miercuri, 26 octombrie 2011

Cand ma puteti vedea la TV

Astazi seara cine doreste ma poate vedea la "Un Show Pacatos" la Dan Capatos

18 comentarii:

  1. Serghei, cine se ocupa de site-ul tau sterge comenturi incontinuu, sa nu-mi spui ca nici persoana asta n-a avut carnet de partid ca nu te mai cred, sau chiar tu esti vagabontul?

    Irina, USA

    RăspundețiȘtergere
  2. @Irina, USA -S.N.M-ul are alte pacate.dar sa stearga comentariile nefavorabile lui nu prea as crede! Uite domnule cum am devenit...aparatorul lui SNM...HA,HA HA.. E si asta un semn de normalitate,nu?Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  3. Irina USA : in principiu nu sterg nici un cometariu, bun rau nu conteaza !
    A trebuit sa scot o postare cu totul (datorita solicitarii producatorului si a conditiilor de confidentialitate) si atunci au disparut si comentariile care au fost puse la postarea respectiva.
    Daca ai avut un comentariu "memorabil" pe care il doresti prezent, nu ai decat sa il pui din nou.
    Nu vad ce legatura au carnetele de partid in povestea asta ! Daca doream cenzura, nu se publicau automat comentariile .Pe mine ma amuza si stimuleaza existenta parerilor contradictorii in orice problema (chiar in ceea ce ma priveste)

    RăspundețiȘtergere
  4. S.gi p.la INESTIMABILE dobitoc! "HA,HA,HA...!" "Un semn de normalitate" ar fi ca tu, mancatorule de c.cat, sa te duci la cimitir(unde, de altfel, ti-e locul) si sa le predici academicienilor de-acolo! Sa te spulbere dracu' cat mai repede, idiot incurabil!

    RăspundețiȘtergere
  5. sa ne sugi ce vrem noi la totii giboni draga BARON ROUGE

    RăspundețiȘtergere
  6. Ha,ha,ha, gibonule iar ai fost sa mirosi chilotii crudutei,cei plini de sloboz...vezi ce faci si dai pe la nas si gibonului tau fan care am auzit ca a fost cam bolnav in ultimul timp... daca nu-l termina boala o sa-l termine "beutura" s-au da peste el o motocicleta...sau bicicleta...sau vidanja...si sa-l duca la canal ca acolo ii este locul..Iar tu gibonule tatuat invata o data pt totdeauna sa te stergi de bale cu batista si nu cu degetele...Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  7. cu foarte mult respect toti gibonii tio dam prin gura pentru BARON LE SUGE

    RăspundețiȘtergere
  8. Bolnav... la cap esti tu, cretinule! Sa te ia dracu' nebun imputit! Inainte sa predici altora lectii de conduita si etica, trebuia sa inveti cateva norme elementare de bun-simt printre care sa nu jignesti si sa nu etichetezi persoane pe care nu le cunosti si mai ales sa te abtii si sa te retragi de unde nu esti retinut cu probleme sau invitatii de curtoazie!... Daca tot nu ai alta obsesie materiala decat pentru chilotii de dama "cei plini de sloboz", ia-ti o maimuta si roag-o sa-ti dea voie sa-ti bagi nasul intre picioarele ei, sa nu cumva sa mori subit si sa nu simti si tu gustul de mij, pentru ca la o femeie adevarata nu ai nici o sansa, labagiu oligofren! Si nu uita sa le s.gi p.la la giboni si fanii lor, "Ha, ha, ha..."!
    P.S. Grabeste-te BARON LE SUGE, specialistii din cimitir te asteapta cu groapa pregatita!

    RăspundețiȘtergere
  9. Cora, probabil vrei sa-ti public o poza sau un clip in timp ce moderezi site-ul, apropo, interesanta coafura in afara evenimentelor. Nu mai faceti pe desteptii ca nu numai plebea se uita la site-ul vostru...

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim(27.10.201,23:59)o vorba veche spune sa nu te legi la cap daca nu te doare! Du-te dracu' si viziteaza site-urile pentru aristocrati, nu te-a invitat nimeni sa apari aici, dobitocule!

    RăspundețiȘtergere
  11. nici pe BARON LE SUGE nu la invitat nimeni dar daca vrea sa io dam prin gura

    RăspundețiȘtergere
  12. abia stept sa te mai vad pe la emisiuni sa mai rad cu pofta.mi-au placut foarte mult si interventiile serioase pe care le-ai avut in emisiunile in care s-a dezbatut despre fam Ceausescu. adimr la tine curajul de a spune lucrurilor pe nume(si cred ca nu ai spus tot) si mai ales, omenia de a-ti apara un prieten care nu se mai poate apara,Nicu Ceausescu despre care am auzit intotdeauna numai vorbe frumoase si ma bucur ca ele se confirma peste ani. sa ne dai de stire daca mai publici cartea si unde se poate vedea scurt metrajul in care ai jucat.

    RăspundețiȘtergere
  13. unde gasim si noi emisiunea integrala ?

    RăspundețiȘtergere
  14. Ovidiu ! te rog daca ai si stenograma si alte documente a lui George Trosca.Cazul lui este aburit dece...ptr.ce si cum trebuia.multumesc,Magda

    RăspundețiȘtergere
  15. Cazul Trosca s-a musamalizat, pentru ca in realitate a fost vorba despre o crima odioasa, pusa la cale de cei care au preluat puterea dupa 1989.
    Actiunea a fost pusa la cale de acestia, pentru a se crea o diversiune si pentru ca cei care au organizat-o sa se razbuna pe Trosca (care detinea date incriminatoare despre ei).
    Trosca si oamenii lui au fost chemati la Ministerul Apararii unde s-a deschis foc asupra lor,respectiv fostii KGB-isti(oameni cunoscuti ca fiind ai rusilor) au dat ordin sa se traga.
    Din punctul meu de vedere Trosca si cu oamenii lui au luptat cu un devotament deosebit si dupa ce au fost macelariti cadavrele lor au fost lasate in plina strada, cu capetele taiate, cu tigari stinse pe ei si etichetati ca teroristi.
    Cei care au regizat toata aceasta sinistra mascarada, stiau cu foarte multa exactitate ceea ce fac.
    Pana in zilele noastre, nu a fost nimeni pedepsit pentru aceste fapte si se incearca in continuare denigrarea acestor oameni adevarati!

    RăspundețiȘtergere
  16. Basescu i-a demartirizat ,a semnat decretele pentru retragerea titlurilor de eroi ai revolutiei ,ucisi de agentul GRU Militaru,complicele lui ION ILIESCU la lovitura de stat..ma refer la cazul TRosca..am citit despre asta si in cartea lui Cartianu..Criminalii ofiterilor de elita ai USLA se afla in libertate..Se batea in piept Basescu ca vrea sa solutioneze dosarele " REVOLUTIEI" ,dar se pare ca le ingroapa mai rau!!!..Nu inteleg cum de NEPOATA ta e in slujba PSD-ului si al mentorului ILIESCU , cand acesta a instalat cu onoruri in functie pe Militaru si ti-a bagat tatal in inchisoare!!!..

    RăspundețiȘtergere
  17. George Trosca ,a fost o persoana "Exceptionala"si va ramine viu in memoria celor care au avut norocul si privilegiul sa-l cunoasca.
    Criminalii + Basescu au fost si ramin niste JEGURI,timpul isi spune cuvintul.Magda

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...