miercuri, 12 octombrie 2011

Cand ma puteti vedea la TV

Astazi seara de la ora 20.00 ma puteti vedea la Antena 3 la emisiunea Gabrielei Vranceanu Firea.

23 de comentarii:

  1. SALUT SERGHEI CE MAI FACI PE BLOG NU PREA MAI RASPUNZI SAU ESTI MULT PREA OCUPAT APARI DIN CE IN CE MAI DES LA TELEVIZOR CU EMISIUNEA CU MARA CE AI FACUT

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.agentia.org/opinii/serghei-mizil-i-nv-turile-sale-despre-curv-s-reala-elenei-ceau-escu-35321.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Legat de emisiunea mea , cred ca reincepem saptamana viitoare.In rest urmaresc comentariile voastre si daca este cazul sa fac precizari , sunt prezent !

    RăspundețiȘtergere
  4. Legat de link-ul pus de Gingasia, nu pot decat sa ma bucur ca tot mai multi oameni realizeaza absurdul acestor aparitii publice, cu tot felul de dezvaluiri penibile, referitoare la familia Ceausescu.
    Inca o data, vreau sa spun la toata lumea, care nu intelege ca eu unul nu am fost comunist.
    Comunist inseamna sa ai un carnet de partid, sa ai o activitate sau sa slujesti acel partid.
    Eu nu am aderat si nici nu am activat in nici un fel.
    Daca aveam carnet oricum nici nu l-as fi rupt, nici nu as fi negat aparteneta la partid ! In viata trebuie sa avem curajul de a ne pastra si asuma deciziile !
    Ma intreaba toata lumea de ce am iesit sa vorbesc despre acest subiect.
    Ma framanta si ma deranjeaza ca acesti oameni care au fost comunisti de marca, care l-au slujit pe Ceausescu , ca Stanculescu,Sergiu Nicolaescu,generalul Stan vin si spun ca eu am fost comunist si ei care mai de care, daca se poate au fost chiar dizidenti.
    Atunci ce au fost Doina Cornea sau cei care au rupt puscariile pe motive politice ?
    Sergiu Nicolaescu povestea intr-una din emisiuni ba ca vroia sa aduca o arma din Germania sa il omoare pe Ceausescu, ba ca a asistat la caderea zidului din Berlin ! Ce cauta el in Germania daca era dizident ? Toti romanii aveau restrictii la plecatul in strainate, de adevaratii dizidenti ce sa mai vorbim, ar fi trebuit ca Nicolaescu sa aiba domiciliu fortat nu sa circule liber prin toata Europa daca a fost dizident si persecutat!
    Dorinta mea este sa se afle adevarul !

    RăspundețiȘtergere
  5. Sergiu Nicolaescu este un mare NESIMTIT.pai el vorbeste, care a dus-o atat de bine in vremea aceea si face tot ce vroia el, cel putin din punct de vedere cinematografic? sa-i fie rusine! de altfel, asa cum spui si tu, toti cei pe care i-am ascultat si vazut, nu au facut altceva decat sa bata campii!!!! oricum vorbesc numai aiureli si nu fac altceva decat sa te bage in ceata si mai mult. o tot abureste toata lumea cu fel si fel de concluzii...eu spun asa: Romania a avut o perioada foarte buna, intre 65 si as indrazni sa spun 82, cand s-a trait aproape ca in Occident, nu stiu cati au prins acele vremuri, dar stiu ca la noi in tara erau foarte multi straini, ca magazinele erau pline si ca nu exista constrangerea care a fost in anii 80, pana la sfarsitul celor doi. se spune de toata lumea ca Ceausescu a trait in lux, avea totul la dispoztie si facea tot ce vroia. este foarte adevarat ca avea totul la piciore, lucru care mi se pare normal la un sef de stat, dar pana la o limita! ei, eu cred ca Ceausescu nu a mai avut acea limita si ceva s-a produs in mintea lui...a avut si foarte multa sustinere, mai ales interna, oamenii lui care l-au facut sa creada ca este Dumnezeu! pe mine ce ma deranjeaza, este faptul ca nu se spune concret ce a facut el bine pentru aceasta tara. raul pe care l-a facut il stim cu toti, dar binele pe care l-a facut, nu-l pomeneste nimeni decat pe franturi si nici atunci nu se spune adevarul adevarat. parca exista acea "jena" de a recunoaste ca omul asta a facut multe lucruri bune ptr tara noastra!!! asa cum si de Nicu nu se spune pe bune ca el a facut atat cat a putut pentru Sibiu si de ce nu si ptr noi. toti spun, domne pai trebuia sa urce in ierarhie si trebuia sa fie iubit si de-asta facea atatea lucruri. eu cred ca facea si de-asta, dar cred in primul rand ca le facea pentru ca era un OM BUN. toti se feresc, in afara de tine Serghei, sa spuna ca Nicu era un om bun. ce este asa de necrezut???!! de ce trebuie sa vedem mereu ce este mai rau la ceilalti? toti spun acuma ca se uita ce am trait, ca stateam la cozi , ca era frig, ca nu gaseai ce trebuia si ca toti trebuia sa fim la unison cu dorintele celui mai din frunte si ca frica pusese stapanire pe noi. asa este, dar tocmai din acest motiv nu trebuie sa mai lasam pe cineva sa conduca tara asta de unul singur, ca sa nu mai ajungem unde am fost candva si cred ca in acest moment tara asta este condusa doar de basescu!! si as vrea sa mai punem totusi in balanta macar primi 10 ani a lui Ceausescu, cu anii de cand stapaneste basescu. hai sa vedem ce realizari au fost, cati presedinti ne-au calcat tara si cate fabrici au fost construite, cate spitale, gradinite, scoli?? macar la aceste cateva intrebari sa raspundem! sa nu mai vorbeasca nimeni de melancolia comunismului sau a lui Ceausescu, ca nu-l regreta nimeni pe Ceausescu(eu regret doar modul cum au fost omorati)oamenii regreta ce le-a oferit o buna bucata de vreme acest om si nu pe om in sine.

