marți, 21 iunie 2011

Noutatile zilei

Emisiunea are loc de la ora 23 in fiecare seara de luni pana joi.
Acum postul TV6 este difuzat de RCS&RDS pe cablu (sau daca aveti pachetul complet - cu antena)
O sa pun in fiecare zi inregistrari din emisiunea zilei precedente, pana cand postul va fi difuzat de toate firmele de distributie.
Diseara ma puteti vedea impreuna cu Mara Banica la It,s Show Time pe Antena 2 de la ora 17.00 alaturi de moderatoarea Oana Mares

8 comentarii:

  1. super emisia de aseara:) in seara asta va inregistrez si bag pe net bafta

    RăspundețiȘtergere
  2. Serghei fara suparare dar nu o urmaresti si tu pe Cora te inseala la greu daca vrei chiar iti dovedesc

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim da ti foc!sa vorbesti urat de doamna...Inteleg ca mai sunt de-l injura pe Serghei,da sa o dai in familie e de porc rau de tot...mizerabil

    RăspundețiȘtergere
  4. La ce audienta ai tu cu m.b. tot la ANTENA2 va faceti veacul!E clar si cu 6tv-ul asta...e mai prost ca ddd-ul...cu asa jeguri...nu faci rating! Mai S.N.M-ule dar pe la Belitos Capatos nu te duci? Esti un mascarici batrin, penibil si jenant...Vezi nu mai hahai ca ti se vede dantura stricata si alungi pofta de mincare a telespectatorilor...Nu ai bani sa-ti pui "claviatura" noua? Du-te ma la D.Negru si cistigi in 60 de secunde niste bani pt un periaj...de cristal.. Mai uita-te si tu in oglinda cind te invita nulitatile astea pe la tv...E f bine ca rcs-rds ignora 6tv...gunoaiele trebuiesc eliminate...Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  5. eu sunt pe rcs,am abonamentul de 24 lei,si nu prind postul.tre sa am abonamentul cel mai scump?asta e naspa.....

    RăspundețiȘtergere
  6. pt cei care sunt la rds si nu au decodor mergeti la sediul rds si cereti sau spuneti ca vreti hbo si va da un decodor cu care pe langa pachetul hbo prindeti ogramada de canale in plus intra si 6tv si numai spun ca, claritatea imagini e mai buna ..puteti sa va luati si alta extraoptiune nu neaparat hbo....aveti programe xxx,sport,discovery etc costul unei extraoptiuni este de maxim 10 lei pe luna eu dau 5 lei pe luna si am toate hbo-urile si 6tv :)

    RăspundețiȘtergere
  7. BAI DRADGOS nu trebuie sa stie si omu ce face sotia lui

    RăspundețiȘtergere
  8. Toata lumea are adresa mea de email,cine doreste sa-mi spuna ceva are posibilitatea sa ma acceseze !
    O sa ma interesez la RCS ce variante sunt pentru accesarea TV6 si va scriu pe blog, pana atunci : sa auzim numai de bine !

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...