miercuri, 10 august 2011

Secvente din emisiunea din 13.07.11 - p 2






11 comentarii:

  1. foarte bun materialul. multumim. Nicu a fost un tip grozav!

    RăspundețiȘtergere
  2. baietii astia au facut multe lucruri de care noi habar nu avem. pai cine stia de Serghei Mizil ca este pictor? asa si cu Nicusor. ce stiam noi despre el? ca este un alcooloic si un mare curvar si violator. uite ca multe din cate stiam s-au dovedit asa cum a spus Serghei ca este 90% folclor romanesc

    RăspundețiȘtergere
  3. eu chiar am fost coleg la scoala 24 cu Nicu. era un baiat foarte de treaba si uneori chiar timid. eu am ramas cu o amintire frumoasa a lui si imi pare sincer rau ca nu mai este in viata, dar uit eca intr-un fel sau altul traieste prin amintirile oamenilor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Hai ca se aproprie 23August si o sa apara fosila tatuata pe la televizie, trezindu-va orgazmul comunistoid-felatie placuta! Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  5. bai Serghei ,ma uit iti citesc blog-ul ,dar fa ceva frate cu zdreanta asta de Inestimabil AL PULII . GASESTE O MODALITATE PRIN CARE SA-I IDENTIFICI IP SI CU EL MERGI LA PROVIDER SI-I IDENTIFICI CU ADRESA CU TOT SI O SUGE FRAIERUL SAU FRAIERA , CA EU CRED CA ESTE FEMEIE. ESTE O PROASTA , ESTE O CENTURISTA MUISTA .CAND AI S-O INTALNESTI SA-I FACI SI POZE S-O VEDEM CU GAOAZA SPARTA AICI

    RăspundețiȘtergere
  6. eu consider ca cel mai bine este sa nu fie bagat in seama acest specimen care se semneaza inestimabi....e un frustrat si un labil psihic decare se vorbeste prea mult. ignore total.

    RăspundețiȘtergere
  7. nu-l obliga nimeni sa-i citeasca blogul lui Serghei. Cu cat va fi bagat in seama mai mult, cu atat se va simti mai "baron" decat orice alt baron :))) astfel ca, Serghei de abia astept sa te revad la tv !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. in sfarsit a luat si udrea o decizie corecta, aceea de a baga in circuitul turistic casele si locurile prein care a trecut ultimul presedinte comunist al tarii. in orice tara civilizata poti vizita foste resedinte ale sefilor de stat, ale regilor si multe altele, numai la noi nu se poate. cred ca numai daca ar baga in circuit casa din primaverii si ar face o multime de bani. toata lumea isi doreste sa vada in ce loc au trait atata vreme Ceausesti. multi dintre cei nascuti in 89 habar nu au ce a fost inainte de acel an, dovada atatea si atatea vorbe care le-au fost puse in spate si crezute de cei care nu stiu. nu am nostalgii comuniste, dar tare mi-as dori sa se de-a odata cartile pe fata.

    RăspundețiȘtergere
  9. Casa din Primaverii a familiei Ceausescu ,nu avea nimic spectaculos fata de ceea ce au potentatii zilei de azi ,ca proprietati si dotari(vilele de care beneficia Ceausescu erau proprietatea statului, nu ale lui personal)
    Poate asta este unul din motivele, pentru care nu constituie un obiectiv de vizitat.
    Toate povestile cu cantarele si robinetii de aur sunt niste povesti gogonate.
    Familia Ceausescu era o familie simpla,care in ciuda posibilitatilor ,nu dezvoltase un cult al luxului.

    RăspundețiȘtergere
  10. sunt de acord cu tine Serghei ca nu se compara ce au astia cu ce avea Ceausescu. practic asa cum se stie el nu avea proprietati, dar faptul ca avea totul la dispozitie nu-l presa sa intre in propietatea unei case. oricum, oricum ai da-o nu se compara cu jaful si nebunia care este in tara noastra la ora actuala. nu vor mai face astia nici in 40 de ani ceea ce a facut Ceausescu, asta este foarte clar. spuneai ca era o familie simpla, da, se vedea cu ochiul liber ca erau asa. pacat insa ca lucrurile au deraiat prea mult in ultima perioada a puterii lui. ma gandesc ca daca i-ar fi predat puterea lui Nicusor, nu s-ar mai fi ajuns la toata nebunia din 89. atata mai vreau sa-ti spun, ca nu sunt de acord cu tine in ceea ce priveste casa din Primaverii, ca ea nu ar constitui un obiectiv turistic. nu conteaza ce gasesti in ea, ideea este ca oamenii vor sa respire acelasi aer pe care l-a respirat timp de atatia ani unul dintre cei mai "feroce tirani" ai ultimilor ani. am pus ghilimelele de rigoare pentru ca nu sunt deloc de acord cu tiranul, dictatoru' s.a.m.d a fost presedintele tarii noastre pe care noi l-am impuscat in ziua de Craciun exact ca pe un animal salbatic din padure....ceea ce este foarte trist!

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...