    RăspundețiȘtergere
  6. "nca o data, vreau sa spun la toata lumea, care nu intelege ca eu unul nu am fost comunist"-HA,HA,HA,HA,HAAAAAA... cum se da paduchele curva virgina...ma gibonule tu ai facut parte din nomenclatura comunista adics ai fost un parazit...daca nu era ta-tu ce era tu astazi faceai oale si burlane! Ma curva virgina, da utecist ai fost? Hai mai da-te o data virgin sa mai "ride" si eu! Tu nu vezi ma gibonule ca abia legi doua cuvinte si mai vrei sa reabilitezi o banda de ticalosi din care si tu ai facut parte cu brio! Tu inafara de bale hahaituri si subiecte pe tema de birfa sexuala nu mai sti nimic...Dar despre cei care au murit in puscariile comuniste nu spui nimic, pe tine te intereseaza daca coana leana si-a tras-o cu unul sau cu altul! Povesteste tineretului de astazi cum tu profitai de munca parintilor lor cum inghetau romanii in case cum stateau pe intuneric,cum stateau da la unu noaptea la coada pt 1l de lapte in timp ce tu -care nu ai fost comunist-o duceai bine! Vorbeste hahaitule despre lucrurile astea si apoi poti sa te uiti in chilotii curvelor comuniste sa vezi daca sunt patate sau nu!Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  7. istoria ne-a aratat ca exista conducatori mai rai decat ceausescu ,unul este basescu!

    RăspundețiȘtergere
  8. Draga INESTIMABILE din pacate trebuie sa constat ca vocabularul tau limitat devine plictisitor.
    Daca efectuam o numaratoare a cuvintelor (diferite) folosite in cele n postari ale tale pe acest blog, constatam ca ar trebui, fie sa urmezi niste cursuri de dezvoltare a cunostintelor lingvistice, fie sa postezi mai rar, astfel incat aceste deficiente evidente sa treaca neobservate , concluzia logica fiind ca porecla ta ar trebui sa fie "USOR ESTIMABILUL" !
    Eu nu doresc sa reabilitez pe nimeni, eu pur si simplu vreau sa se respecte adevarul !
    In privinta aspectelor negative ale vietii din ultima perioada a regimului Ceausescu, nu sunt eu indreptatit sa vorbesc.
    Daca neuronul pe care (din mila lui Dumnezeu pentru toate fapturile...) il posezi ar fi activ , ti-ai da seama ca eu nu vreau sa povestesc ce au trait altii, tocmai din dorinta de a nu indruga povesti vanatoresti !
    Nu sunt eu cel in masura, sa povesteasca despre lipsuri,cozi si puscarii cu care nu am fost confruntat,insa asta nu inseamna ca le neg existenta !
    In rest ca sa raman autentic am pentru tine un indemn :Daca nu ma crezi , baga-mi nasul in c... si vezi !

