duminică, 9 octombrie 2011

Observ cu stupoare ca  in ultimul timp,apar tot felul de personaje care bat campii rau de tot!
Unii poate datorita varstei , altii nu-mi dau seama de ce o fac.
Ma refer in primul rand la cei doi generali care au tinut cap de afis cu tot felul de declaratii aberante ,
la generalii care au fost apropiati cuplului prezidential.
Din punctul meu de vedere ei sunt niste tradatori si nu au nici un drept sa judece perioada respectiva.
Unii sunt in puscarie , unde de altfel le este locul pe drept, iar altii ar trebui sa fie la azile de batrani sau bolnavi psihic.
Primul la care ma refer este generalul Stanculescu care acum pozeaza intr-o victima si incepe sa improaste cu noroi familia mea si pe mine: ca am luat bani lui ceausescu,ca banii sunt la mine ...
Se pot vedea foarte clar banii pe care ii am eu sau familia mea.Nu am mostenit nici un leu de la familia mea si nu posed nimic care poate fi considerat spectaculos (dupa cum descrie acest general).
Al doilea este generalul Stan .
Nu-i inteleg pe ziaristii si oamenii de televiziune care nu numai ca i-au luat interviuri generalului Stan dar cand am fost intrebat de el m-au rugat sa vorbesc politicos deoarece au intentia sa scoata o carte cu el.
De ce doresc sa scoata carti cu afirmatiile acestui om, care indruga numai inventii si magarii ? De ce nu scriu despre opiniile unor istorici care ar reflecta cu mult mai multa obiectivitate ,profesionalism si responsabilitate realitatea.
Ceea ce ma dezgusta cel mai mult este faptul ca toti acesti oameni doresc sa pozeze in opozanti,dizidenti,revolutionari sau orice altceva ce nu au fost catusi de putin, in speranta ca cei care stiu adevarul ori au murit ori  nu vor vorbi.
Sa ne uitam de exemplu la Sergiu Nicolaescu care acum apare la diverese emisiuni si ne povesteste cum vroia sa-l impuste pe Ceausescu !!!! Povestea in senilitatea lui cum a adus arme din Germania in acest scop - Ce cauta el in Germania daca era dizident ?  Sa nu uitam ca el era singurul roman care avea firma in Germania , care venea si pleca cand dorea in strainatate, caruia i se puneau trupele armatei romane la dispozitie pentru filmari ! Nu stiu cum era el dizident ! Cum a aparut si Mioara Roman incercand sa ne povesteasca cum era ea dizidenta,opozanta cum era solicitata de Ceausescu si ea refuza ! De Tismaneanau nici nu mai vorbesc si ii transmit tot ce stie el ca pot sa ii transmit!

15 comentarii:

  1. citeam pe blogul tau si am ajuns la "trecutul meu" si mi-am dat seama ca aici pe blogul tau s-a dezbatut inca de anul trecut subiectele preferate ale televiziunilor gen Nicu Ceausescu si restul familiei. vad ca se tot spune la tv ca de unde a aparut nebunia asta cu Ceausescu si ca vezi doamne e o manevra si ca se discuta asa la plezneala, ca romanii au luat-o razna si le e dor de regimul trecut, si uite dovada ca nu este pana la urma, dat fiind ca s-au scris si s-au pus atatea intrebari. oamenii chiar au fost si sunt interesati sa stie adevarul. cat stiam noi de Nicu Ceausescu pana sa incepi tu sa povestesti despre el? prea putin si din putinul pe care il stiam, 90% erau minciuni. e foarte bine sa se cunoasca adevarul despre cei care ne-au condus atata vreme, este momentul sa se spuna ce au facut rau si ce au facut bine, dar sa se spuna pe bune, ca sa-si gaseasca fiecare locul in istorie acolo unde il merita. sa se spuna adevarul despre revolutie, sa se uite Iliescu, Stanculescu si toti celalti criminali in ochii parintilor care si-au pierdut copii si copiilor care si-au pierdut parintii la revolutie, absolut degeaba, si sa le spuna ca "teroristii" le-au omorat persoanele dragi. de fapt oamenii astia au murit numai ca sa-si ocupe alti functiile mult visate vreme de 20 si ceva de ani si sa ne aduca unde ne-au adus. nu il regret pe Ceausescu, dar inteleg acum mai mult ca oricand, ca el a facut ceva ptr tara asta si ca a fost un adevarat patriot. era un taran incul, dar avea o inteligenta nativa si a stiut sa fie un bun gospodar al tarii lui. a stiut multa vreme sa tina carmele tarii si sa ne faca sa avem un trai bun si o imagine externa f buna. e foarte adevarat ca in ultima perioada lucrurile deraiasera foarte rau, dar cred ca asta s-a datorat extrem de mult celor care l-au inconjurat si l-au incurajat din lasitate sa ia decizii proaste pentru oamenii pe care candva ii iubise si aici ma refer la poporul lui. de Nicu ce sa mai spun...ar fi atat de multe si numai de lauda. viata lui personala a fost viata lui si nu vad de ce s-a bagat toata lumea in ea, chiar el a spus ca nu doreste sa discute acest lucru. ca sa comdamni un om care nu se mai poate apara, mi se pare GROAZNIC!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Stanculescu si Brucan=oamenii rusilor si ai mossadului.Ei au facut toata mascarada numita revolutie.De la regie,la televiziune si mortii scoti din crematoriu la Timisoara.
    Romanii obisnuiti s-au lasat manipulati si s-au ucis intre ei fara motiv.sloganul a fost divide si cucereste.Stanculescu pe blogul lui si a pus drept titlu ,,Omul care ne a dat sansa,,Pe viata merita asta

