sâmbătă, 20 august 2011

Deplasare in Thasos - partea 2


Unul din punctele de reper ale insulei o reprezinta Manastirea Arhanghelului Mihail.
Compusa din doua parti , vechea manastire si partea nou construita , acest lacas de cult este impregnat de o atmosfera deosebita.













La intrare , vesminte acoperitoare ,furnizate de manastire ,asigura decenta vizitatorilor.



Dan,Donca si Lidi imbracati cu hainele furnizate la intrare











9 comentarii:

  1. pe cand un sprit' in direct, din nou, la otv?:)

    RăspundețiȘtergere
  2. imi pare rau ca au fost scoase dupa youtube postarile de la emisiunea cand ati fost cu Bichir la otv. este exact emisiunea cand erati in "razboi" cu MV si JM. in rest, imi place ca va bucurati de viata si sunteti o familie de invidiat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Du-te ma la otv,dar nu la sprit! Vezi ca la otv este o emisiune dedicata tiganilor:Caravana rromilor se numeste! Du-te acolo si convingei pe tigani sa se declare tigani la viitorul recensamint! Ar fi bine sa incepi chiar cu tine stii...puterea exemplului conteaza f mult! Sa nu incepi cu...sa vezi ba ca eu nu sunt tigan pt ca nu te crede nimeni!Asa ca astept celebrul tau anunt "Cand ma puteti vedea la TV"- Caravana rromilor te asteapta in frunte cu tiganul interlop caracalean!Cu respect inestimabilul BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  4. da, a disparut de pe youtube poate cea mai tare emisiune a ta, erai la otv,cu bichir prin toamna lui 2009...

    RăspundețiȘtergere
  5. Du-te la groapa idiot razgaiat! Sa te ia dracu cat mai repede, BARON LE S.GE!
    P.S. Unde te pot gasi descreierat incurabil, sa-ti spun ceva de ma-ta! Nu ma lasa sa astept prea mult, dobitocule!

    RăspundețiȘtergere
  6. foarte frumos locul si cred ca si Romania ar putea arata asa, dar nu intereseaza pe nimeni din pacate. a interesat pe cineva acum multi ani cand avea litoralul plin de turisti, cand nu gaseai loc in statiunile balneoclimaterice, cand toate statiunile montane erau full si aratau foarte ingrijite, cand si muritorul de rand isi putea perimite un sejur oriunde in tara. au fost vremuri a unei oarecare egalitati si nu era rau de loc. era o vreme a respectuli fata de cel de langa tine, a respectului in scoli si daca vrei a mandriei ca esti roman. pentru mine au disparut toate astea si a ramas o mare babilonie in care incercam fiecare sa ne descurcam asa cum putem. sa vedem cat o sa mai putem...

    RăspundețiȘtergere
  7. "Nu ma lasa sa astept prea mult, dobitocule! " Ha,ha,ha de ce te grabesti garoiule? Ai de gind sa dai coltul? Nu uita sapunul.funia si scaunelul ca de restul ma ocup eu!La voi se face coliva? Daca nu vezi,vorbeste cu vidanjeurul sef-te rezolva el!Cu respect inestimabilul BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  8. un loc minunat unde sigur poti uita de probleme....imi plac f mult aparitiile tale si te astept in continuare cu povesti spumoase..

    RăspundețiȘtergere
  9. BARON LE S.GE, din pacate, taica-tu cand te-a conceput, p.la a bagat, p.la a scos! Daca ma-ta stia ce pitecantrop schizofenic slobozeste, ar fi avortat fara sa clipeasca! Sa te ia dracu' cat mai repede!
    P.S. Insist sa-ti vad zbarcitura care o porti pe umeri, cacanar nenorocit! Incearca sa fii mai eficient, cretinule!

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...