duminică, 13 februarie 2011

Jurizare la Miss Libertatea - partea 2 -vineri 11.02.11



George Papari,Robert Nita,eu,Costin Marculescu,Raluca Dumitru



George Papari,eu,Raluca Dumitru,Monica Iagar,Ovidiu Lipan Tandarica,Horatiu-OTV,Noris Mageanu si Marian Simion






Eu , Raluca Dumitru,Mariana Rosca,Ovidiu Lipan Tandarica,Marian Simion







10 comentarii:

  1. Asa-i ca-ti pute gura a cacat?

    RăspundețiȘtergere
  2. ba ce fata de tigan cordit ai, pisa-m-as pe mata aia care te-a fatat!

    RăspundețiȘtergere
  3. ba urangutanule, stiu ca tu esti fan serghei. ai bagat-o pe tiganca de fiita in televiziune esti tinzi sa fii si tu smecher acum cum ai fost tu atunci - esti in juriu ce p. ta. ba serghei, nu m-am uitat la parintii tai daca sunt tigani, nu stiu care e treaba, dar tare tind sa cred ca tu ai fost ala adoptat. avea dreptate madalin si tovarasii tai cand vorbeau de tine,barem ala e un tigan care recunoaste ca e tigan si nu ii este rusine cu ce este si din cate am vazut nu a facut nimic aiurea. tu esti o curva, asta inseamna ca esti jumate-jumate ca numai romanii sunt curve ca tine, ai luat de la ei. sugi p, muie. si inca o data, stiu ca tu esti nickul fan serghei, esti patetic

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai eu nu inteleg un lucru:ce cauta atitia expirati la aceste asa zise concursuri de miss? Au disparut baietii tineri si frumosi din Romania? Mutrele astora expirati care apar pe la aceste petreceri mondene nu mai spun absolut nimic-parca ar provenii de la casele de batrini!Sunteti jenanti!Ma mir cum a lipsit bosorogul izmenar N.Stoian!Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-a facut o mare placere astazi cand am citi injuraturile, pentru ca eu de 57 de ani am fost incontinuu injurat si incepusem sa cred ca mi-am pierdut din farmec.
    V-am mai spus de o mie de ori si mai bine retineti ca nu m-ar deranja sa fiu tigan, chiar mi se spune "tigane" apelativ care nu ma deranjeaza si in final pentru ca trebuie sa plec si nu mai am timp sa continuu, v-as lua cu mare placere familiile in p...!
    PS : cu Stoian ma simt foarte bine !

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce se intrec ratatii la scris aici nea serghei:)))noroc de ei ca mai radem si noi si vedem ca mai exista si fraieri de gara pe blogul asta,nu numai oameni cu coloana vertebrala.Prieteni care intrati aici sa injurati:Imi faceti ziua mai frumoasa,fiindca imi dau seama ca mai exista si exponate ca voi,de dus la Antipa langa maimuta.

    RăspundețiȘtergere
  7. nu ti se zice "tzigan", esti tzigan! unul urat,pitic si gras! cap de urangutan! tu si romeo fantastik cei mai urati tzigani! semeni cu ala, cred ca esti facut din aceeasi mama. eu nu vreau sa-ti iau toata familia in p. ca nu imi place sa ma fut cu babe si urangutani, da ti-as lua-o pe fiita in p

    RăspundețiȘtergere
  8. Serghei ce se mai intampla cu emisiunea de la tv?cand incepe?ti-am trimis un mail acum vreo doua saptamani si nu mi-ai raspuns.poate nu e buna adresa de mail care o am eu.

    RăspundețiȘtergere
  9. e buna bruneta aia de langa tine raluca dumitru....e teapana....e buna rau ciocolata.... Ai bostanit-o si tu ca vad ca in fiecare poza era alaturi de tine si la bine si la rau:)))))))) cel mai respectat om din Romania Serghei MIZIL ..... app s-a votat in braila care e cel mai tare la tv care sunt cei mai urmariti de la tv...... Serghei Mizil .... Mircea Badea....Nicu Maharu.....Gigi Becali.....Mihai Mitoseru.....Mara Banica......Florian Bichir si Victor Ciutacu

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...