    RăspundețiȘtergere
  3. pe langa astia, mai sunt multi care trebuie sa zaca in puscarie pentru tot ce au facut. noi am fost prosti si naivi si ne meritam cu varf si indesat aceasta soarta. incep sa am multumirea ca, cu pasi timizi, pana la urma ce este se scos la iveala se va scoate. Dumnezeu face intotdeauna dreptate. uite si cu Nicu, pana la urma trebuia si trebuie ca oamenii care l-au judecat si condamnat fara sa cunoasca exact sirul evenimentelor, sa inteleaga ca el nu a fost un om rau, un crimimal, un violator, asa cum s-a avut grija sa se creada despre el. multi dintre noi am crezut in acele momente ca el a dat ordin sa se traga in oameni si eu am crezut pana la procesul lui asta si acum imi este rusine ca am putut sa cred asa ceva, insa in momentul judecatii sale, am inteles ca omul Nicu Ceausescu nu este vinovat, era vinovat doar copilui dictatorilor, el TREBUIA SA FIE VINOVAT. cum credeti ca s-a simtit omul asta, cine stie cata povara a purtat in suflet atatia ani pana la moarte?? cred ca 80% din faptul ca el nu mai este printre noi, se datoreaza si aceste poveri pe care si-a dus-o singur, fara ca macar sa aiba o vina, decat aceea ca era baiatul dictatorului. Iliescu este si el in egala masura vinovat de moartea lui Nicu , ca l-a tinut acolo si mai este vinovat de tot ce s-a intamplat in decembrie. Stanculesc poate sa putrezeasca acolo, ca doar asa isui mai poate ispasi marea vina pe care o poarta. nu mi se pare corect ca este singurul de acolo. ce vreau sa te intreb Serghei: generalul sau nu stiu ce era de la Sibiu, Dragomir il chema, cel care practic a aruncat asupra lui Nicu vina, mai traieste?si oricum, vorba ta, sa nu o mai arda nimeni aiurea, ca astia sunt niste criminali!! si noi ne-am primit lectia, ca mult l-am mai injurat pe Ceausescu si greu am inteles ce a facut el ptr noi...atat cat a facut, dar a facut. pe ala l-am impuscat, exact ca sa-i aducem pe astia in schimb si astia sa-si bata cu adevarat joc de noi si sa ne umileasca asa cum credeam noi ca ne facea Ceausescu. eu am inteles ca el nu a facut-o, adica nu ne-a umilit. el stia sa-si scoata palaria in fata taranului(vedeti imagini) pentru ca ii respecta munca, astia nu o s-o faca niciodata. Serghei, ramai frate pe pozitii si dale-o la astia unde-i doare ca o merita. a, si uitam sa te intreb...de ce nu au mai difuzat astia de la antena 3, interviul luat de Adrian Paunescu lui Nicu? au spus ca il vor da pe tot. ar fi pacat sa nu-l difuzeze. poate pui o vorba buna:)))

    RăspundețiȘtergere
  4. lasa-ma Serghei cu toti dizidentii astia, care nu aveau curaj nici sa resperire, daca nu era cazul. de tismaneanu asta, mi-e sila pur si simplu, iar de ceilalti lehamite. asa cum spui si tu, de fapt noi am fost o tara de dizidenti, de oprimati si tot noi l-am dat jos pe Ceausescu hahahahaha. ca asa am crezut. noi de fapt suntem o natie de doi bani, suntem niste tradatori si niste lenesi, care nu fac altceva decat sa aruce mereu vina in ograda altuia. de toti astia pe care i-ai numerotat tu, toti astia au dus-o foarte bine si ori de cate ori li se cerea cava, erau primi care executau. uneori faceau si fara sa li se ceara, o faceau numai sa fie regimului pe plac.

