joi, 23 iunie 2011

Secvente din emisiunea de marti 22.06.11







3 comentarii:

  1. tu esti sarea si piperul. era bine daca incercai sa faci echipa cu altcineva. Mara mi se pare "fortata". tu esti autentic si ai unn simt al umorului care vine din tine. asta nu se innvata la scoala. mult succes, o sa te urmaresc. sa bagati subiecte bunne. tu chiar ai despre ce vb. umai daca e povestesti 500 de emisiuni despre tineretea ta si nu avem cum sa e plictisim.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai SNM-ule daca ai simtul umorului,dupa cum spunea gibonul de mai sus, da si tu cifrele ratingului emisiunii tale de la televiziunea cu 6 telespectatoti!Asta este tot ce conteaza restul e bla,bla,bla...Ai uita-o pe nikita sa o aduci si pe ea in frumoasa ta emisiune...si pe magda ciumac pe tolea...hai ca iti fac eu emisiunea si chiar o sa ai rating... Nu uita ratingul sa-l faci cunoscut sa stie si gibonii la ce sa uita!Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu te invita nimeni sa te uiti la acest post tv. apropo...ai numarat tu cumva cati telespectatori sunt? Numai din tara ...avem deja din prima saptamana cateva mii, deci stai linistit mai Baron le rouge( vrei probabil sa fii vreun Dracula mioritic si tu) ca Serghei are simtul umorului , iar Mara este exceptionala si nu in ultimul rand NATURLALA. multumesc Serghei si Mara pentru emisiunea pe care o faceti !

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...