joi, 26 mai 2011

Vara 1978



Donca ,un bucatar din personal,Simona ,Vali Fazecas(sotia lui Ghiuri) ,Adriana (prima mea sotie)

11 comentarii:

  1. foarte frumoasa Donca, la fel si sotia ta! ce bine ca ai mai postat poze din trecut

    RăspundețiȘtergere
  2. cine este cel mai mare dintre frati? Smaranda seamana perfect cu mama ei.

    RăspundețiȘtergere
  3. serghei ce faci nu prea mai ne bagi in seama esti ocupat

    RăspundețiȘtergere
  4. Lasa-l ma, ca se pregateste pentru "Cistigi in 60 de secunde"cu D.Negru ha,HA,HA...sau poate pt...jeguri cu vipuri...cu celebra M.B.ha,ha,ha....Cu RESPECT INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  5. de ce nu se pot face postari la "trecutul meu"?

    RăspundețiȘtergere
  6. pt ca nu intereseaza pe nimeni un trecut compromis

    RăspundețiȘtergere
  7. poate un trecut compromis ai tu, persoana care se ascunde in spatele unei postari, dar Serghei nu vad de ce ar avea un astfel de trecut, ba dimpotriva cred ca are toate datele sa fie extrem de impacat cu trecutul sau.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am facut o noua pagina "Trecutul meu -sau " a fost o data ca niciodata.."Cred ca pagina veche e prea incarcata.
    Ani : da , sunt impacat cu trecutul meu, pentru ca am avut intotdeauna coloana vertebrala la mine, astfel incat nu-mi e rusine sa imi asum si bunele si relele pe care le-am facut.
    Ar putea sa ia exemplu si cei care se feresc sa-si destainuie identitatea..oare de ce o fac ?O fi ceva rusinos ascuns in spatele poreclei ? Parerea mea: DA !

    RăspundețiȘtergere
  9. ma bucur ca ai facut o noua pagina, dar sper din tot sufletul ca cea veche sa nu dispara. sunt acolo atatea poze si interviul cu Nicu. ar fi pacat...sunt absolut de acord ca ai avut si ai coloana vertebrala, dar oamenii care sunt chinuiti de frustrari reactioneaza ca atare.mai mult decat sa iti asumi in viata tot ce ai facut, eu cred ca este dovada ca esti un om echilibrat. majoritatea care ajung pe la tv si sunt intrebati de perioada de dinainte de 1989, se dezic aproape total de ea si intotdeauna vorbesc din postura unui dizident. si nu stiu de ce cred ca cei care urla mai tare, am senzatia ca nu au fost ade "napastuiti" de sistem. exemplul nr 1 este chiar Basescu. e ca si cu manelele, nimeni nu asculta manele, dar daca mergi la o petrecere cu lume bune, este imposibil sa nu auzi si o manea!! fac parte din generatia de aur si nu sufar de nostalgii comuniste, dar au fost mai multe bune decat rele!

    RăspundețiȘtergere
  10. in vremurile demult apuse,vremuri frumoase de altfel,imi imaginez ce cuplu magnetizant ; donca si nicu,2 tineri indragostiti ,frumosi ,moderni in gandire ,un cuplu " la moda"...superba Donca,m-a coplesit atata frumusete la o femeie si imi dau seama ce gusturi rafinate avea Nicu Ceausescu...

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...