marți, 3 mai 2011

Cand ma puteti vedea la TV

Diseara la "It's show time" la ora 18 impreuna cu Oana Mares

28 de comentarii:

  1. Citez din SNM+"La emisiunea mea o sa te invit sa-mi scoti tamponul direct din c... daca tot te freaca grija atat"! Emisiunea ta inseamna ca va fi o BUDA ca de un WC nu cred ca ai fatza!De ce te duci la acasta emisiune? OM cred ca nu avea pe cine sa invite,oricum emisiunea e de toata jena,dar asa realizatori asa invitati! Spunei lui OM CA IN CURIND VA DISPEREA DIN GRILA postului pt ca nu justifica audienta-care este f scazuta! Hai viteazule sa te vad ce iti poate neuronul,sper sa spui ceva inteligent! Dar nu cred.Vei vorbii max 2 minute,oricum la neuronul tau ar fi un record!Baga hahaituri cit cuprinde sa ma...RIDE si persoana mea...Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai Rouge nu mi-ai raspuns la intrebare..daca te enerveaza Serghei de ce te uiti la toate emisiunile unde apare?..vad ca ai shi timp de asta..eu sa vreau nu pot face asta.. ma face sa cred ca esti un adevarat RATAT FARA VIATA PERSONALA..sau esti indragostit in secret de el? sau esti Madalin Voicu ..vad ca ai prea multa ura pe el ..imi fac greata trolli ,mai ales astia care stau pe anonim shi fac pe "BARBATII"

    RăspundețiȘtergere
  3. Cine plm esti tu,mah "INESTIMABILULE BARON LE ROUGE" ???? M-am saturat de tine....cum scrie Serghei ceva...hop si tu repede sa te iei de el....nu-l halesti....nu mai intra pe pagina asta....ne obosesti.Serios. Cu respect...

    RăspundețiȘtergere
  4. "...imi fac greata trolli ,mai ales astia care stau pe anonim shi fac pe "BARBATII" -asa cs tine,mai numai fani hidrocefali are chilotarul asta de SNM!Bai BOULE tu nici un nik nu esti in stare sa-ti alegi...MARE DOBITOC ESTI! Cu indulgenta acelasi INESTIMABIL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  5. Serghei,cu toate ca limbajul tau nu este deloc academic (nu ca ti-ai dori asta,comentariile facute in emisiune sunt de bun-simt si ai mare dreptate. Numai bine :)

    RăspundețiȘtergere
  6. BARON LE ROUGE, halitor de c.cat, s.gi p.la! Crapa sobolanule, javra spurcata! Sa te ia dracu', pocitanie idioata! Mai mare dobitoc ca tine nu a aparut inca pe Pamant, nici macar in randul rudelor tale directe (a caror descendent defect esti): maimutele.

    RăspundețiȘtergere
  7. LOL.. Rouge..eu nu pot sa zic ca sunt fan Serghei....shi nici nu trollez pe nimeni shi chiar daca stau pe anonim (spre deosebire de tine),tu esti ala care trollezi la fiecare post shi dai dovada ca esti un RATAT doar prin faptul ca ai dezvoltat o obsesie pt un blog..pe mine nu ma enervezi ....doar ma amuzi :))))..din partea mea scrie aici cat mai des poti ..te faci de kk cu fiecare post pe care il scrii :)))))))
    P.S. Celorlalti cititori al acestui blog..Datii frate cu ignor RATATULUI nu-i mai raspundeti!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Mai ce s-au "mobilizat" micutii giboni in apararea Gibonului alfa...Mai ciumpalacilor,mai pasarelelor daca SNM-ul mai are,acolo un neuron voi nu-l aveti nici pe ala...Pai voi nu vedeti cit e de scirbos cind se sterge la bot de bale pe tot ecranul! Pe linga faptul ca se screme sa articuleze un cuvint mai da si cu...balele in fasole! Dar voi poate ii ciuguliti din palma o shaorma si rigiiti o bere, cum vad ca fac mai multi de pe la tv...deh o friptura si o bere e ceva pe criza asta...Cred ca pina va avea si el o emisiune la tv mai trebuie sa cotizeze din greu...probabil vor sa-l mai tapeze de ceva mese festive...Apropo de emisiune la tv: mai SNM-ule iti dau o idee, ca viitoare ta-daca o fi si-o fi dar eu nu prea cred-sa se numesca "Sa hahaim Serghei" Tare de tot ai...ha,ha,ha...Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  9. S.gi p.la, idiot halitor de c.cat! Da-ti-as cu sp.rma de gibon pe la bot, ratatule! Nu esti altceva decat un cretin batut cu p.la in cap! Du-te la dracu', INESTIMABILE BARON LE S(R).UGE cu tot cu respectul tau si "HA, HA, HA"-ul de debil incurabil, hidosenie nefericita! Mori prostule, lepra schizofrenica, locul tau este sub doi metri de pamant! Muta-ti cortul la Zoo si roaga o maimuta antropoida sa-ti arate p.zda si sa te lase sa-i sugi tamponul, ca sa nu ti se mai infierbante c.catul dintre circumvolutiuni!

