea asta e pentru bagabonti, nu pentru frustrati care isi traiesc viata online

    RăspundețiȘtergere
  12. lol....asa e NICULE bagabont mic ce esti emisiunea nu e pt frustrati care stau pe net.. e pt inculti care pierd vremea in fata televizorului la emisiuni de cacat in loc sa citeasca o carte

    RăspundețiȘtergere
  13. tigane acum daca ai televiziunea ta nu dai si tu filmele cu tine ca le caut pe net de o gramada timp si nu le gasesc sau daca esti boier fa-mi si mie cadou filmele cu tine ca militian nu imidau seama cum esti,(un mare fan al tau TALIBANU)

    RăspundețiȘtergere
  14. astep raspuns de la tine pe blog sau direct in emisiune,sau daca nu sa-mi spui unde sa le caut ca vreau sa le vad neaparat

    RăspundețiȘtergere
  15. anonim 10:36... Serghei reprezinta o alta fata a Romaniei care in mare parte asa suntem toti, daca nu iti place uita-te la basescu si boc cum isi bate pula de tine indirect.

    RăspundețiȘtergere
  16. Emisiunea este de luni-joi de la 22.30.Vad ce pot sa fac cu filmele.Distributia lor a depins de producatori deci nu am avut ce face legat de asta.O sa incerc o varianta cu 6tv.

    RăspundețiȘtergere
  17. LA MULTI ANI PTR DOMNUL VALENTIN CEAUSESCU! NE-ATI SPUS CA SCOATETI O CARTE, PE CAND?

    RăspundețiȘtergere
  18. Sunteti cei mai tari, nu renuntati !

    RăspundețiȘtergere
  19. Nicusor baiatule..poate ca ai dreptate o mare parte a Romaniei e inculta ,de prost gust, fara bun simnt ,marlani, egoisti asa zisi smenari,smecheri , 'Bagabonzi'..etc..shi sunt sigur ca te numeri printre ei ,Basescu shi Boc isi bat pula nu numai de mine..ci te toti romanii..ca asta e in tenis.. AVANTAJUL CALARETULUI..ca shi ei E ROMANI :))..shi ei sunt :de prost gust, fara bun simnt ,marlani, egoisti asa zisi smenari,smecheri , 'Bagabonzi'..etc astia suntem shi avem conducatorii shi 'valorile gen Serghei' care ni le meritam..pt ca sunt :80% de alde voi(care urmariti emisiuni de cacat votazi pe orcine pt o sticla de votca shi cititi tabloide..etc) shi 20% oameni inteligenti care merita admiratie..numai ca aia de merita au shi bun simnt shi nu se baga in fata.. a shi mai e o categorie TROLI din astea de al de mine..la fel de marlani ca toti ceilalti ..singura chestie buna la Troli e ca va da voua MARLANILOR cu PULA PE LA BOT shi nu va lasa sa va desfasurati marlania peste toata lumea :))) MUE Nicule shi la mai bine..a da shi MUE Serghei la cur sa o ei ! (am observat ca iti place poezia..imi ziceau Labis..)

    RăspundețiȘtergere
  20. asta seara a fost o emisiune tare ,in loc de valentin day mai bine se numea spitalul 9 day ,nu ratez nici emisiune a voastra la mai multi invitatii dili

    RăspundețiȘtergere
  21. a fost si marihuana la emisiune? -nu stiu ca nu sunt de aici din sat!!

    RăspundețiȘtergere
  22. Serghei cu Tatoiu cand faci o emisiune ?

    RăspundețiȘtergere
  23. mai nespalatule serghei de la gay du-te ma la capatos sa-i numeri flocii din curul lei BOC ... dar sai numeri cu dintii tai ai cariati...pt ca tu mai lipsesti sa-ti dai cu parerea...

    RăspundețiȘtergere
  24. Buna Ziua domnule Serghei. Sunt un simplu telespectator al emisiunii dvs. si a Marei Banica de pe TV6. Imi place la nebunie felul dumneavoastra degajat si dezinhibat de a spune lucrurile. Fara ocolisuri si ascunzisuri. Va felicit domnule Serghei si pe doamna Mara. Sunteti cei mai tari. SI PENTRU CINE NU-I PLACE SCIMBATI DOMNILOR CANALUL NU SUNTETI OBLIGATI SA VA UITATI.

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...