    RăspundețiȘtergere
  5. "Observ cu stupoare ca in ultimul timp,apar tot felul de personaje care bat campii rau de tot"-unul dintre aceste personaje esti chiar tu!Punctul 8 de la Timisoara daca era pus in aplicare astazi toti gibonii nomenclaturisti erau o simpla amintire! Am dreptate tov S.N.M? Cu respect inestimabilul BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi pare foarte bine ca din ce in ce mai multa lume isi da seama care a fost realitatea, ca adevarul iese la iveala si vinovatii sunt in sfarsit aratati cu degetul.Nu am nici un interes, nu vreau sa ocup nici o functie vreau doar in masura in care pot sa contribui la restabilirea adevarului asa ca toti cretinii sa isi tina gura !

    RăspundețiȘtergere
  7. Se pare ca totusi vrei sa ocupi functia de sugator de chiloti menstruati, mai nou vad ca ai intrat si in budigaii coanei leana ai stat la curul ei sa vezi cind era la ciclu si cind nu cind si-o tragea cu nea nicu si cind nu...Toata tineretea ta ai carat tucalu lui nicu si ii goleai scrumiera iar acum la batrinete ai ajuns sa faci curat la curul coanei leana...esti penibil...Pe cine mai intereseaza cancanurile din epoca rusinii...desi nu vrei nici o functie eu te numesc in functia de vidanjeur sef...Vezi poate ne spui miine daca Vrinceanu Firea era la ciclu sau nu...nasul tau fin trebuie sa depisteze ceva arome in chilotii ei... Nu uita hahaiturile si stersul balelor cu dosul palmei.Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  8. Este opinia mea si numai a mea ...acest cacat de baron le rouge nu este altcineva decit ILIESCU...si ca sa fie tacimul complet sugi-o si la pirnaie cu tine pupic,mm

    RăspundețiȘtergere
  9. Am vrut sa spun sugi-o lui Sergheipupic,mm

    RăspundețiȘtergere
  10. "Nicolae Ceauşescu l-a categorisit drept pederast, Ion Iliescu l-a făcut lepră, Traian Băsescu i-a zis reziduu al sistemului comunist. După diplomă-i pictor, după vocaţie-i derbedeu, după ocupaţie-i cârciumar, după debutu-n filmul lui Mircea Daneliuc, Marilena, cred că se va putea recomanda şi ca actor." O "imagine" perfecta, dar destul de ...delicata! Un batran libidinos si penibil cu educatie si vocabular de santier, care nu a reusit nimic in viata, desi a avut TOATE oportunitatile!

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim(27.10.2011,00:36), tu ce dracu' ai realizat pana acum, ca nu am auzit de tine, dobitocule! Nici macar nu ai buna crestere sa te prezinti, semidoctule! E usor sa-ti ranjesti coltii, ascunzandu-te ca un c.cacios idiot in spatele unui anonimat! Vezi-ti, mai bine, de viata de retardat si tanguieste-ti frustrarile la muciosii cu care mananci rahat cand te iau trepidatiile!

    RăspundețiȘtergere
  12. un tigan borat serghei mizil

    RăspundețiȘtergere
  13. un incult si prost care se da mare,poate stie doar din vorbe din batrani! cat despre profu` de sport parerea mea ca ESTE NEVINOVAT si tipa aia o mare tarfa ca multe altele din acel liceu,sa faca rau la altii,dar roata morii se invarteste "mirabela dauer" :))

    RăspundețiȘtergere
  14. .....poate ca are si antecedente de gay,un mare labar serghei mizil...asta demonstreaza cat de culti suntem in tara asta si nimeni nu vede...DE CE? sa facem emisiuni de rahat? de ce nu mai sunt acele vremuri cand invatai de la TV.acum inveti sa furi sa omori sa.....etc. pacat si rusine....prostilor...prostu` de CAPATOS

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...