    RăspundețiȘtergere
  10. BARON LE S(R).UGE esti cel mai prost primat de pe Pamant!

    RăspundețiȘtergere
  11. De daca sunt homo shi sug pe bani ..nu am dreptul sa trolez shi eu pe cine imi place.. ?...Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  12. BARON LE S(R).UGE daca tot esti homo(nu era nevoie sa anunti, orientarea ta sexuala e evidenta: nici cea mai pocita femeie de pe Terra nu si-ar arata pi.da unei javre retardate si imputite, asemenea tie) stai la Zoo si f.te antropoidele blanoase, desi mi-e greu sa cred ca maimutele ar accepta pentru sex un exemplar atat de jalnic, hidos, prost si INESTIMABIL, ...o scursura nefericita. Sa fi multumit daca cercopitecii iti dau voie sa le s.gi p.la si sa le lingi tampoanele din c.r. Mori sobolanule!

    RăspundețiȘtergere
  13. Bai Fan GIBON Supozitor aveai mai mult umor cind o dadeai cu "Opere ALESE"! Ma mir ca scrii Terra cu doi de r-era suficient si cu unul singur ca sa-mi dau seama ca esti o pasarica colorata.ha,ha,ha...Locul tau este in BUDA sau poate chiar esti vidanjorul Gibonului Suprem...ha,ha,ha...Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  14. A..shi inca o chestie.nu numai ca imi place sa sug....dar ofer shi handjob in curte la Opera ..shi am shi o slabiciune pt animale..imi plac gibonii..din punct de vedere sexual...Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  15. Mai SNM-ule vezi ca ti-au facut o invitatie aia de la Antena1 pt "Cistigi in 60 de minute" Asa ca pregateste-te de concurs si nu mai vagabonda aiurea pe la alte emisiuni unde la strici audienta! Aici ar fi cel mai potrivit pt tine,cistigi ceva bani si le dai si gibonilor fani ai tai... sa manince si gura lor.In alta ordine de idei lasa-ma sa te citez dintru-n post al tau:"Parerea mea Baron le Rouge este ca esti un mare labagiu si nu ai vazut p...da niciodata"Mai gibonache tu HABAR NU AI DE CITE ORI MA PUPAI PE MINE IN POOLA CIND LE SARUTAI TU PE GURA...daca iti merge cit decit neuronul iti dai seama ce vreau sa spun si poti face niste conexiuni...Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  16. aU APARUT DOI BAroni unul care chiar stie sa scrie si unul care se vede da la o posta ca are doua clase ca trenul se observa si la scris cine e falsul si cine e originalul parerea mea

    RăspundețiȘtergere
  17. eu cred ca amandoi au doua clase ca trenul...lol..asta daca nu vezi tu dublu..oricum un prost nu sta niciodata singur :)))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  18. din respect pentru noi cei care intram pe acest blog serghei ar trebui sa ne spuna cine este acest baron le rouge care se pare ca-l cunoaste f bine sau se cunosc f bine sau este o intelegere ca sa-i faca trafic pe acest blog