    RăspundețiȘtergere
  9. "Draga INESTIMABILE din pacate trebuie sa constat ca vocabularul tau limitat devine plictisitor"-ha.ha,ha de cind am vrut sa aud asta de la tine...eu iti vorbesc pe intelesul tau limitat...Vezi tu gibonule exact asa devii si tu cu aparitiile tale televizate adica anost si plictisitor doar catelusul meu mai tresare cind tu hahaiesti ca un cimpanzeu...Partea trista e faptul ca strici pofta de mincare privitorilor cu balele din coltul gurii tale...asta din cauza ca ai stat prea mult cu nasul in curul lui nicu si ai supt prea mult chiloteii coanei leana. Tu sa nu uiti cit oi trai ca tot ce ai realizat tu in viata ai dobindit datorita regimului comunist si nicidecum valorii tale...tu fiind un profitor al regimului comunist! Mai sunt foarte multi in situatia ta care au totusi bunul simt si nu-si "etaleaza" prostia pe la rv!Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  10. da-l Serghei incolo pe acest inestimabil! lasa-l in durerea lui ca nu merita efortul sa-i explici nimic

    RăspundețiȘtergere
  11. http://www.youtube.com/watch?v=JQNQMvlr8Sw

    RăspundețiȘtergere
  12. inestimabile, adreseaza-te in alta parte despre inchisorile comuniste. invata oleaca de istorie si mai vb. sunt destui oameni care sa vb despre anii nenorociti ai inchisorilor comuniste, nu vad de ce trebuie sa-ti raspunda Serghei la asta? infatuarea ta ascunsa dupa un Iid, este de-a dreptul caraghioasa, iar subiectul preferat "Serghei" este exhaustiv. am inteles cu totii ca ai niste probleme si ca ai nevoie de o refulare, dar nu crezi ca este de ajuns? sincer, esti chiar plictisitor si nu ne spui nimic interesant. daca te putem ajuta in sens medical, te rog sa dai pe aici un semn. suntem negresit alaturi de tine. pana la urmatoarea postare, mai trage putin aer in piept sa-ti oxicenezi cu grija plamanii si creierul, dar te rog sa tragi cu putere!!! multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  13. Hau gibonulew baga chestie cu..."Cand ma puteti vedea la TV " sa nu scapi ocazia sa-ti dai si tu cu parerea despre accidentul circotasului Huidu...tu mai lipseai din cohorta de habarnisti care isi dau cu parerea...Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  14. Serghei nu ne anunti si pe noi cand o sa bagi gibonul in BARON ROUGE

    RăspundețiȘtergere
  15. S.gi p.la INESTIMABIL retardat! Mancator de c.cat de "gibon" du-te la cimitir, unde-i plin de "doctori docenti" care transpira de dorinta de-a te avea alaturi cat mai repede cu putinta! Sa te ia dracu' cat mai curand, oligofren complexat!

    RăspundețiȘtergere
  16. murimiar MATA de fraier de gara ce p.la mea cauti pe blogul nostru uite daca ai curaj eu vorbesc cu Serghei si va intalniti fata in fata si ii poti spune lui ce ai de spus dar nu ai curaj

    RăspundețiȘtergere
  17. "Fragment din curt metrajul "Lela"...hai ca incet incet il faci ...din scurt cur...ha,ha,ha...mai gibonule se vede cartea pe care ai facut-o...dar pentru gibonii tai fani merge si asa...ha,ha,ha Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  18. CU FOARTE MULT RESPESCT TOTI GIBONII TI-O DAM PRIN GURA PENTRU BARON ROUGE

    RăspundețiȘtergere
  19. Serghei , dc numai sunt video-urile pe youtube cu tine cand il faceai praf pe Madalin Voicu, primele aparitii ale tale cand te luai de el, si povesteai cele mai smechere intamplari ale tale...dc numai sunt ??????? cine le`a scos ??

    RăspundețiȘtergere
  20. Am vazut ca au fost desfintate cateva conturi de utilizatori de pe you tube (reclamati fiind de diferite trusturi media) care aveau inregistrarile respective postate.O sa vorbesc cu DD poate le recuperez de la el.

    RăspundețiȘtergere
  21. Salut Serghei!Nu sti cat de mult imi placeau povestirile tale de la OTV si m-as bucura enorm daca ai putea face ceva in acest sens.Iti doresc numai bine si sper sa ramai asa cum te stie toata lumea si cel mai mult apreciez ca spui lucrurilor pe nume!Toata stima!

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...