miercuri, 9 februarie 2011

Evenimente recente

S-a demonstrat ca arestarea lui Nicolescu a fost o comanda politica, pentru ca intr-un caz mult mai grav (cel putin din punctul meu de vedere) cu dovezi clare (ca si in cazul Monica Iacob-Ridzi) PDL nu a autorizat ridicarea imunitatii pentru anchetare, adica in cazul lui Dan Pasat,
Nu sunt de acord nici cu circul care se face cu arestarea celor din vama, cu aceasta manipulare a opiniei publice de catre televiziuni si presa (in care sunt prezentate vilele si averile celor care lucreaza in vama).
Nu sustin ca sunt nevinovati, dar ei sau membrii ai familiei lor pot avea alte afaceri,din care sa rezulte banii!
Tot timpul se incurca in Romania aspectele legate de "prezumtia de nevinovatie".
Anchetatorii trebuie sa dovedeasca mai intai ca acestia au averi ilicite si dupa aceea sa se faca mediatizari pe aceasta tema.
Si mergand mai departe pe fir se pune intrebarea unde ajungeau banii ?
Din nou sunt arestati doar cei din primele nivele ? Capii unde sunt ?

4 comentarii:

  1. Si ce sa faca si ei Serghei, au facut si ei ce-au putut, mi se pare ceva normal, ce au omorat lumea si altcumva cum pa stomacu gol este? Oricum i-au scos la poze nu se-ntampla nimic stai linistit. Basescu are spre exemplu cu taierile-astea pa fiecare zi 1-2000 crime, pensionari, bolnavi s.a si ce face... nu mai doarme nu? Nu vezi cum e lumea, daca nu esti boschetar n-ai cum sa conduci in Romania si daca stam sa ne gandim intr-o forma sau alta peste tot e asa, abator.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu zic sa nu uitam ca e an pre-electoral si o sa vedem mult circ la tv si in "puncte " cheie. As mai zice ca la un salaru mediu de 1200 lei cat au vamesii clar vilutele sunt din spaga la marea majoritate. Mai e varianta cu mostenirea dar nu tine la toti. Mai apoi mereu "CAPII" sunt fugiti si se ajunge mai greu la ei. ca la un joxc de domino. :-) Banii ajung tot la partide.

    RăspundețiȘtergere
  3. Toate acestea ce pot fi decat prosteala pe fata si mascarada politica.Prosteala pe fata..Romani Trezitiva!!

    RăspundețiȘtergere
  4. In mare parte ai dreptate dar totusi nu tii cont ca exista o lege votata de idiotii din parlament in care se specifica ca rudele de gradul I ai unui fuctinar public nu au voie sa aiba firme...cica pentru a combate coruptia...deci nu prea pot demonstra cum si-au facut averea..

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...