    RăspundețiȘtergere
  19. Pupat-ea-ar moarte in "POOLA", BARON LE S(R).UGE! Idiotule f.tut in c.r si batut cu p.la in cap, la Zoo te-asteapta cercopitecii in cusca sa le oferi un "handjob" de expert! Dupa terminarea lucrarii ai dreptul sa le lingi tampoanele indesate in rect. Nu uita sa treci si pe la giboni sa le s.gi p.la, nefericit retardat! Mai bine ai fi supt de la tac-tu, dupa ce ai aparut in lume, poate asa iti cresteau neuroni in locului c.catului pe care-l porti pe umeri. Mori lepadatura!

    RăspundețiȘtergere
  20. Fan Serghei ce imi place cand te enervezi ..ma ofer sa te satisfac oral shi nu numai...Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  21. Lol(anonim, 4 mai, 17:57)-Desi te umfli-n pene ca vezi mai bine decat altii, nu intelegi de fapt nimic! Scoate mai intai capul din ceata si pe urma poti antama o discutie cat de cat la obiect! In concluzie, orice explicatie a situatiei care te-a scos din tatani e un nonsens. Ca sa conchid in acelasi registru pe care tu l-ai invocat, dar si pentru ca in studiile alea multe pe care sugerezi ca le-ai facut pana in prezent, inca nu ti s-a explicat, afla ca doar un prost isi da cu parerea despre cineva pe care nu-l cunoaste si despre o situatie despre care nu s-a documentat suficient sau deloc! Printre altele, rostul scolii este sa-l faca pe individ sa-si foloseasca mintea in defavoarea pornilor empirice... Daca nu ai urmarit tot "filmul" de la debut, atunci vezi-ti de tine si de probleme tale!

    RăspundețiȘtergere
  22. BARON LE S(R).UGE enerva-le-as p.lele rudelor tale, maimutele, la tine in gura, pocitanie idioata! Satisfa-i pe tac-tu si pe ma-ta "oral shi nu numai", halitor de c.cat! Mergi la Zoo,INESTIMABILE maestre s.gaci, te-asteapta cercopitecii si antropoizii sa le s.gi p.lele si sa le mesteci tampoanele din c.r, retardat imputit! Crapa jigodie dementa!

    RăspundețiȘtergere
  23. Anonim 18.24 : din respect pentru voi nu pot sa fiu prieten cu un asemenea cretin si imi pare rau ca puteti sa va imaginati o combinatie atat de josnica (care sa duca la trafic pe blog intre mine si Inestimabil)

    RăspundețiȘtergere
  24. "Imestimabilul " e un ratat troll fara viata personala care cu siguranta il cunoaste personal pe Serghei sau pe cineva din anturaj..e intradevar foarte posibil sa fie chiar Madalin Voicu cum zicea cineva pe aici...
    http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_%28Internet%29

    RăspundețiȘtergere
  25. daca toata lumea o sa il ignore Inclsiv Fan Sergehi..nu-i mai raspunde frate , ignora-l shi sa vb singur...

    RăspundețiȘtergere
  26. Eu urmaresc blogul asta de cateva luni...degeaba il ignori pe "Inestimabil"...el nu se lasa...

    RăspundețiȘtergere
  27. Achiesez la mesajul postat de Ramona. Anonim(4 mai 2011, 22:52)sunt de acord cu faptul ca un asemenea personaj trebuie ignorat, dar in acelasi timp consider ca nu trebuie sa i se permita sa jigneasca, sa calomnieze, sa puna etichete si sa fie nesimtit, fara ca cineva sa-l trateze intr-un mod desantat si ireverentios. Din pacate acest registru mitocanesc a fost deschis de INESTIMABIL.

    RăspundețiȘtergere
  28. Fan Serghei tu nu faci de cat sa i alimentezi dorinta sa iti dea replay..injurandul ca la usa cortului nu inseamna ca il pui la punct nu faci de cat sa i arati cat de tare te enerveaza pe tine ce porcarii scrie el.. Un prost e cu atat mai fericit cu cat are pe cineva care sa il bage in seama...

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...