marți, 3 mai 2011

Despre o moarte anuntata (a lui Osama Bin Laden)

Ma gandesc mereu cat de naivi sunt americanii , cum au iesit in strada sa se bucure ca oile la o asemenea vrajeala puerila (din punctul meu de vedere).
In primul rand daca era omorat acum Osama Bin Laden , adunarea acestor oameni(americani) in strada ar fi oferit o facila posibilitate de atentat terorist fata de acestia.
Din cate am citit si am vazut eu, nu cred ca un om cu o asemenea experienta in activitati teroriste si cu atata convingere in ceea ce face, se lasa capturat atat de usor !
Cred ca ar fi preferat sa se arunce in aer impreuna cu atacatorii lui decat sa cada victima,dupa un atac facil.
Nu cred ca daca il capturau viu sau mort il aruncau si nu il studiau.Un astfel de personaj este aproape o obligatie sa il studiezi.Sa vezi provenienta substantelor cu care se trata si sa efectuezi studiul organelor si al creierului (care se practica in cazurile persoanelor iesite din comun)
Aruncandu-l in mare si nerespenctand traditiile islamice, americanii creaza un mare scandal in lumea musulmana si un punct de plecare pentru alte conflicte !
Stirile in care americanii vin , fac o mare captura , se lupta cu cei tari teroristi si nici un american nu este cel putin zgariat sunt de domeniul sf-urilor.Aceasta prezentare a evenimentelor ma duce cu gandul la filmele americane legate de Vietnam (de exemplu) in care americanii sunt prezentati ca marii invingatori tip Rambo , in timp ce in realitate ei au suferit o infrangere rusinoasa.
Probabil Bin Laden a fost omorat de mult iar alegere acestui moment pentru anuntarea stirii este legata de destabilizarea multor tari arabe si de anuntarea cndidaturii lui Obama la presedentie.Au facut desfasurarea de forte exact dupa scenariul filmelor americane, pompoasa si incredibila !

10 comentarii:

  1. Adevarat , poate Osama nici nu e mort..au inscenat magaria asta special sa nu il mai caute nimeni asa cum s-a inteles cu americanii de la inceput...Oricum tot americanii shi-au inscenat shi atentatul de la 11 sept pt a convinge opinia publica ca trebuie sa porneasca inca un razboi....

    RăspundețiȘtergere
  2. Apropo..uitati ca facatura au facut americani astia smecheri :
    http://www.serpholicmedia.com/news/osama-bin-laden-dead-19091

    RăspundețiȘtergere
  3. e firesc ca aceasta stire sa nasca speculatii

    RăspundețiȘtergere
  4. HA,HA,HA, asta de unde ai "furat-o"?"Nu cred ca daca il capturau viu sau mort il aruncau si nu il studiau.Un astfel de personaj este aproape o obligatie sa il studiezi.Sa vezi provenienta substantelor cu care se trata si sa efectuezi studiul organelor si al creierului (care se practica in cazurile persoanelor iesite din comun)" Eu sunt sigur ca neuronul tau nu putea debita aceasta supozitie! Te inspiri din clasici maestre...cel putin spune sursa sa pricepem si noi!Apropo cine iti scrie post-urile? Wezi ca te asteapta OTWC-UL cu dd pe post de H.I.!Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  5. INESTIMABILE s.gi p.la, scarbosenie imputita. Sa te ia dr.cu pocitanie idioata cu tot cu "HA, HA, HA"-ul tau de sconcs! Daca de tine nu ai mila, onorezea-ti familia si da coltul, maimuta sclerozata!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ossama a spus ca va aparea cat de curand la Al Jazeera sau la Al Arabiya pentru a demonstra ca este viu . Serviciile americane l-au sfatuit pe marele si cel mai bun presedinte din istoria Americii , UNUL CARE S-A REMARCAT PRIN PRINDEREA UNEI MUSTE , UNUL CARE A FOST LASAT AFARA DIN WHITE HOUSE (usile erau inchise) si ultima ca si-a aratat certificatul de nastere -------- simplu pentru a scapa de el sau a-l forta sa-si dea demisia . Fraierul a halit-o si-si va pierde functia pentru ca este nascut si prin Africa si n-avea ce cauta la conducerea USA NEFIIND CETATEAN AMERICAN .

    RăspundețiȘtergere
  7. din pacate Serghei, nu ai dreptate in nimic din ceea ce spui... Ceausescu avea sustinere din strainatate, avea relatii, avea bani si tot a fost casapit precum un caine. Tradarea exista oriunde. Osama era un simbol nicidecum un lider, o sursa de bani si inspiratie! De treburile murdare se ocupa altcineva. L-au aruncat in mare tocmai pentru ca NICI un stat musulman nu a vrut sa-i accepte cadavrul. Intelegeam sa faci o paralela cu revoltele din lumea araba de acum si moartea astuia...

    RăspundețiȘtergere
  8. BARON LE ROUGE :Mergand in parc, am avut revelatia sa o intalnesc pe maica-ta care mi-a dictat aceste lucruri si avand acelasi singur neuron ca mine (pt ca de aceea te-a nascut pe tine) m-a rugat sa le postez pe blogul meu.Cu stima SERGHEI CEL NEGRU

    RăspundețiȘtergere
  9. daaaa ba Serghei, esti NEGRU-n cerul gurii ca mine-n varful... =)) n-am gasit alta rima

    RăspundețiȘtergere
  10. Bin Ladden nici macar nu a existat.totul este o inventie a americanilor pentru a intra in razboi cu arabii si in felul asta sa aiba acces la tot petrolul lor.

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...